A Shape of You eredetileg két előadónak készült, azonban végül megtartotta magának. Ed elárulta, mi zajlott le benne írás közben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Sheeran elárulta, kinek írta eredetileg a Shape of You-t
2017. március 11. 15:24
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Biztos vagyok benne hogy a legjobb döntései közé tartozik, hogy megtartotta. Kár lett volna, ha mainstream hangzása lett volna a végén, és az Ed-verzió nem készült volna el...
2017. március 11. 16:59
Érdekes, szeretem a Little Mix dalait, mégis úgy érzem, ez a dal Ed stílusa és teljesen megérdemli a sikert, amit hozott. ^^
2017. március 11. 18:24
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
waaaa nagyon kíváncsi lennék milyen lehetne a Little Mixtől. Remélem majd feldolgozzák egyszer,nagyon jó lenne.
De ez igazából akármekkora nagy Mixer vagyok szerintem is inkább Ednek a jó. Totálisan az ő stílusa.
De ez igazából akármekkora nagy Mixer vagyok szerintem is inkább Ednek a jó. Totálisan az ő stílusa.
2017. március 11. 19:03
Hello7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.27. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 251916 offline |
Hál' annak a magasságosnak, hogy megtartotta! Gyönyörű hangzása lett, ha oda adta volna akár Rihannának, akár a Little Mixnek, nem hiszem, hogy ugyanígy szeretném, mint ahogy most
2017. március 11. 20:13
tinista00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.31. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 235342 offline |
Szívesen meghallgatnám a Little Mix feldolgozásában is, de bármennyire imádom őket, mégis örülök hogy Ed megtartotta a dalt, hiszen így tökéletes ahogy van, az ő hangjával!
2017. március 11. 20:23
Örülök, hogy Ed megtartotta a dalt, mert sem a Little Mix, sem pedig Rihanna előadásában nem tudnám elképzelni. Szerintem csodás dal lett és illik Edhez, szóval jó, hogy végül nem adta tovább.
2017. március 11. 20:32
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline |
Nagy szerencse, hogy végül mégis Ed megtartotta.
2017. március 11. 20:44
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Hát szerintem tök mindegy, hogy ki énekelte fel, meg kinek adta volna oda a dalt, alapból sz-r a dal. Tucatzene, már Ed is áttér erre a hangzásvilágra az akusztikusról, és elég elszomorító számomra. De mostanában már minden előadó ezt csinálja, mert ez a menő meg csak így veszik meg milliók a lemezt. Sajnos ennyire le van butulva a nép, hogy ilyen tuctucos számokat hallgatnak meg, nem az igazi zenét hallgatják. Könnyű egy gépen összerakni egy számot, nem kell ahhoz holmi gitár, se zongora, se semmi. Ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.