Jövő Valentin-napon kerül a mozikba A sötét ötven árnyalata című film, melynek betétdalai között Taylor és Zayn közös újdonságát is megtalálhatjuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közös dalt írt Taylor Swift és Zayn Malik A sötét ötven árnyalatához
2016. december 09. 10:41
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. december 09. 11:14
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Hát meghallgattam a dalt...és egyáltalán nem nyűgözött le. Magát Taylort nagyon nem szeretem, de a dalai mindig színvonalasak voltak, de ez...
Kezdjük azzal, hogy se nem ragadós, se nem lenyűgöző. Nem illik a filmhez. Taylortól dalszövegileg többet vártam. Az legutóbbi albuma óta megragadt ennél a mindent adtam te meg semmit se dolognál, és ez számomra unalmassá vált. Eddig mindig képes volt újítani és túlszárnyalni magát, most viszont csalódtam. Először még tetszett is, de minél többször hallgattam meg, annál unalmasabbá vált. A Love me like you do-t még mindig napi szinten hallgatom, mert az a dal egyszerűen zseniális és felejthetetlen. Taylor stílusa (hiába is vette suttogósra a figurát néhol) nem illik ehhez a filmhez. Eddig legalább a Szürke ötven filmzenéi jók voltak, bármilyen pocsék is volt maga a film, de úgy tűnik a második rész soundtrackje nem hogy 50, de még 2 árnyalatot sem tud majd festeni.
Kezdjük azzal, hogy se nem ragadós, se nem lenyűgöző. Nem illik a filmhez. Taylortól dalszövegileg többet vártam. Az legutóbbi albuma óta megragadt ennél a mindent adtam te meg semmit se dolognál, és ez számomra unalmassá vált. Eddig mindig képes volt újítani és túlszárnyalni magát, most viszont csalódtam. Először még tetszett is, de minél többször hallgattam meg, annál unalmasabbá vált. A Love me like you do-t még mindig napi szinten hallgatom, mert az a dal egyszerűen zseniális és felejthetetlen. Taylor stílusa (hiába is vette suttogósra a figurát néhol) nem illik ehhez a filmhez. Eddig legalább a Szürke ötven filmzenéi jók voltak, bármilyen pocsék is volt maga a film, de úgy tűnik a második rész soundtrackje nem hogy 50, de még 2 árnyalatot sem tud majd festeni.
2016. december 09. 12:16
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Nem sok köze van a filmhez...valahogy vagy inkább sehogysem illik hozzá. Már Ellie dala sem volt az igazi számomra, de legalább a hangulata megvolt hozzá az embernek, ez még akkor sem lenne jó, ha nem a Fiftyhez készül...mint valami sikonyálás.
2016. december 09. 12:26
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline |
Imádom!!
2016. december 09. 12:41
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline |
Nem jön be!
2016. december 09. 14:09
Egyáltalán nem tetszik és az is igaz, hogy nem illik ehhez a filmhez.
2016. december 09. 16:15
avonsvoidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 2 Azonosító: 256574 offline |
ahogyan mondták az előttem lévők, nem illik a filmhez, ezt inkább valami jó bulis, vigjátékhoz tudnám elképzelni talán
amúgy annyira azt akartam, hogy ismét ellie goulding énekelje el a betétdalát, hisz a love me like you do még mindig bomba dal, hiába hallgattam meg már vagy 100szor, és a still falling for you dal is nagyon jó, azt jobban eltudtam volna képzelni betétdalnak ehhez a filmhez
amúgy annyira azt akartam, hogy ismét ellie goulding énekelje el a betétdalát, hisz a love me like you do még mindig bomba dal, hiába hallgattam meg már vagy 100szor, és a still falling for you dal is nagyon jó, azt jobban eltudtam volna képzelni betétdalnak ehhez a filmhez
2016. december 09. 17:02
Egyáltalán nem tetszik ez a dal. Ami az első részhez készült, az sokkal jobban illett a filmhez, de a mostani még azt sem közelíti meg.
2016. december 09. 17:32
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Nekem tetszik a zene a film meg úgy sem érdekel szóval tök 8
2016. december 09. 17:51
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
A zene nem valami megnyerő, de legalább a film az jó.
2016. december 09. 19:36
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
A filmre nem vagyok különösebben kíváncsi de a dal nagyon jól sikerült csak úgy mint tavaly a ,,love me like you do"
2016. december 09. 22:10
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
A zene nagyon tetszik, a film egy rakás trágya lesz
2016. december 09. 22:26
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Imádom a Love me like you do-t de szerintem ez is amolyan véletlen rohad jól sikerült dal lett és valószínű másodszor bele bukott volna a dallal Ellie úgy értem nem érte volna el azt a szintet amit a Love me like you do ezért jobb is ha most ő ebből kimaradt :/
Taylortól ez egy teljesen új hangzás számomra ez inkább Zayn stílusa de nem rossz dal.. nekem bejön
Taylortól ez egy teljesen új hangzás számomra ez inkább Zayn stílusa de nem rossz dal.. nekem bejön
2016. december 09. 23:10
Nagyon tetszik a szám. Taylorért mondjuk nem vagyok nagyon oda de Zayn miatt meghallgattam és számomra egy kellemes csalódás volt!
2016. december 10. 08:41
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Én is csak napokkal ezelőtt tudtam meg és tényleg nagyon meglepett hogy pont ők ketten de szerintem ebből biztosan egy jó kis duett fog majd összeállni! Nekem tetszik ez a részlet Taylor hangja illik ehhez a zene világhoz tök jó hogy ilyenekben is ki meri próbálni magát! Remélem lesz klipp is!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.