One Direction-beli társaihoz csatlakozva Louis is szólókarrierbe kezd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson is szólókarrierbe kezd
2016. december 02. 19:34
csak en vagyok ilyen es rosszul forditottam vagy az a baba tenyleg nem Liame. I mean azt olvastam hogy elmeletileg Cheryl ex ferjetol van.
2016. december 02. 20:14
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Juj de várom. Imádom Louist ,ahogy a hangját is
2016. december 02. 20:29
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline |
Sok sikert Lius!
2016. december 02. 20:40
Narutofangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 259430 offline |
xblanche: Liam babáját várja
2016. december 02. 21:07
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Xblanche, Cheryl Liam gyerekét várja, hisz a férjéhez már rég nincs köze. Olyan június, Júliusban lett Cheryl terhes és 2015 végén kezdett el Liammel randizni.
2016. december 03. 09:56
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Kíváncsi vagyok mit hoznak össze külön-külön.
2016. december 03. 12:33
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem a legéletképtelenebb az egész bandából az Louis volt.
Harry-t sokan szerették és talán ő volt a leghíresebb, Niall egy egész szerethető srác, kellemes hanggal és egész elhallgatható számokkal, ő volt talán a legigazibb az összes közül, még Liam és Zayn is elvannak, de pont Louis az, aki szerintem ehhez nagyon kevés. A helyzeteket se nagyon tudja kezelni, énektudásban is alattuk van, annak ellenére, hogy egyébként szerintem nagyon gyönyörű hangja van, csak éppen levegővel nem bírja és szerintem a körülöttük lévő felhajtást ő viselte a legrosszabbul, ez pedig az arcán is látszott. Talán, ha tényleg Simonnal marad, hiszen ő ismeri, talán kihozza belőle a legjobbat, de az is azt fogja alátámasztani, hogy nem volt képes kilépni a komfortzónából.
Mindenesetre kívánom a legjobbakat neki!
Harry-t sokan szerették és talán ő volt a leghíresebb, Niall egy egész szerethető srác, kellemes hanggal és egész elhallgatható számokkal, ő volt talán a legigazibb az összes közül, még Liam és Zayn is elvannak, de pont Louis az, aki szerintem ehhez nagyon kevés. A helyzeteket se nagyon tudja kezelni, énektudásban is alattuk van, annak ellenére, hogy egyébként szerintem nagyon gyönyörű hangja van, csak éppen levegővel nem bírja és szerintem a körülöttük lévő felhajtást ő viselte a legrosszabbul, ez pedig az arcán is látszott. Talán, ha tényleg Simonnal marad, hiszen ő ismeri, talán kihozza belőle a legjobbat, de az is azt fogja alátámasztani, hogy nem volt képes kilépni a komfortzónából.
Mindenesetre kívánom a legjobbakat neki!
2016. december 03. 14:42
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Remélem majd boldogul ő is.
2016. december 04. 08:38
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Sok sikert neki!
2016. december 04. 15:46
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Sok sikert neki
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.