Starity

Miután Zayn Malik kidobta, nem volt hova mennie Perrie Edwardsnak

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 24. 17:50 #21
barka03
barka03
új tag

StátuszMinden vég egy új kezdet
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 94
Csatolások: 0
Azonosító: 207957
Szegény Perrie sad.gif Rémes lehetett neki..
2016. október 24. 17:59 #22
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Érdekes hogy milyen híres és valahogy mégse jutott neki lakásra. Szerintem a pénzt nélkülözni akarta és a menedzsere házába költözött csakhogy azért lakott olyan kevés ideig ott mert gondolom nem tetszettek neki amik ott zajlottak és inkább mégiscsak elköltözött. Ettől még azonban Zayntől hihetetlen nagy bunkóság volt hogy így vetett véget egy ilyen hosszú kapcsolatnak... Tapló egy alak az egyszer biztos!
2016. október 24. 18:19 #23
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Elhiszem, hogy nagyon szar érzés volt, meg nehéz, de ezt egy kicsit túl lihegte ezzel a lakás problemtikával. Nekem ilyen esetben kb első lenne, hogy haza költözöm, vagy a szülei nem fogadták volna be? A barátnőinél nem tudott volna 2-3 hétig a "kanapén csövezni"? Az otthontalan kifejezést megértem, mert gondolom az a hely volt az otthona ahol Zaynnal laktak, de ez nem azt jelenti, hogy hajléktalan, nincs fedél a feje felett. Az otthontalanság inkább egy érzés, azt megértem ha azon sopánkodott volna, hogy nem érezte otthon magát a barátnőinél vagy egy bérelt lakásban. De itt nem erről van szó... Amúgy meg inkább szerintem csak a hölgy igényeivel voltak a problémák, mert nem hiszem el, hogy nincs pénze lakást bérelni (megjegyzem sok albérletbe lehet vinni háziállatot főleg kint).
2016. október 24. 18:27 #24
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Kezdődik. Jönnek a nagy fanok, vedeni a kis "artatlan" zaynikét. Hurrá.
Perriet meg rohadtul sajnálom . De hál' isten már sokkal jobban van.
2016. október 24. 18:45 #25
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Uh nem gondoltam volna, hogy ennyire durva volt a szituacio ohmy.gif
Hihetetlen Zayn reszerol :/
Ezt sose neztem ki volna egy gazdag enekesnobol. Azt hittem siman vehet hazat meg persze ott vannak a szulei meg baratnoi legalabbis egy roved idore, de hozzajuk mehetett volna.
Legalabb megoldodott.
Amugy nem ertem...Zayn ennyire szivtelen volt? Ha tudta Perrienek nincs hova mennie, akkor igazan engedhette volna, hogy addig maradjon nala..Nekem ez magas :/
Sajnaltam Perriet nagyon, de legalabb mar jol van.
2016. október 24. 18:53 #26
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Ahj, igazából én leírhatom még 10x ugyanazt amit már amúgy szintén 10x megtettem, akkor sem fogják 'egyesek' belátni az igazságot. Oké, hogy Zayn rajongók vagytok, de úgy őszintén, hogy tehet valaki ilyet egy nővel? Teljesen összetört Perrie, és az az időszak valóban nagyon durva volt számára. Komolyan, ha még itt sem láttok valami ellenszenvet Zaynbe akkor nagy bajok vannak arrafelé. Perrie ezeket nem csak kitalálja, hiszen egy olyan könyvbe írta le érzéseit, amik ország-világ szerte elérhetőek lesznek.-Már az is- Nem direkt hozza fel Pezz ezeket a dolgokat újra meg újra higgyétek el. Nem akarok ebbe megint nagyon belemenni, mert már unom.
2016. október 24. 18:53 #27
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Idézet (SpecialError @ 2016.10.24. 18:19)
Elhiszem, hogy nagyon szar érzés volt, meg nehéz, de ezt egy kicsit túl lihegte ezzel a lakás problemtikával. Nekem ilyen esetben kb első lenne, hogy haza költözöm, vagy a szülei nem fogadták volna be? A barátnőinél nem tudott volna 2-3 hétig a "kanapén csövezni"? Az otthontalan kifejezést megértem, mert gondolom az a hely volt az otthona ahol Zaynnal laktak, de ez nem azt jelenti, hogy hajléktalan, nincs fedél a feje felett. Az otthontalanság inkább egy érzés, azt megértem ha azon sopánkodott volna, hogy nem érezte otthon magát a barátnőinél vagy egy bérelt lakásban. De itt nem erről van szó... Amúgy meg inkább szerintem csak a hölgy igényeivel voltak a problémák, mert nem hiszem el, hogy nincs pénze lakást bérelni (megjegyzem sok albérletbe lehet vinni háziállatot főleg kint).

Így van! Ráadásul egy átlag ember (vagyis a többség) tudna magának házat szerezni pár napig. Az ,hogy nem lakhatott volna az egyik tagnál sem mert kicsi a szobája az is Jade Danielle lakótársa. Na meg Zayn neki és az anyjának házat is vett na oda símán mehetett volna (igaz az után visszakérte ,de az hónapokkal ez után történt. Ja meg a többi társának van pénze házra / bérletre ,de neki nincs. Pedig símán lehetett neki a Little Mix tavaly augusztusban is sok albumot adott el stb..
2016. október 24. 19:27 #28
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (Loreen. @ 2016.10.24. 18:53)
Ahj, igazából én leírhatom még 10x ugyanazt amit már amúgy szintén 10x megtettem, akkor sem fogják 'egyesek' belátni az igazságot. Oké, hogy Zayn rajongók vagytok, de úgy őszintén, hogy tehet valaki ilyet egy nővel? Teljesen összetört Perrie, és az az időszak valóban nagyon durva volt számára. Komolyan, ha még itt sem láttok valami ellenszenvet Zaynbe akkor nagy bajok vannak arrafelé. Perrie ezeket nem csak kitalálja, hiszen egy olyan könyvbe írta le érzéseit, amik ország-világ szerte elérhetőek lesznek.-Már az is- Nem direkt hozza fel Pezz ezeket a dolgokat újra meg újra higgyétek el. Nem akarok ebbe megint nagyon belemenni, mert már unom.

Hát én minden vagyok csak nem Zayn fan, mondjuk "Mixer" sem vagyok mint pl Te, szóval azért ne várd, hogy pl a te meglátásodat vagy álláspontodat valaki ne "fanvélemény"-ként kezelje.
Kezdjük ott, hogy amit Zayn tett undorító és szégyenteljes, ez vitán felül áll. Viszont, ami történt megtörtént, több mint egy éve volt, ha jól tudom, bár ezt csak az itteni cikkekből meg kommentekből szűröm. És tudod, még sajnálnám is a csajt nagyon HA nem ezzel a számára megterhelő és fájdalmas sztorival haknizná körbe a világot (dal, könyv, interjúk hada stbstb). Ezen kívül erős túlzás, amit itt állít (már ha igaz), mert tudott volna bérelni lakást magának, sőt akár hotelbe is mehetett volna, ha akar... Jah és még egy nagyon fontos dolog, amit jobb ha észben tartasz a saját érdekben: attól, hogy valamit leírnak egy könyvbe, amit világszerte kapni lehet, még nem lesz igaz, hidd el, jobb mindent szkeptikusan kezelni, amit olvasol, bárhol is legyen az lejegyezve, sok kellemetlen pofára eséstől kímélheted meg magad.
2016. október 24. 19:45 #29
Bbb8
Bbb8
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 253080
Hát még ezért is támadni kel lszegény lányt emberEK? feletek el se tudja képzelni min ment keresztül, és ti még Zayn pártján álltok? Értem én hogy a directionerek elég extrémek, és hogy Zayn "olyaan helyes" de nézzük már magát a szituációt. Ha ennyi gerinc nem volt a srácban akkor mondja is csak el Perrie hogy min ment keresztül miatta és milyen ember is ő valójában.
2016. október 24. 19:54 #30
ninnalany
ninnalany
visszatérő vendég
Hozzászólás: 218
Azonosító: 246183
Zayn ha így szakított, egy pöcs. Ettől függetlenül én imádom őt. Perriet sajnálom, de hogy ezen csámcsognak az emberek, kiráz tőle a hideg és felidegesít. Amit pedig Perrie állított, hogy nem volt hová mennie... Röhögjek vagy sírjak? Azért ennyire nem lehetett rossz a helyzete szegénykének, hiszen a Mixerkedésből jó sok "gázsi" jutott neki is. Lépjen túl, tegye magát túl rajta. Ti is. Mi is. Aztán legyen boldog, ahogy Zayn.
2016. október 24. 19:56 #31
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég

Státuszi can't stop me
Hozzászólás: 300
Azonosító: 257820
Elég idegesítő tud lenni, hogy még egy ilyesfajta cikk alatt is mindenki szidja és Zayn pártját fogja. Nem mondom hogy szeretni kell, de azért nehogy már Zayn jöjjön ki ebből is jól... Persze, ha rá bárki is jogosan mer szólni azonnal idióta érvekkel kivédik a fanok, mert mindenki hibázik.
2016. október 24. 20:07 #32
- törölt felhasználó -    
Még mindig itt tartunk?
2016. október 24. 20:38 #33
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Najó leírom mégegyszer:
1.Korántsem biztos ,hogy Zayn telefonon szakított Perrievel mindenki azt mond ,amit akar. NEM TUDJUK ,HOGY MI AZ IGAZSÁG mivel ott sem voltunk és nem is ismerjuk oket semélyesen. :rollereyes:
2.Az ,hogy nem volt pénze az nagy hazugság mivel ,akkora már a Little Mix már világhíru volt. Ráadásul Zayntol kaptak az anyjával házat ,amit csak a szakítás után hónapokkal az után kért vissza Zayn. Nyugodtan lehetett volna ott. Az átlag embernek a tobbségének is van pénze hotelre vagy albérletre.
3.Ahhoz ,hogy egy kapcsolat meg romoljon oda két ember kell. Ráadásul Zayn Perriet magára is tetoválta szóval nem hinném ,hogy csak dugni akarta ot. Amúgy egy kapcsolattal mindíg torodni kell nem csak az elején.
4. Vannak emberek ,akiknek rosszabb a sorsuk mégsem panaszkodnak és siránkoznak.:rollereyes: Pl.: Celine Dion férje most halt meg és ,aki ismeri a párt tudják ,hogy nagyon szerették egymást mégsem síránkozik próbál eros maradni pedig neki jobban fájhat. Ráadásul nem is egy éve halt meg a férje. Nyugodjon Békében. Ezek után nem sokkal rá elhunyt a testvére is. Neki volna oka sírní!! Perrie és Zayn kapcsolatának már tobb mint egy éve vége és még mindíg ezen beszél. Ezen kívul számtalan ember van nehezebb szituációban. Amúgy is a kapcsolatuk már az elott megromlott szóval ha nem tudják meg javítanni inkább szakítsanak. Mert aztán ha ossze házasodtak volna válás lett volna.
5. Zaynnek eddig egy rossz szava se volt Perriere ,de Perrie ezzel ellentétben folyton csak marja ot.
6. Vannak rosszabb kapcsolatok is pl: egy alkesz férj ,aki veri a feleségét. Ez a Perrie Zaynes kapcsolat még jobb eset.
7. Tobben mennek szét válnak el ,akár évtizedek után is még sem sírnak a évekig a szakítás után. Ha folyton csak sírnának és az exével torodnének nem léphetnek túl ezen teljesen és nem lehetnek olyan boldogok úgy ,hogy a multban élnek és szidják az exeiket. Most komolyan milyen az ,amikor egy kapcsolat tobb mint egy éve véget ért és még mindíg ez megy és az egyik csak szidja a másikat szerintetek ez egézséges? Tényleg tovább lépett? Nem hiszem.
8. Ismerek olyat ,akinek rosszabb volt a kapcsolata mégis tovább lépett és tobb ideig voltak egyutt mint ok nem nyavajgott. Úgy ,hogy az exét szidja nem fog soha sem túl lépni a múltban fog élni mivel mindíg ,amikor szidni kezdi eszébe jutnak az emlékek.
9. Vannak rosszabb sorson át jutott celebek pl: Silvester Stallone na o a kutyáját is eladta mert nem volt pénze csak 20 vagy mennyi dolláért. Késobb ,amikor sikeres lett Rocky tobb ezerért vagy tobb száz dollárért vásárolta vissza. John Lydon az utcán élt szóval nem annyira rossz a sorsa.
10. Az ,hogy megnézném ,hogy te mit csinálnál ha ilyen rossz lenne a helyzeted ilyet meg nem kellene mondanni mindenkinek meg van a múltja és kitudja valaki volt már rosszabb helyzetben is.
11. Az ,hogy igaz nem tudjuk és talán sosem fogjuk tudni. Egyik ezt állít a másik azt. Amúgy is ez is lehet marketing ezek a sztorik ,hogy tobben vegyék Perrie konyvét. Egyikunkhoz sincs kozunk nem ismerjuk oket személyesen nem votlunk ott a torténteknél szóval nem tudjuk az igazságot.
12. Perrie is szakított Zaynel és vissza ment rovid idore az exéhez az elott meg is csalta az exével 2012ben szóval o sem szent.
13. Érdekes volt ,hogy Gigi Zayn szakítottak még év elején és Zayn nem így bánt Gigivel.
2016. október 24. 22:35 #34
Orsay
Orsay
visszatérő vendég

Státusz~bultaoreune
Hozzászólás: 166
Csatolások: 6
Azonosító: 234780
Szegeny Perrie.. de orulok hogy mar jol van
2016. október 25. 14:25 #35
NóraMészáros
NóraMészáros

Státuszinsta/snap: @mszrs.nora
Hozzászólás: 546
Csatolások: 41
Azonosító: 208863
"Kívülről nézve boldog voltam, de legbelül megtörtem."-ohh tipikus rák jegyű beszéd smileeee.gif)
2016. október 25. 16:37 #36
- törölt felhasználó -    
Nos ez sem most történt,szóval nem értem minek kerítenek neki ekkkora feneket.Azt így jobban belegondolva nem tartanám reálisnak,ha egy eljegyzés felbontását SMS-ben közölné az eggyik fél.Butaság.
Senki nem ilyen pofátlan,bár én nem voltam ott nemtudok semmiről.

2016. október 25. 20:57 #37
Fiamia
Fiamia
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 260306
Ha annyira szegény akkor elfogadhatdta volna egyik kolleganöje felajánlását...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok