2017-ben kerül bemutatásra a kultikus sorozat sokak által várt folytatása, ennek kapcsán a Cooper ügynököt megformáló Kyle MacLachlan írt a Welcome To Twin Peaks oldalon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas durranás lesz az új Twin Peaks
2016. október 26. 05:42
2016. október 26. 07:57
![]() |
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 592 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 ![]() |
Na, amiről már jó előre ennyit áradoznak, az nem szokott érni két forintot sem.
2016. október 26. 09:15
Lehet ez más sorozatoknál igaz, de a Twin Peakshez a mai gagyik (tisztelet a kivételnek) nem érnek fel.
Ami David Lynch keze alól kikerül, az nyomot hagy a filmtörténelemben.

2016. november 05. 21:41
Én egy kicsit aggódni kezdtem. Elolvastam az új Twin Peaks könyvet ami nem volt rossz de hááá remélem hogy az új sorozat marad a gyökereinél és nem lépi túl a saját kis mini világát amit 1990-ben megalkottak és remekül kitaláltak. A könyv elolvasása után attól félek hogy túl nagyot akar markolni majd az "új" Twin Peaks. Viszont én is abban bízom hogy David Lynch egyéni és öntörvényű elvont történet mesélése az a új sorozatban is megmarad és nem válik esetleg a Twin Peaks egy "limonádé X-aktákká" és itt most nem az X-aktákat bántom mert az is egy nagyon jó sorozat de Twin Peaksnek nem állna jól aza stílus!Sőt az nagy csalódás lenne számomra! Fura mert a régi évadoknál pont azokat az epizódokat szeretem a legjobban amiket már Mark Frost dirigált és Lynch már nem vállalt oroszlánrészt a rendezésekben asszem Lynch talán az első 7 epizódot vezényelte le utána már megosztott volt az epizódok gyártása és több Frost volt és kevesebb Lynch. Viszont az új sorozatnál mindenképp szükség lesz több Lynch-re és kevesebb Frost-ra!
De ezt mindenképp a könyv miatt mondom vegyesek az érzelmeim az elolvasása után!
De majd meglátjuk milyen lesz ez az új Twin PEaks várom már nagyon!

2016. november 15. 12:23
Nekem is tetszett a könyv, két nap alatt kivégeztem
Szerintem nincs okunk aggodalomra, mert amit Lynch kiad a kezéből, az nem lehet szar.

Kibékültek: Kristen Stewart együtt szülinapozott Robert Pattinsonnal
Kibékültek: Kristen Stewart együtt szülinapozott Robert Pattinsonnal
Barátság maradt köztük.

Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Rajongói szerint kés alá feküdt.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Titokban ismét bővült a családjuk.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Így érez Brad Pitt a fia posztjával kapcsolatban
Így érez Brad Pitt a fia posztjával kapcsolatban
Kiderült, hogy reagált.

Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Bevették a palotát a Blackpink tagjai.