Tavaly oszlott fel a 2NE1, de CL, Dara és Bom összeállt egy dal, illetve klip erejéig, hogy ezzel mondjanak köszönetet rajongóiknak és búcsúzzanak el tőlük.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 2NE1 búcsúzik – dalpremier!
2017. január 21. 13:38
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Bae Hee Yeon
2017. január 21. 14:16
annyira szomorú.. :'( a külön utaikban sok sikert kívánok a lányoknak!^^
2017. január 21. 14:28
Utálom a YG-t xd Képesek voltak a világ egyik legjobb és legsikeresebb koreai lánycsapatát feloszlatni. De a búcsúdalnak örülök,remélem nem csak nyerészkedés céljából hozták össze a három lányt.
A legszomorúbb hír pedig az, hogy pont Bom , a kedvencem és a legtehetségesebb tag nem kötött szerződést a YG-vel. Csak remélni tudom, hogy átmegy más ügynökséghez és kihasználja a továbbiakban is, hogy milyen gyönyörű hanggal van megáldva. És remélem a többieknek is sok sikerben lesz még része.
A legszomorúbb hír pedig az, hogy pont Bom , a kedvencem és a legtehetségesebb tag nem kötött szerződést a YG-vel. Csak remélni tudom, hogy átmegy más ügynökséghez és kihasználja a továbbiakban is, hogy milyen gyönyörű hanggal van megáldva. És remélem a többieknek is sok sikerben lesz még része.
2017. január 21. 15:18
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Már azelőtt bőgtem mielőtt rákattintottam a klippre. A kedvenc lánycsapatom volt, imádom őket és fáj, hogy ez történik velük....mert ők ezt nem érdemlik meg, nagyon nem. Fogalmam sincs miért kellett feloszlaniuk, YG nagyon szeretné Bom mentális problémáira kenni az egészet, mikor Bom azt mondta semmi baja nincs és nem is volt. Nagyon nehéz volt a dalt és a klippet végignézni, de gyönyörű lett és imádom a lányokat.
2017. január 21. 15:24
Annyira hiányozni fognak
Egyik kedvenc bandám voltak
Egyik kedvenc bandám voltak
2017. január 21. 16:07
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline |
Nagyon fognak hiányozni!
Nagyon szerettem őket
Nagyon szerettem őket
2017. január 21. 16:47
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Hát nagyon hiányozni fognak. Hát többet nagyon nem szeretnék írni. Nagyon szerettem őket. a Továbbiakban is sok sikert nekik. A ballada meg gyönyörű.
2017. január 21. 16:54
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Nagyon fognak hiányozni
De ez a búcsúdal nagyon tetszik
De ez a búcsúdal nagyon tetszik
2017. január 21. 17:25
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Nagyon hiányozni fognak. :cc
A dal nagyon szép lett, és még ha nem is csapatként de remélem látjuk még őket és nem tűnnek el végleg.
A dal nagyon szép lett, és még ha nem is csapatként de remélem látjuk még őket és nem tűnnek el végleg.
2017. január 21. 17:35
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Borzasztóan sajnálom, hogy feloszlanak, fantasztikus banda volt, a lányok pedig elképesztőek. Remélem nem tűnnek el örökre, ha nem is együtt, de külön még láthatjuk őket szóló produkciókkal. További sok sikert nekik.
A dal pedig gyönyörű.
A dal pedig gyönyörű.
2017. január 21. 17:41
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Komolyan azt hittem, hogy az egész videó alatt bőgni fogok, de nem így történt. Ne értsetek félre, hisz gyönyörű ez a dal és tetszik is, de üresnek érzem. Valószínűleg azért, mert nekem a 2NE1 nem teljes Minzy nélkül.. Értem én, hogy hozott egy döntést (amit tiszteletben is tartok) és már másik kiadóval van szerződése, valamint, hogy ez a dal a kilépése után született meg és került rögzítésre, de el nem hiszem, hogy megvalósíthatatlan/kivitelezhetetlen lett volna a dolog.. Elvégre ő is a csapat része volt. Emiatt egy kicsit csalódott vagyok.
Btw örülök, hogy ismét hallhattam Bom hangját. Bízom benne, hogy nem hagyott fel az énekléssel, nagyon nagy kár lenne érte. Amúgy még mindig alig akarom elhinni, hogy feloszlottak. Fantasztikus csapat volt. Örülök, hogy a rajongójuknak mondhatom magam, és remélem egyszer majd a jövőben újra összeállnak. #NEVERSAYGOODBYE2NE1
Btw örülök, hogy ismét hallhattam Bom hangját. Bízom benne, hogy nem hagyott fel az énekléssel, nagyon nagy kár lenne érte. Amúgy még mindig alig akarom elhinni, hogy feloszlottak. Fantasztikus csapat volt. Örülök, hogy a rajongójuknak mondhatom magam, és remélem egyszer majd a jövőben újra összeállnak. #NEVERSAYGOODBYE2NE1
2017. január 21. 19:19
Nagyon szép búcsúzás lett. Gyönyörű dal. Nagyon sajnálom hogy feloszlottak.
2017. január 21. 20:05
Veraaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.13. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 257984 offline |
Amikor kiderült, hogy feloszlanak szinte fel sem fogtam és nem érintett meg túlzottan a dolog, mert várható volt. Mikor kijött az utolsó számuk, akkor tudatosult bennem, hogy tényleg nem lesz többé 2NE1. Az első k-pop bandák között voltak akiket megszerettem. ❤
2017. január 21. 23:15
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline |
Imádom a számot és 2NE1-t is, nehéz lesz búcsút mondani egy ilyen tehetséges bandának. #neversaygoodbye2NE1
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!