A Violetta sztárja, Tini szenzációs szóló koncerttel érkezik Budapestre!
2016. október 13. 18:26
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Örülök, hogy Magyarországon is ad koncertet.
2016. október 13. 20:20
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Gureka10 Halsey-ra van esély a következő Sziget alkalmával. De igen, ők az igazi énekesek(meg Selena is) Melanie-t nem hiszem hogy jönne...
2016. október 13. 20:31
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Jujjjj ) Orulok neki,szeretem Tinitat!
2016. október 13. 21:01
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
ne legyetek már ilyenek srácok..valaki nagyon szereti, és örül neki. Most mit izéltek itt? nem mentek el és kész. Ne rontsátok már el azok kedvét és akinek lehet, hogy ez egy nagy álom, és valószínű valóra válhat..
Ha nem érdekel, nem kell rámenni a cikkre, nem kell elmenni a koncertre. De amúgy eskü ha ennyire tényleg nem érdekelne titeket, akkor nem mennétek rá a cikkre.
Örülök neki, bár én nem hiszem, hogy elmegyek mert nem vagyok nagy fan, de azoknak akik szeretik, azoknak örülök.
Ha nem érdekel, nem kell rámenni a cikkre, nem kell elmenni a koncertre. De amúgy eskü ha ennyire tényleg nem érdekelne titeket, akkor nem mennétek rá a cikkre.
Örülök neki, bár én nem hiszem, hogy elmegyek mert nem vagyok nagy fan, de azoknak akik szeretik, azoknak örülök.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. október 13. 21:04
Gondoltam, hogy eljön Budapestre is! Tavaly nagy sikert aratott nálunk!
2016. október 14. 15:47
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Tegnap ettől a hírtől kaptam úgymond "sokkot" es egész délután sírtam örömömben.
Annyira boldog vagyok, hogy újra láthatom majd. Számomra (számunkra, mint Tinisták ) ez egy fantasztikus hír. Küldött egy videót amiben látom rajta a szeretetet. Látom, hogy ő ezt mi értünk teszi. Ismét egy felejthetetlen élményben lesz részem. Nagyon várom.
Te amo Tini!
Annyira boldog vagyok, hogy újra láthatom majd. Számomra (számunkra, mint Tinisták ) ez egy fantasztikus hír. Küldött egy videót amiben látom rajta a szeretetet. Látom, hogy ő ezt mi értünk teszi. Ismét egy felejthetetlen élményben lesz részem. Nagyon várom.
Te amo Tini!
2016. október 15. 12:18
egylány00002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 259300 offline |
Én nagyon várom hogy idejöjjön! Nagyon szeretem! Remélem eltudok menni. A zenéi szuperek <3 Imádom. Örülök hogy eljön! Biztos hogy hasonló sikere lesz a tavalyihoz képest. Sok sikert Tini!! <3
2016. október 15. 22:06
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline |
Egy azaz egy dolgot nem értek. Rákattintanak az antivioletta/tini fanok és összehordanak itt rosszabnál rosszab dolgokat, abba bele sem gondolva, gogy ez másoknak milyen rosszul esik. Tudom, hogy itt ki lehet fejteni a véleménydet, de már bocsánat, ha xy mondjuk utálja Martina Stoessel-t, akkor minek megy rá egy róla szóló cikkre, vagy minek kommentel negatívan ahelyett, hogy a saját kedvenc sztárja cikkei alá írna POZITÍV dolgokat.
Nem is szaporítom a szót az ilyen emberekre, mert nem értem őket és soha nem is fogom.
A koncert hallatán pedig majd kiugrottam a bőrömből, Tini egy hatalmas nagy élményt ad azzal, hogy idejön ebbe a pici országba és szívvel lélekkel végig csinálja a show-it. Tudom, hogy ez is pont ugyanolyan fantasztikusan jó lesz mint tavaly.
Nem is szaporítom a szót az ilyen emberekre, mert nem értem őket és soha nem is fogom.
A koncert hallatán pedig majd kiugrottam a bőrömből, Tini egy hatalmas nagy élményt ad azzal, hogy idejön ebbe a pici országba és szívvel lélekkel végig csinálja a show-it. Tudom, hogy ez is pont ugyanolyan fantasztikusan jó lesz mint tavaly.
2016. október 16. 13:23
Jenny12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.14. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 235923 offline |
Umm hát minek jön megint? Nem volt elég tavaly vagy mikor koncertet csinálni? Szerintem nem olyan nagy szám mint többen hiszik azt... inkább jönnének másoka kik pl.jobban megérdemelnék,( pl.shawn mendes). Csak hát Magyaro. ezt tudja kifizetni, mert a sok anyuka meg apuka elviszi a picike lányukat erre... ennyi
2016. október 16. 14:17
HighSchoolMusicalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 255330 offline |
Emlékszem, mikor megtudtam, hogy jönni fog, majdnem szívrohamot kaptam örömömben! Ez volt egy éve, hogy a mi fővárosunkban járt a Violetta LIVE. Most pedig alig hiszem el, hogy megint mehetek annak az embernek a koncertjére, akit négy éve imádok és a sorozatával megváltoztatta az életemet. Tavaly is voltam a koncerten, már a Tini - Got Me Started -re is megvan a jegyem. Pont ugyan abban a szektorban, ugyanabban a sorban és ugyanazon a széken, ahol tavaly is ültem! (104/B/15)
Nagyon boldog vagyok, hogy jönnek. És azt is remélem, hogy megint találkozhatok Martinával...
16/fiú
Nagyon boldog vagyok, hogy jönnek. És azt is remélem, hogy megint találkozhatok Martinával...
16/fiú
2016. október 18. 14:49
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline |
Alig varom akoncertet!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.