Bár a két énekes öt éven át „élt együtt” és töltötték egymás társaságában idejük 90%-át, mostanra annyira eltávolodtak, mintha soha nem is lettek volna barátok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kínos! Így üdvözölte egymást Niall Horan és Zayn Malik az AMA-n
2016. november 21. 16:57
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. november 21. 17:06
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Nekem ez a Zayn egy igazi flegma parasztnak tűnik! Sosem volt számomra szimpatikus, de mióta szólókarrierbe kezdett, azt hiszi, ő sz*rta a spanyolviaszt... Az ők múltjukkal az lenne a minimum, hogy felemelkedik ültéből (esetleg feláll), és nem csak egykedvűen odatartja a kezét.
2016. november 21. 17:12
Végre Valaki Meg Mondta Az igazat Köszi Diala imádlak
2016. november 21. 17:13
@Sappho, ezt akartam leírni, csak megelőztél.
Még azt is említették benne, hogy nagyon izgatottak voltak, hogy beszélhettek. Akkor most mi van?
Még azt is említették benne, hogy nagyon izgatottak voltak, hogy beszélhettek. Akkor most mi van?
2016. november 21. 17:15
Zayn egy paraszt. Már nem azért, de mennyibe tellett volna felálni? Szánalmas
2016. november 21. 17:24
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Szerintem ez nem volt kínos...
2016. november 21. 17:27
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (Flower...Love @ 2016.11.21. 17:13)
@Sappho, ezt akartam leírni, csak megelőztél.
Niall nyilatkozta még a díjátadó előtt, hogy várja, hogy lássa Zaynt... A jelek szerint az érzés nem volt kölcsönös.
2016. november 21. 17:30
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
A többi 1D tag inkább örüljön hogy nem ők voltak az elsők akik elhagyták a bandát mert akkor ők jártak volna úgy ahogy Zayn. Emiatt most Zaynt rengetegen utálják és az a legrosszabb hogy az 1D tagok is amikor nekik örülni kéne hogy nem rájuk lett így fogva a felbomlás. És mostmár tényleg nekem ennyi ebből a témából többször nem akarok ezzel foglalkozni mert már elég. Nagyon elég!
2016. november 21. 17:33
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Haha, annyira tudtam hogy ebből ekkora drámát fognak csinálni, ha megjelenik Zayn és a 1D valamelyik tagja egy helyen, szerintem ezentúl mindig hasonlóan nagy dolgot fognak belőle csinálni. Őszintén szólva nem is vártam volna mást, vagy ti tényleg azt gondoltátok, hogy Niall nem vette magára ezt az egészet? Itt kit érdekel ezek után, hogy öt éven keresztül egy bandában voltak, Zayn-nek ez láthatóan sz*rt sem jelentett, akkor Niall miért kellene hogy úgy viselkedjen, mint aki marhára örül a régi bandatársa jelenlétének, amikor a kiválása óta eltelt több mint egy évben rá sem hederített. Tulajdonképpen én még ennyire sem számítottam tőlük, még az is meglepett, hogy állítólag távol ültették őket egymástól, ahogyan az ilyen díjátadókat ismerem, azt is kinéztem volna belőlük, hogy egymás mellé nyomják be őket, lehetővé téve egy dráma kialakulását. Ezek után még azt is csodálom, hogy Niall egyáltalán udvariaskodni akart, hogy kezet fogott vele (Zayn még arra sem volt képes, hogy felálljon, bár valahogyan már ez sem lep meg engem túlságosan), akár szó nélkül el is mehetett volna mellette...
2016. november 21. 17:54
Mindenki itt problémázik hogy Zayn nem állt fel,amikor szerintem kicsit meglepte hogy Niall kezet fogott vele,ráadásul le is hajolt,minek állt volna fel ezek után?Ha tudtok szájról olvasni akkor látjátok hogy Zayn azt mondja hogy ,,Hi",nem hiszem hogy nem örült Niallnek,a könyvében is írta hogy a fiúkkal jóban van
2016. november 21. 17:55
máshol meg úgy volt, hogy beszélgettek is meg tök jól elvoltak, itt meg éppenséggel milyen kínos az h volt bandatársak kezet fognak. mind1
valahogy éreztem h ebből milyen nagy felhajtás lesz- miért lett volna udvariasabb Zaynnel mikor egy évig leszarta. Mindennek elmondta már a bandát, máskor meg ilyen jó meg olyan jó a banda.
meg amúgy látszik rajta h bakker, meglepődött. ha egy kicsit sem kivehető az arca akkor menjetek instára vagy bárhova, vhol tuti fent van mert reggel láttam. ne azon problémázzunk már h nem állt fel..
valahogy éreztem h ebből milyen nagy felhajtás lesz- miért lett volna udvariasabb Zaynnel mikor egy évig leszarta. Mindennek elmondta már a bandát, máskor meg ilyen jó meg olyan jó a banda.
meg amúgy látszik rajta h bakker, meglepődött. ha egy kicsit sem kivehető az arca akkor menjetek instára vagy bárhova, vhol tuti fent van mert reggel láttam. ne azon problémázzunk már h nem állt fel..
2016. november 21. 17:58
Azért annyira Niall sem akart leállni beszélgetni.
2016. november 21. 18:03
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline |
Evvan az 1D süllyed
2016. november 21. 18:07
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Ziall
2016. november 21. 18:08
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Ez most miert kinos?! Miert kellett volna felallnia mikor niall oda hajolt attol hogy nem allt fel mar szanalmas?! Ez hulyeseg!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.