EXO-CBX - ismerős arcok, új névvel, avagy a Chen, Baekyhun és Xiumin alkotta trió október utolsó napján mutatkozott be a nagyérdeműnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozik a EXO-CBX
2016. október 30. 22:06
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Imádom
2016. október 30. 22:17
Már vártam,hogy mikor lesz az EXO-nak is alcsapata Nagyon tetszik,meglepően ügyesen megoldották a rap részeket is
2016. október 30. 22:24
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nagyon hálás vagyok az egész exo-nak, hogy feldobják és elviselhetővé teszik a mindennapjaim ^^ már a kezdetektől pont ez a három tagocska lopta magát be leginkább a szívembe, különösen örülök, hogy pont chenbaekxi-t rakták egy alcsapatba, nagyon összeillenek ^^ az összes szám baromi jó, de leginkább a hey mama és a the one tetszik, a raprészeik klaszak, a magas hangokért pedig pláne dicséret =) remélem nagyon sikeresek lesznek!
2016. október 31. 09:49
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Imádom! Nagyon jól sikerült az egész album, A Hey mama fantasztikus^^ Amikor Baekhyun rappelt dobtam egy hátast,de nagyon jó lett,feldobták a napomat az biztos:)
2016. október 31. 12:18
adriboci01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 6 Azonosító: 245768 offline |
Egy szó van rá: Tökéletes... ♥ Ők a legjobbak.. Főképp Xiumin, de az már részlet kérdés.. ♥
2016. október 31. 14:42
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline |
Nekem nagyon tetszik a szám és az alegység.
2016. október 31. 20:05
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Annyira rohadt jó lett.:33 Ugy vártam hogy kiadják, és nem csalódtam tényleg kitettek magukért.^^
2016. november 01. 15:35
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Imádom *-*
2016. november 02. 17:12
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Végre eljött a nap, mikor Xiumin is megcsillogtathatta tehetségét. Chen pedig talán több rajongót levesz majd a lábáról. Baekhyun pedig alapból népszerű.
Kedvenc dalt még nem nagyon sikerült választanom. A The One stílusa nagyon bejön, kicsit az Artificial Love-ra emlékeztetett ami nagyon nagy kedvencem. Szerintem a Hey Mama tipikusan olyan dal, amihez KELL egy klip is, ami jelen esetben irtózatosan jóra sikerült. A fiúk nagyon szépek, látszik, hogy élvezik az életüket. Nekem nagyon jó hangulatot sikerült teremteniük Valamint még kiemelném a Juliet dalukat is, ami valamiért nagyon megfogott. Baekhyun és Chen hangja tökéletesen passzol a másikéhoz, és szerencsére Xiumin sem lóg ki a sorból, elnyomva sincs, aminek nagyon örülök. Remélem még lesz sok cb-jük!
Kedvenc dalt még nem nagyon sikerült választanom. A The One stílusa nagyon bejön, kicsit az Artificial Love-ra emlékeztetett ami nagyon nagy kedvencem. Szerintem a Hey Mama tipikusan olyan dal, amihez KELL egy klip is, ami jelen esetben irtózatosan jóra sikerült. A fiúk nagyon szépek, látszik, hogy élvezik az életüket. Nekem nagyon jó hangulatot sikerült teremteniük Valamint még kiemelném a Juliet dalukat is, ami valamiért nagyon megfogott. Baekhyun és Chen hangja tökéletesen passzol a másikéhoz, és szerencsére Xiumin sem lóg ki a sorból, elnyomva sincs, aminek nagyon örülök. Remélem még lesz sok cb-jük!
2016. november 11. 14:54
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline |
I-má-dom!!!!!❤❤❤❤❤❤
Tökéletes lett*-*
Tökéletes lett*-*
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.