Nemcsak az előadóművészek, hanem az írók, illetve egy-egy tanulságos könyv is nagy hatást gyakorolhat a fiatalokra és életre szóló élménnyel gazdagíthatja őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők 2016 legbefolyásosabb írói
2016. október 13. 13:12
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. október 13. 14:42
![]() |
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 ![]() |
Na és Cassandra Clare?
vagy ha már itt járunk, Becca Fitzpatrick?

2016. október 13. 15:59
![]() |
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 ![]() |
Gondoltam, hogy J.K Rowling lesz az 1.
2016. október 13. 17:13
SelAri, ha egy magyar oldal szedte volna össze a legbefolyásosabb magyar írókat, biztos a listán lenne.
Egyébként én Darren Shan-t hiányolom a listáról, és fura, de alig pár írótól olvastam a felsoroltak közül. Patrick Ness kétségtelenül fantasztikus író, ahogy Rowling is, ellenben az nem igazán világos számomra, hogy E. L. James mégis miért?!
Egyébként én Darren Shan-t hiányolom a listáról, és fura, de alig pár írótól olvastam a felsoroltak közül. Patrick Ness kétségtelenül fantasztikus író, ahogy Rowling is, ellenben az nem igazán világos számomra, hogy E. L. James mégis miért?!

2016. október 13. 17:43
![]() |
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 ![]() |
Azt persze, hogy J.K. Rowling könyvei már csak és kizárólag a pénzre, de egyáltalán nem a szórakoztatásra, vagy az írás iránti szeretetre mennek ki, az persze már senkit sem érdekel... na mindegy. George R. R. Martin-nal és King-nek nagyon megörültem
Ernest Cline-tól már régóta el szerettem volna olvasni a Ready Player One-t, jó hogy ő is felkerült a listára!

2016. október 13. 17:43
J.K. Rowling teljes egészében megérdemli az 1. helyezést.
A lista többi részével is nagyjából egyetértek.

A lista többi részével is nagyjából egyetértek.
2016. október 13. 20:32
![]() |
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 ![]() |
Ismerek innen pár írót, de nekem mások a favouritek.

2016. október 13. 20:39
Nagyon örülök James Patterson nevének, igazán megérdemli a befolyását. Rowling neve se meglepő a lista élén, ahogy sajnálatos módon E. L. James neve se a legjobbak között.
2016. október 13. 22:38
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Látszik, hogy ez a lista is a lehető legmainstreamebb írókat szedte össze: Rowling, EL James, GRR Martin stb. Szerintem vannak náluk sokkal korszakalkotóbb, sokkal befolyásosabb írók is. Ettől függetlenül engem is örömmel tölt el, hogy a horror regények koronázatlan királya Stephen King is a listán van. Rowling első helyezését én is barokkos túlzásnak gondolom, hisz a Harry Potteren kívül más sikert aligha tud felmutatni.
Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Nagyon egymásra találtak.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Nem akarta feleségül venni?

Cannes-i filmfesztivál 2023: így jelentek meg a sztárok IV.
Cannes-i filmfesztivál 2023: így jelentek meg a sztárok IV.
Így ragyogtak a sztárok.

Kourtney Kardashian és Travis Barker úgy döntött, végleg felhagynak a mesterséges megtermékenyítéssel
Kourtney Kardashian és Travis Barker úgy döntött, végleg felhagynak a mesterséges megtermékenyítéssel
Kiderült, miért döntöttek így.

Austin Butler eljegyezte Kaia Gerbert?
Austin Butler eljegyezte Kaia Gerbert?
A múlt hónapban történhetett.

Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Megjelent a Barbie-film egyik hivatalos dala.