EXO-CBX - ismerős arcok, új névvel, avagy a Chen, Baekyhun és Xiumin alkotta trió október utolsó napján mutatkozott be a nagyérdeműnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozik a EXO-CBX
2016. október 30. 22:06
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Imádom
2016. október 30. 22:17
Már vártam,hogy mikor lesz az EXO-nak is alcsapata
Nagyon tetszik,meglepően ügyesen megoldották a rap részeket is
2016. október 30. 22:24
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nagyon hálás vagyok az egész exo-nak, hogy feldobják és elviselhetővé teszik a mindennapjaim ^^ már a kezdetektől pont ez a három tagocska lopta magát be leginkább a szívembe, különösen örülök, hogy pont chenbaekxi-t rakták egy alcsapatba, nagyon összeillenek ^^ az összes szám baromi jó, de leginkább a hey mama és a the one tetszik, a raprészeik klaszak, a magas hangokért pedig pláne dicséret =) remélem nagyon sikeresek lesznek!
2016. október 31. 09:49
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Imádom!
Nagyon jól sikerült az egész album, A Hey mama fantasztikus^^ Amikor Baekhyun rappelt dobtam egy hátast,de nagyon jó lett,feldobták a napomat az biztos:)
2016. október 31. 12:18
|
adriboci01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 6 Azonosító: 245768 offline
|
Egy szó van rá: Tökéletes... ♥ Ők a legjobbak.. Főképp Xiumin, de az már részlet kérdés..
♥
2016. október 31. 14:42
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám és az alegység.
2016. október 31. 20:05
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira rohadt jó lett.:33 Ugy vártam hogy kiadják, és nem csalódtam tényleg kitettek magukért.^^
2016. november 01. 15:35
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Imádom *-*
2016. november 02. 17:12
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Végre eljött a nap, mikor Xiumin is megcsillogtathatta tehetségét. Chen pedig talán több rajongót levesz majd a lábáról. Baekhyun pedig alapból népszerű.
Kedvenc dalt még nem nagyon sikerült választanom. A The One stílusa nagyon bejön, kicsit az Artificial Love-ra emlékeztetett ami nagyon nagy kedvencem. Szerintem a Hey Mama tipikusan olyan dal, amihez KELL egy klip is, ami jelen esetben irtózatosan jóra sikerült. A fiúk nagyon szépek, látszik, hogy élvezik az életüket. Nekem nagyon jó hangulatot sikerült teremteniük
Valamint még kiemelném a Juliet dalukat is, ami valamiért nagyon megfogott.
Baekhyun és Chen hangja tökéletesen passzol a másikéhoz, és szerencsére Xiumin sem lóg ki a sorból, elnyomva sincs, aminek nagyon örülök. Remélem még lesz sok cb-jük!
Kedvenc dalt még nem nagyon sikerült választanom. A The One stílusa nagyon bejön, kicsit az Artificial Love-ra emlékeztetett ami nagyon nagy kedvencem. Szerintem a Hey Mama tipikusan olyan dal, amihez KELL egy klip is, ami jelen esetben irtózatosan jóra sikerült. A fiúk nagyon szépek, látszik, hogy élvezik az életüket. Nekem nagyon jó hangulatot sikerült teremteniük
2016. november 11. 14:54
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
I-má-dom!!!!!❤❤❤❤❤❤
Tökéletes lett*-*
Tökéletes lett*-*
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Nicholas Galitzine úgy kigyúrta magát az új filmjéhez, hogy szerinte ezért jár neki a világ legszexibb férfija cím
Nicholas Galitzine úgy kigyúrta magát az új filmjéhez, hogy szerinte ezért jár neki a világ legszexibb férfija cím
Nagyon sokat edzett a filmre.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.

0 felhasználónak tetszik: