Ők 2016 legbefolyásosabb írói
2016. október 14. 20:12
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
valahogy tudtam, hogy J.K. Rowling lesz az első
2016. október 15. 22:02
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Bevallom, most eléggé örülök a fejemnek, mert csak néhány nevet nem tudtam hova tenni, így első ránézésre. Elsőre nem volt világos számomra, mit kell érteni befolyás alatt, de a THR eredeti cikkét elolvasva már értem. Nyilván okkal kerültek fel ezek az írók egy ilyen listára, akiktől olvastam is valamit, azoknak kifejezetten örülök.
Jó érzés látni a listán Liane Moriartyt, aki szerintem valami hihetetlenül tehetséges (és itthon nem annyira ismert), bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatos könyveket! (Add vissza az életem!, A férjem valamit titkol) Illetve Gillian Flynntől pont most jelent meg itthon az Éles tárgyak is, bár a Holtodiglan nyilván viszi a prímet, de aki bírja a thrillert, annak a Sötét helyek is tetszeni fog (bár ez kicsit brutálisabb, de ugyanolyan zseniális).
Diana Gabaldont pedig talán ki sem kell emelnem, az Outlander miatt.
J.K.-nek természetesen itt a helye, és jól is teszik, hiszen sokan köszönhetjük neki, hogy izgalmas gyerekkorunk volt.
Ritkán szoktam kommenteket írni, de ha csak egy könyvre/íróra is sikerült felhívnom valaki figyelmét, akkor már megérte.
Ritkán szoktam kommenteket írni, de ha csak egy könyvre/íróra is sikerült felhívnom valaki figyelmét, akkor már megérte.
2016. november 02. 21:50
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
J. K. Rowling
2017. április 01. 16:57
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Édes Istenem, még el sem olvastam a hozzászólásokat és már tudtam, hogy lesz olyan hipszter lelkű, aki túl mainstreamnek találja a listát...
Tudod mit ember, szerintem a hozzászólásod volt túl mainstream, mennyél aludj.
Tudod mit ember, szerintem a hozzászólásod volt túl mainstream, mennyél aludj.
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
A 2000-es évek Disney-sztárja visszatér a zenéléshez?
A 2000-es évek Disney-sztárja visszatér a zenéléshez?
Reagált a pletykákra az egykori színésznő.

0 felhasználónak tetszik: