Demi Lovato nem biztos a visszatérésében, mert úgysem fogyna a lemeze
2016. október 08. 12:02
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
És? Azok a noname előadók, akik ezredannyira sem ismertek, mint ő, azok nem az eladásért zenélnek. Egyébként is van olyan fandomja, hogy simán eladjon egymillió albumot világszerte, a megélhetése meg úgysem az eladott albumokon fog múlni, hanem mindenféle médiamegjelenésen, tévészerepléseken és a turnékon. Felesleges ezzel borzolni a kedélyeket, nem igazán értem, mi volt ezzel a célja.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. október 08. 12:13
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Diala. Csak sajnáltatja magát, mert nincs jobb dolga... Tudod, most szakított nemrég Wilmer-rel, véget ért a semmit nem érő turnéja, amiben a legtöbben nem ő miatta vettek részt...és még sorolhatnám milyen fontos bajai vannak, miközben mások meg miatta szenvednek...xdd
2016. október 08. 12:31
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Hát úgy nem is fogynak az albumok, ha a rajta lévő dalok fabatkát sem érnek. Elkapkodott, igénytelen, tucatdalokat kezdett csinálni, nem csoda, ha nem tud velük érvényesülni.
2016. október 08. 12:46
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Utóbbi időben már nem is nagyon követem Demi karrierjét, a Confident dalát még úgymond szerettem is, de tucatdalokat kezdett el gyártani ami persze van akinek tetszik de van akinek nem.
2016. október 08. 13:00
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Szerintem Demi mostanság nem fér a bőrébe. Az meg a másik, hogy a legutolsó albumán katasztrofálisan sablonos dalok vannak pár kivétellel. Tehetségét nem lehet vitatni, elképesztő adottságai vannak, de a munkásságaval kapcsolatban lenne egy-két kérdésem.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. október 08. 14:34
hát én rajongtam Demiért de az utóbbi időkben nagyon ellenszenves lett számomra.
2016. október 08. 14:52
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline |
Remélem visszatér!!
UI.:Annyira unom már azt,hogy mindenki csak szarni szapulni tudja a másikat!!Ezért van az,hogy nem csak mi,hanem a hírességek is besokallnak!!
(ezért unnom már olvasni ezeket a cikkeket,mert alatta csak undorító hozzászólásokat lehet találni!!)MIndenkinek meg van az ízlése, ha neked nem tetszik Demi,akkor ne írj hozzá szólást,mert én se írok Selena Gomezhez undorító hozzászólásokat,pedig ő se jobb!!
UI.:Annyira unom már azt,hogy mindenki csak szarni szapulni tudja a másikat!!Ezért van az,hogy nem csak mi,hanem a hírességek is besokallnak!!
(ezért unnom már olvasni ezeket a cikkeket,mert alatta csak undorító hozzászólásokat lehet találni!!)MIndenkinek meg van az ízlése, ha neked nem tetszik Demi,akkor ne írj hozzá szólást,mert én se írok Selena Gomezhez undorító hozzászólásokat,pedig ő se jobb!!
2016. október 08. 15:38
Mostanában én sem értem Demit, de sajnálnám, ha nem lenne több albuma.
2016. október 08. 16:04
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Én nem az alapján hallgatom valakinek a zenéjét, hogy most jó viszonyt ápol el Selena Gomezzel vagy a többiekkel vagy mert beszólt egy rajongónak, aki képet rajzolt róla. Azért hallgatom, mert tehetséges, jók a dalai és a hangja. Remélem visszatér, mert az egyik kedvenc énekesnőm. Az meg, hogy mit csinál a magánéletében és melyik sztárral ápol jó viszonyt nem érdekel.
2016. október 08. 16:09
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
gvilcsi Miért ne írhatnék? Tudtommal nem te mondod meg. Írj nyugodtan, Selena megtudja védeni a rajongóit, Demi meg magát sem képes....
2016. október 08. 16:32
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
gvilcsi nem azert de a kommenteknek nem csak seggnyalasbol kell allniuk (mar bocsanat), masreszrol senki nem mondta hogy ne szolj hozza a Selenarol szolo cikkekhez, mert hidd el hogy nem a Starity-s hurrogo kommented miatt fogja osszeszarni magat!
2016. október 08. 16:33
Miért sajnáltatja magát mindig? Unalmas. Ha a figyelem központjában szeretne maradni, akkor mutasson fel valami olyat is, amit pozitívan lehet értékelni. De az ilyen ujjal mutogatós, önsajnáltatós megjegyzésekkel -amiket az elmúlt hetekben hallani lehetett tőle - csak saját magát égeti le.
2016. október 08. 16:34
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
A kedvencem az egészben, hogy valaki Demi legutóbbi albumáról kijelenti, hogy az összes tucatdal, stb.. És a legjobb, hogy egy Arina Grande fan mondja, aki tudtommal, csak tucat zenéket dob "piacra".. én is elkezdhetnék más kedvencéről "szépeket" mondani. de mi értelme lenne? Demi-vel pedig teljesen egyetértek, mostanában csak utálkozók kommentjeivel van tele az összes közösségi oldala. Én nagyon sajnálom. Gratulálok, most remélem sok ember boldog, elérték amit akartak.. Utolsó sorban, nem egy pár ember életét mentette meg a zenéjével, amit ugye sokan kiállítottak "szarmondanivalónélküli" zenének. #staystrongdemi
2016. október 08. 18:08
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Ó,ne vonuljon már vissza! Bár ezt a cikket én egyáltalán nem értem... miért ne kelnének el az albumai? Milliók imádják a zenéjét és őt is... Köztük én is...Mindegy,ő tudja,de a legjobbakat kívánom neki!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.