A Facebook teszteli az új Facebook-szekciót: szeretnék, ha jobban emlékeztetne egy Messenger beszélgetésre, mint egy rendes hozzászólásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkeznek az új Facebook kommentek
2017. március 21. 17:10
Nem baj, ha változtatják, bár szerintem így is jó.
2017. március 21. 17:25
Nekem nem annyira tetszik... szerintem hagyják inkább így, már nagyon idegesítő hogy állandóan frissíteni kell...
2017. március 21. 17:38
Szerintem nyugodtan hagyhatták volna úgy, ahogy eddig volt...
Mondjuk nekem teljesen mindegy, mivel ritkán látogatom a Facebookot. Néha azt sem igazán értem, miért vagyok felregisztrálva arra a sz*rr
Mondjuk nekem teljesen mindegy, mivel ritkán látogatom a Facebookot. Néha azt sem igazán értem, miért vagyok felregisztrálva arra a sz*rr
2017. március 21. 17:44
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline |
Szerintem aranyos:D
2017. március 21. 19:31
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Kicsit furcsa,dehát mindent meglehet szokni..
2017. március 21. 19:38
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Nekem tökmindegy úgysincs Facebookom. És nem is akarok...
2017. március 21. 19:41
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Inkább álljon le. Elkövettem azt a fatálisan nagy hibát, hogy lefrissítettem a messengerem... Akkora egy snapchat kopi, ráadásul borzasztóan irritál, elveszi a helyet, és nagyobb eséllyel nyomok állandóan valami hülyeség, amikor CSAK írni akarok valakinek.
2017. március 21. 20:11
Nekem mindegy, általában csak a Messengert használom.
2017. március 21. 20:16
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Uhh, hát nekem nem annyira jön be
2017. március 21. 20:35
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Szerintem erősen szelektálni kéne az ötleteket
Sajnos frissítettem a messengert és botrányosan sz@r lett, nagyon sok helyet foglal és folyamatosan befagy attól a rohadt képes cucctól, ami mindig megnyitja magát, pedig én csak beszélgetni szeretnék, és nem húztam le a kamerához (amúgy az is idegesítő, hogy ha lehúzom a beszélgetést, ami régen az újratöltés volt, most a kamera, tehát nem tudom újratöltetni a beszélgetéseket, és amíg rájön magától is, az egy élet). A facebook is folyamatosan összeomlik, semmi szükség a történetesdire. Instagramon érthető, mert az egy képmegosztó (btw az nem is szokott lefagyni és összeomlani), FB-n nem érthető, mert ott beszélgetni akarok. Ha filterekre van szükségem, ott a snapchat, vagy amit én használok, a snow. (Ja és hadd ne mondjam hogy azok a filterek milyen mocsok primitívek.)
Sajnos frissítettem a messengert és botrányosan sz@r lett, nagyon sok helyet foglal és folyamatosan befagy attól a rohadt képes cucctól, ami mindig megnyitja magát, pedig én csak beszélgetni szeretnék, és nem húztam le a kamerához (amúgy az is idegesítő, hogy ha lehúzom a beszélgetést, ami régen az újratöltés volt, most a kamera, tehát nem tudom újratöltetni a beszélgetéseket, és amíg rájön magától is, az egy élet). A facebook is folyamatosan összeomlik, semmi szükség a történetesdire. Instagramon érthető, mert az egy képmegosztó (btw az nem is szokott lefagyni és összeomlani), FB-n nem érthető, mert ott beszélgetni akarok. Ha filterekre van szükségem, ott a snapchat, vagy amit én használok, a snow. (Ja és hadd ne mondjam hogy azok a filterek milyen mocsok primitívek.)
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. március 21. 21:13
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Tényleg egyre rosszabb lesz a facebook. Az Instagram ezerszer jobb ennél.
2017. március 21. 23:18
Szerintem minden egyre rosszabb lesz, ami a Facebook-kal kapcsolatos. Már az is nagyon irritáló, hogy mindenképp a Messengert erőltetik, ami borzasztó, mert amire kellene, arra nem lehet használni, ellenben kapott egy rakás felesleges funkciót. De így már a hagyományos üzenetküldős rész sincs meg emiatt, pluszban az alkalmazás nagy helyet fog, sok memóriát használ... Inkább ezen kellene fejleszteni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.