Szerintem Perrie soha nem mondta, hogy rossz lett volna a kapcsolata Zayn-nel, sőt. Épp ezért fáj még mindig neki, hogy úgy ért véget, ahogy.
A dalról pedig annyit, hogy engem nem érdekel, hogy mi ihlet meg egy művészt, ha jó a végtermék, ami ezesetben igaz is. Már hetek óta nem bírok leállni ezzel a számmal, pedig nem vagyok LM fan.
A Little Mix durván meg akarta alázni Gigi Hadidot a Shout Out To My Exben
2016. november 15. 18:21
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Idézet (Girl22 @ 2016.11.15. 17:57)
Csak hogy tisztázzuk nem Perrie beszél ennyit a témáról hanem itt srarityn írnak ennyi cikket róla!Ha meg unalmas akkor minek nyitjátok meg a cikket?Egyes emberek értelmi szintje egyenlő a nullával....amúgy meg a rajongóik átlag életkora valóban 18-20 év!
Nagyon adlak
2016. november 15. 18:49
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Girl22, végre egy értelmes ember!!! Nem Perrie nyilatkozik erről folyamatosan, csak mondjuk amit ő egy interjúban lenyilatkozott,mert persze a sajtósok nem tudják másról kérdezni, az itt a starityn 20 cikkben jelenik meg...
2016. november 15. 18:50
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
ha nem érdekel a cikk, és unalmas minek nyitjátok meg pls?
gratulálok nektek,de tényleg..
ne járjon már ennyit a szátok! ha nem érdekel, nem kell megnyitni és nem kell elolvasni. Ennyi az egész.
Egyébként lol van aki azt írja, hogy 3 éve történt ez, hmm képzeld 1 éve történt:D kicsit vicces hogy semmit nem tudtok a sztoriból(nem mintha én annyit tudnák, de tuti többet mint egyesek) és mégis itt fikázzátok a másikat. Először talán tudni kéne mi történt.
gratulálok nektek,de tényleg..
ne járjon már ennyit a szátok! ha nem érdekel, nem kell megnyitni és nem kell elolvasni. Ennyi az egész.
Egyébként lol van aki azt írja, hogy 3 éve történt ez, hmm képzeld 1 éve történt:D kicsit vicces hogy semmit nem tudtok a sztoriból(nem mintha én annyit tudnák, de tuti többet mint egyesek) és mégis itt fikázzátok a másikat. Először talán tudni kéne mi történt.
2016. november 15. 18:54
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline |
Na jó most van elegem ebből a Little mixből!!!Eddig tűrtem...De már elegem van hogy már a kedvenc modellemet csesztetik!
2016. november 15. 18:55
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline |
Meg szegény Zayn-t!!!
2016. november 15. 19:31
A szám nagyon jó, mostanában az egyik kedvencem. De igen, gyerekes egy kicsit,hogy pont Gigit-t említették, amikor nem ő tehet a szakításról
Arcee23 egyetértek
Arcee23 egyetértek
2016. november 15. 20:05
Most akkor Gigi is írjon egy dalt Perriről? Nem igazán értem miért jó ez nekik. Megértem, hogy fájdalmas a szakítás, de közel sem biztos, hogy okknél történt. Az emberek érdeklődése mindig változik.
2016. november 15. 20:27
Idézet (khalifa @ 2016.11.15. 20:05)
Most akkor Gigi is írjon egy dalt Perriről? Nem igazán értem miért jó ez nekik. Megértem, hogy fájdalmas a szakítás, de közel sem biztos, hogy okknél történt. Az emberek érdeklődése mindig változik.
Támogatom a dalszerzést, az lenne mindennek az alja! Alapvetően szeretem a Little Mixet, és jó, hogy végül nem rakták bele ezt a kis részletet, de nem kell túlzásokba és a ló másik oldalára esni nekik sem...
2016. november 15. 20:31
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
nem vagyok Little Mix fan tény hogy pár zenéjüket köztük ezt is szertetem de ezért a döntéséért csak tisztelni tudom Perriet.
Zayn is írt a kapcsolatukról dalt csak annak nem volt ekkora sikere és ő nem ennyire szókimondóan fogalmazott inkább csak utalásokat tett de aki akarja az hallgassa meg Zayntól a(z) "It's You" vagy a "Rear View" a "Fool for You"-t vagy éppen a She Don't Love Me-t egy tuccat utalás van bennük Perriere ami érthető is hiszen benne is mély nyomot hagyott csak úgy mint Perrieben.
És az hogy ez meg kb 1 éves téma arra meg azt tudom mondani hogy egy albumon általában 1 évet tuti szoktak dolgozni és a dal az akkori érzéseket tartalmazza de mivel az album most jelent meg közöttük ez a dal is most amivel csak tudják promozák ahogy azt "kell" ennyi...
Amúgy meg drága Gigit sem kell féltni mert ő nem Perriet hanem a 1D-t sározza pl a múltkori "Úgy gondolom, mind tudnánk olyan One Direction-dalt említeni, amit szeretünk... VAGY MÉG SEM. Sokkal jobban szeretem Zayn Malikot szólóban. - beszólásával szerintem egyértelmű mire célzott
F
Zayn is írt a kapcsolatukról dalt csak annak nem volt ekkora sikere és ő nem ennyire szókimondóan fogalmazott inkább csak utalásokat tett de aki akarja az hallgassa meg Zayntól a(z) "It's You" vagy a "Rear View" a "Fool for You"-t vagy éppen a She Don't Love Me-t egy tuccat utalás van bennük Perriere ami érthető is hiszen benne is mély nyomot hagyott csak úgy mint Perrieben.
És az hogy ez meg kb 1 éves téma arra meg azt tudom mondani hogy egy albumon általában 1 évet tuti szoktak dolgozni és a dal az akkori érzéseket tartalmazza de mivel az album most jelent meg közöttük ez a dal is most amivel csak tudják promozák ahogy azt "kell" ennyi...
Amúgy meg drága Gigit sem kell féltni mert ő nem Perriet hanem a 1D-t sározza pl a múltkori "Úgy gondolom, mind tudnánk olyan One Direction-dalt említeni, amit szeretünk... VAGY MÉG SEM. Sokkal jobban szeretem Zayn Malikot szólóban. - beszólásával szerintem egyértelmű mire célzott
F
2016. november 15. 21:24
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Uhm, ugye tudjátok hogy NEM a Little Mix írta a számot. Még ők is mondták.
2016. november 15. 22:21
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
De hát Giginek köze nincs Perrie és Zayn szakításához :/ nem ő volt az oka, hogy szétmentek, szóval nem értem mért érezte szükségét, hogy beledöfjön egyet a csajba. Kezdi nagyon túltolni a dolgot.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.