Cikksorozatunk második részében ismét olyan sztárokat hoztunk el nektek, akik nemet mondtak gy szerepre, döntésüket pedig igencsak megbánták azóta.
A teljes cikkhez kattints ide!
20 színész, aki majdnem szerepet kapott egy ikonikussá vált filmben – II. rész
2016. november 14. 13:40
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. november 14. 15:06
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline |
Azért kíváncsi lennék, mit éreztek, miután a visszamondott film nagy durranás lett....pl: Will Smith és a Mátrix
2016. november 14. 16:13
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Emily Browning-ot nem ismerem, játszani sem láttam, de a vélemények alapján amiket írtak, lehet jobb lett volna az Alkonyat sorozat, ha elvállalja.
2016. november 14. 19:09
Ryan O'neal-nak hogy a jó fenébe szánták Michael Corleone szerepét??? O'neal Ír és Angol felmenőkkel is rendelkezik és ráadásul fiatalon szőkés-barna haja volt semmi latinos vonása nincsen míg Michael Corleone a story szerint egy Echte Sziciliai származású Digó!Oké hogy James Caan sem nézett ki olasznak ő alakította Sonny-t a filmben de ő annyit nem szerepel a filmben hogy ez zavarónak hasson. Nagy mázli hogy Pacino kapta végül a szerepet!
2016. november 14. 19:51
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Henry Winkler,mint a Greace főszereplője? o.O uuu hála az égnek,hogy elutasította! Azt a szerepet Travoltának találták ki! *-* Meg azért...Neo szerepére Will Smith? xD wtf? xD Jesszusom...imádom a színészt,de ez a szerep nemigazán illett volna hozzá Sokszor igen jó döntést hoznak a színészek azzal,hogy elutasítják a szerepeket pl Emily Browning is Bella szerepére? az már mekkora hülyeség lett volna... én inkább cuki színésznőnek tartom,mintsem vérszomjasnak... még véletlenül se szerettem volna ennyire a film sorozatot ha ő játsza Bellát.. nagyon kislányos az arca hozzá ! Jól döntött ő is ,hogy nemkért belőle *-*
2016. november 14. 19:55
Ugyanazt tudom mondani, amit az előző cikknél is leírtam. Nem tudnám elképzelni más színészzel ezen filmek főszereplőit.
Julia Roberts és Sarah Jessica Parker felejthetetlenet alakítotak a szerepükben és megérdemlik érte a sok elismerést.
Julia Roberts és Sarah Jessica Parker felejthetetlenet alakítotak a szerepükben és megérdemlik érte a sok elismerést.
2016. november 15. 10:09
Mind jó színészek, de nem baj, hogy végül azok kapták a szerepet, akik. Azért kíváncsi lettem volna Al Pacino-ra, mint Han
2016. november 15. 16:17
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Mindegyik film úgy jó ahogy van!
2017. április 14. 14:52
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Úristen, esküszöm imádom Tom Selleck-et és Al Pacinot. Életük legjobb döntése volt, hogy nemet mondtak Hanra és Indyre. Harrison Fordnál jobb színész eleve nincs, de ezek a nevek annyira egybeforrtak vele. Nem is bírom elképzelni mással a nagyképű Han Solot vagy épp a mindent túl komolyan vevő Indiana Jonest. Iiiiimádlak Harrison Ford <3 <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.