Az angol X-Faktorban mutatta be új kislemezét Louis Tomlinson, ami közben Zayn, Harry, Niall és Liam támogatta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könnyek között mutatta be kislemezét Louis Tomlinson
2016. december 10. 23:13
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Hát ez az éneklés elég fájdalmasra sikeredett :/ kitartás neki!
2016. december 10. 23:33
Hihetetlenül büszke vagyok Rád, Louis! Igazi, mesteri előadó, aki bebizonyította, hogy a legnehezebb helyzetben is megállja a helyét! Példaértékű a kitartása, és az, ahogy az édesanyját szereti: ha össze is tört Joannah halála miatt, olyan produkcióval örvendeztette meg a nézőket és a gépek mögül minket is, amire nem lett volna sok ember képes. Elképsztő erőről tesz tanúbizonyságot, számomra példaértékű, ahogy teljesíti édesanyja utolsó kívánságát és kiáll a tömeg elé! Büszke vagyok Rád, Louis, Joannah, te pedig nyugodj békében! ❤
2016. december 11. 02:01
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Olyan büszke vagyok rá,hogy így vègigcsinálta ezt az egèszet ❤❤❤ . Nagyon sajnálom Louist ès a családját. Kitartást kívánok nekik,Louisnak meg ma millió puszi ❤❤❤❤❤❤
2016. december 11. 08:16
Csillbabvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 138512 offline |
Emlékszem amikor a banda szüneteléséről kijött egy cikk valaki oda írta kommentbe, hogy szerinte Louis borzalmas lesz szólóban mert nevetséges a hangja(jó nem teljesen így fogalmazot de ez volt kb a lényeg). Az ilyeneknek üzenem hallgassák meg ezt a számot mert szerintem baromi jó lett. Louis nagyon erős, hogy ezt így végig csinálta nagyon büszke vagyok rá. És szerintem Zayntől és a fiúktól is nagyon szép dolog, hogy ott vannak vele és támogatják. Kitartás Louisnak és az egész családjának.
2016. december 11. 08:28
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Ez a srác egy csoda. Ha én lennék az ő helyében, már ott helyben a színpadon összeomlottam volna. De Louis nem. Hihetetlen mennyire kitartó és bátor. És ahogy énekelt... Az megmagyarázhatatlan. : ) Nagyon büszke vagyok rá. És persze az anyukája is....
2016. december 11. 09:30
Nagyon szép gesztus volt a többi bandatagtól (még Zayntől is), hogy eljöttek támogatni.
2016. december 11. 11:33
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Olyannyira büszke vagyok rá, élőben néztem az adást és bőgtem végig...valami fantasztikus volt, minden érzelmét belevitte és egy csoda született! Szörnyű,hogy egy ilyen tragédiának kellett megtörténnie ahhoz,hogy összehozza a családot, és a fiúkat....de gratulálok Louis, az anyukád biztosan nagyon büszke rá, és mérhetetlenül boldog odafenn!
2016. december 11. 11:38
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline |
Nagyon sajnálom az édesanyját, és maga a dal szövege is nagyon tetszik, de Louis sajnos tipikusan az a tag a bandában, aki szólóban nem tudja megállni a helyét. Egyszerűen nincs elég erős hangja hozzá. A Sotify-os, feljavított szám jó, de élőben semmi átütő ereje nem volt sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.