A csatorna az elmúlt évek során számtalan közönségkedvencet termelt ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a The CW valaha volt legnépszerűbb sorozatai
2017. március 06. 12:11
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. március 06. 13:09
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Tuti gimi az örök kedvenc, hiába van ott a TVD, a Flash, talán egyedül a Gilmore Girls versenyezhet vele, de talán még az sem. A mai sorozatok már nem az igaziak, látni lehetett az OTH-n is a végén, hogy túlmodernizálták.
2017. március 06. 15:03
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Tény és való,hogy a Supernatural már nem a régi de még mindíg az egyik legjobb és remélem,hogy még jó sokáig képernyőn lesz mert én nagyon megszerettem a srácokat és a sorozatot is. ❤
2017. március 06. 15:13
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Szerintem A zöld íjász is szerepelhetne a listán, mert hatalmas a rajongótábora és a DC-sorozatokat amúgy is ezerrel nyomatják mostanában. A nézettségben a Gossip girl egyébként sem előzte meg, de az mégis rajta van a listán (igen értem, a csapból folyt, de A zöld íjász is).
Az Odaát helyével vitatkozni sem tudok, én is imádom még mindig. Jelenleg a 8. évadot nézem, mert szinkronosan kezdtem nézni, úgyhogy így is folytatom (különben is az M2 jóvoltából a 11 évadig biztosan látom majd). A Smallville szerintem a 2. helyre is kerülhetett volna. Ezen a sorozaton nőttem fel, a szereplők olyanok, mintha a barátaim, vagy a rokonaim lennének, úgy beleolvadtak a hétköznapjaimba. Hihetetlen, hogy mit jelent nekem az a sorozat. Szerintem a Szívek szállodája sosem folyt a csapból, vagy lehet, hogy Magyarországon nem, de valahogy nem éreztem azt, hogy mánia vált volna belőle, úgyhogy nem értem, mit keres a listán. Én szerettem a sorozatot, aranyos kis történet volt. Nagyon szerettem a Gossip girlt is, a Veronica Marsból csak néhány részt láttam, a Jane the Virgint nem néztem soha és valahogy nem érzem, hogy meg kellene néznem, pedig sorozatmániás vagyok, de valahogy ezt kihagynám. Aztán lehet, hogy majd máshogy fogom gondolni. A Vámpírnaplóknak csak az első részét láttam, de valahogy ezt sem igazán akartam nézni soha. Csodálkozom, hogy csak az 5. helyen van, mert bármikor netezek, tuti, hogy belefutok a sorozattal kapcsolatos hírekbe, vagy a szereplőkbe, úgyhogy igazán csapból folyós. A Tuti gimi nekem olyan, mint a Smallville, azon nőttem fel, igazi szerelem. Sokat változott az évadok alatt, de végig szerettem és a mai napig ezt érzem, noha már nem nézem. A Flash már a bevezető epizódjával megfogott, hamarosan lesz a 3. évad is a Viasat3-on, úgyhogy a neten majd ledarálom (szinkronosan nézem ezt is). A Topmodell leszek! sosem izgatott, nem csípem a hasonló műsorokat.
Az Odaát helyével vitatkozni sem tudok, én is imádom még mindig. Jelenleg a 8. évadot nézem, mert szinkronosan kezdtem nézni, úgyhogy így is folytatom (különben is az M2 jóvoltából a 11 évadig biztosan látom majd). A Smallville szerintem a 2. helyre is kerülhetett volna. Ezen a sorozaton nőttem fel, a szereplők olyanok, mintha a barátaim, vagy a rokonaim lennének, úgy beleolvadtak a hétköznapjaimba. Hihetetlen, hogy mit jelent nekem az a sorozat. Szerintem a Szívek szállodája sosem folyt a csapból, vagy lehet, hogy Magyarországon nem, de valahogy nem éreztem azt, hogy mánia vált volna belőle, úgyhogy nem értem, mit keres a listán. Én szerettem a sorozatot, aranyos kis történet volt. Nagyon szerettem a Gossip girlt is, a Veronica Marsból csak néhány részt láttam, a Jane the Virgint nem néztem soha és valahogy nem érzem, hogy meg kellene néznem, pedig sorozatmániás vagyok, de valahogy ezt kihagynám. Aztán lehet, hogy majd máshogy fogom gondolni. A Vámpírnaplóknak csak az első részét láttam, de valahogy ezt sem igazán akartam nézni soha. Csodálkozom, hogy csak az 5. helyen van, mert bármikor netezek, tuti, hogy belefutok a sorozattal kapcsolatos hírekbe, vagy a szereplőkbe, úgyhogy igazán csapból folyós. A Tuti gimi nekem olyan, mint a Smallville, azon nőttem fel, igazi szerelem. Sokat változott az évadok alatt, de végig szerettem és a mai napig ezt érzem, noha már nem nézem. A Flash már a bevezető epizódjával megfogott, hamarosan lesz a 3. évad is a Viasat3-on, úgyhogy a neten majd ledarálom (szinkronosan nézem ezt is). A Topmodell leszek! sosem izgatott, nem csípem a hasonló műsorokat.
2017. március 06. 15:35
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Szívek szállodája, Vámpírnaplók!
2017. március 06. 15:47
Olyan fura, hogy a Jane the Virgin annyira népszerű kint Amerikában és az egyik legsikeresebb is, a csatorna fejesei szerint, mégis szomorú, hogy itt alig ismerik.
Komolyan már várom, hogy kezdjék el vetíteni szinkronosan, hátha akkor többen megismernék.
Komolyan már várom, hogy kezdjék el vetíteni szinkronosan, hátha akkor többen megismernék.
2017. március 06. 15:55
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline |
Supernatural the best❤❤❤❤❤❤
2017. március 06. 16:10
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Gossip Girl ♥
2017. március 06. 16:20
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Vikimumus tök igazad van, én is csak görgettem lejjebb és lejjebb, hatha ott lesz az Arrow is de nem...
2017. március 06. 16:53
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Természetes, hogy a Supernatural van az első helyen, még a CW szerkesztői is azt nyilatkozták, hogy a sorozat őket is túl fogja élni De a sikerhez serintem Jareden és Jensenen kívül Misha is kell, nekem például minden olyan részben feltűnik a hiánya, amelyikben nem szerepel. Plusz a csatornának még egy ilyen sok évadot megélt (futó) sorozata sem volt, szóval kétség sem fér a sikeréhez.
Én kimondottan örülök, hogy az Arrow nem került fel a listára (amire nyilván van magyarázat). Anno az indulásakor kezdtem el nézni, és az első évad baromi jó volt, a második még közel volt az első színvonalához, aztán a harmadiktól szabadesésbe kezdett, én meg feladtam a reményeimet vele kapcsolatban. Nézhetetlen, szuperhősös szappanoperába ment át, ahol mindenkinek van valamilyen szuperképessége, és mindig sír valamelyik szereplő a sanyar sorsa miatt. Eretvágós volt csak ránézni Laurelre és Sarára, annyira pofán csapkodtam volna mindkettőt péklapáttal. Amikor megjelent benne Barry, már tudtam hogy többre fogja vinni mint az Arrow, és nem is tévedtem. Sokkal barátságosabb, viccesebb a Flash hangulata, a színészek egytől egyig kivételesek, egyikükkel sem unszimpatizáltam egy pillanatig se. Sajnos már az is egyre inkább arról szól, hogy a sarki boltban dolgozó eladó néni is képességeket kap és mentsük meg a világot együtt, de az Arrow mélypontjához képest, ennek a színvonala még mindig a fellegekben jár. És hogy miért nem kaszálták még el? Mert el lehet adni, van rá kereslet, de az indulásához képest, rengetegen elpártoltak a sorozattól, és épp ezért nem kerül a top 10 legsikeresebb sorozatok közé.
Én kimondottan örülök, hogy az Arrow nem került fel a listára (amire nyilván van magyarázat). Anno az indulásakor kezdtem el nézni, és az első évad baromi jó volt, a második még közel volt az első színvonalához, aztán a harmadiktól szabadesésbe kezdett, én meg feladtam a reményeimet vele kapcsolatban. Nézhetetlen, szuperhősös szappanoperába ment át, ahol mindenkinek van valamilyen szuperképessége, és mindig sír valamelyik szereplő a sanyar sorsa miatt. Eretvágós volt csak ránézni Laurelre és Sarára, annyira pofán csapkodtam volna mindkettőt péklapáttal. Amikor megjelent benne Barry, már tudtam hogy többre fogja vinni mint az Arrow, és nem is tévedtem. Sokkal barátságosabb, viccesebb a Flash hangulata, a színészek egytől egyig kivételesek, egyikükkel sem unszimpatizáltam egy pillanatig se. Sajnos már az is egyre inkább arról szól, hogy a sarki boltban dolgozó eladó néni is képességeket kap és mentsük meg a világot együtt, de az Arrow mélypontjához képest, ennek a színvonala még mindig a fellegekben jár. És hogy miért nem kaszálták még el? Mert el lehet adni, van rá kereslet, de az indulásához képest, rengetegen elpártoltak a sorozattól, és épp ezért nem kerül a top 10 legsikeresebb sorozatok közé.
2017. március 06. 17:04
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Nyilvánvaló,hogy a Supernatural az első. Az egyik legeslegjobb sorozat és remélem,még sokáig képernyőn lesz!
A másik személyes kedvencem innen a Vámpírnaplók.Sajnálom,hogy vége lesz,de remélem méltó befejezést kap.
A másik személyes kedvencem innen a Vámpírnaplók.Sajnálom,hogy vége lesz,de remélem méltó befejezést kap.
2017. március 06. 18:09
Nálam a Tuti gimi (One Tree Hill) a favorit! Nagyon szerettem azt a sorozatot, de csak 2. vagy 3. évadig néztem! Amire nagyon kíváncsi vagyok az a Flash – A Villám (The Flash)! Remélem meg tudom majd nézni!
2017. március 06. 19:22
Ezek közül csak hármat láttam eddig teljesen, a TVD-t, a Flash-t és a Gossip Girl-t. Mindhármat nagyon szeretem. A többi is nagyon érdekel (a Topmodell leszek!-et leszámítva), és szívesen nézném őket, de még van pár pótolnivalóm. Nyáron viszont mindenképp szeretnék Supernaturalt nézni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.