A 2014-ben elhunyt színészlegenda hatalmas rajongója volt a Harry Potter-sorozatnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Származása miatt nem kaphatta meg álmai szerepét a Harry Potterben Robin Williams
2017. január 02. 09:40
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. január 02. 09:47
Szerintem Robin nagyszerű lett volna a HP-ben, de ha nem, hát nem. Így is nagyon sok zseniális filmet hagyott itt nekünk.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2017. január 02. 10:27
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Robin csodálatos színész volt, egy olyan legenda, akinek elvesztését a mai napig sem hevertem ki teljesen. Sajnálom, hogy a démonai erősebbek voltak nála, így nem érhette meg a napot, mikor végre az Egyesült Államok varázslóvilága is felszínre kerül. Biztos vagyok benne, hogy találtak volna számára valamilyen szerepet a Legendás állatok és megfigyelésükben, ami bár valóban különböző, de ugyanazt a varázslatos világot tárja a szemünk elé. Azért remélem egy kis része tudta, hogy így is rengeteg gyermek életét tette szebbé!
2017. január 02. 10:47
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Robin Williams zseniális színész volt, a legnagyobbak egyike, de ne úgy tálaljuk már a sztorit, mintha valami diszkriminatív döntés miatt nem kapta volna meg a szerepet... Szerintem érthető, hogy az egyik, ha nem a legnépszerűbb brit könyvsorozat adaptációjában a hitelesség kedvéért a UK-ből válogatták össze a színészeket, és nem a világ számos, angolt anyanyelvként beszélő országából hasraütésszerűen. Pont ez a varázsa a dolognak...
2017. január 02. 10:48
Nem éppen Hagridnak tudnám elképzelni, inkább Friccsnek
Sajnálom, hogy nem élte meg az amerikai varázslók idelyét, mert eltudtam volna képzelni Jacobnak
Nagyon sajnálom, hogy már nincs az élők között
Sajnálom, hogy nem élte meg az amerikai varázslók idelyét, mert eltudtam volna képzelni Jacobnak
Nagyon sajnálom, hogy már nincs az élők között
2017. január 02. 11:08
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline |
Nem is tudom...nagyon jó színész volt, de vajon el tudott volna játszani Hagrid szerepét? Biztosan, de szerintem ezúttal jobb választás volt szerintem Robbie Coltrane, pedig egyébként szerintem Robin jobb színész.
2017. január 02. 14:26
Diala-nak igaza van, pont ezzel akarták hitelesebbé tenni az egészet. Így most szimpla komolyabb alap nélküli kirekesztésnek tűnik, de érthető, hogy miért nem szerettek volna összeszedni minden angol nyelvű országból színészeket.
2017. január 02. 15:13
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Elég érdekesen lett megfogalmazva a főcím. Kissé erősnek érzem. Szerintem tökre érthető hogy miért brit színészt szerettek volna és ebben nem hinném hogy bármi féle diszkrimináció lett volna. Robbie Coltrane remek színész és tökéletes volt Hagrid szerepére de persze Robin-re is elmondható ugyanez de hát valahogy dönteni kellett úgyhogy végképp nem értem ezt a vádló hangnemet. Amúgy meg a brit angol nagyon sokat hozzátesz a storyhoz...szerintem.
2017. január 02. 15:14
Fontos volt a filmben,hogy a rendező és a színészek mindenképpen britek legyenek.Szerintem jó volt Hagrid szerepe ahogy volt.
2017. január 02. 15:57
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline |
érdekes, annak idején a 2001-ben megjelent Tomb Raider filmben az amerikai Angelina Jolie játszotta a brit Lara Croftot, most majd egy svéd színésznő fogja, és az nem baj? Ahogy az se, hogy a Harry Potter 5 vagy 6-ban Christian Coulson azért, mert 26 volt, nem játszhatta ismét Tom Riddle-t, de anno 1976-ban a 17 éves Carrie White-ot a 26 éves Sissy Spacek játszotta és az is mindegy volt. Nyalásra és pofára megy manapság minden.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.