A Facebook teszteli az új Facebook-szekciót: szeretnék, ha jobban emlékeztetne egy Messenger beszélgetésre, mint egy rendes hozzászólásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkeznek az új Facebook kommentek
2017. március 21. 17:10
Nem baj, ha változtatják, bár szerintem így is jó.
2017. március 21. 17:25
Nekem nem annyira tetszik... szerintem hagyják inkább így, már nagyon idegesítő hogy állandóan frissíteni kell...
2017. március 21. 17:38
Szerintem nyugodtan hagyhatták volna úgy, ahogy eddig volt...
Mondjuk nekem teljesen mindegy, mivel ritkán látogatom a Facebookot. Néha azt sem igazán értem, miért vagyok felregisztrálva arra a sz*rr
Mondjuk nekem teljesen mindegy, mivel ritkán látogatom a Facebookot. Néha azt sem igazán értem, miért vagyok felregisztrálva arra a sz*rr
2017. március 21. 17:44
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Szerintem aranyos:D
2017. március 21. 19:31
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kicsit furcsa,dehát mindent meglehet szokni..
2017. március 21. 19:38
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Nekem tökmindegy úgysincs Facebookom. És nem is akarok...
2017. március 21. 19:41
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Inkább álljon le. Elkövettem azt a fatálisan nagy hibát, hogy lefrissítettem a messengerem... Akkora egy snapchat kopi, ráadásul borzasztóan irritál, elveszi a helyet, és nagyobb eséllyel nyomok állandóan valami hülyeség, amikor CSAK írni akarok valakinek.
2017. március 21. 20:11
Nekem mindegy, általában csak a Messengert használom.
2017. március 21. 20:16
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Uhh, hát nekem nem annyira jön be
2017. március 21. 20:35
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Szerintem erősen szelektálni kéne az ötleteket
Sajnos frissítettem a messengert és botrányosan sz@r lett, nagyon sok helyet foglal és folyamatosan befagy attól a rohadt képes cucctól, ami mindig megnyitja magát, pedig én csak beszélgetni szeretnék, és nem húztam le a kamerához (amúgy az is idegesítő, hogy ha lehúzom a beszélgetést, ami régen az újratöltés volt, most a kamera, tehát nem tudom újratöltetni a beszélgetéseket, és amíg rájön magától is, az egy élet). A facebook is folyamatosan összeomlik, semmi szükség a történetesdire. Instagramon érthető, mert az egy képmegosztó (btw az nem is szokott lefagyni és összeomlani), FB-n nem érthető, mert ott beszélgetni akarok. Ha filterekre van szükségem, ott a snapchat, vagy amit én használok, a snow. (Ja és hadd ne mondjam hogy azok a filterek milyen mocsok primitívek.)
Sajnos frissítettem a messengert és botrányosan sz@r lett, nagyon sok helyet foglal és folyamatosan befagy attól a rohadt képes cucctól, ami mindig megnyitja magát, pedig én csak beszélgetni szeretnék, és nem húztam le a kamerához (amúgy az is idegesítő, hogy ha lehúzom a beszélgetést, ami régen az újratöltés volt, most a kamera, tehát nem tudom újratöltetni a beszélgetéseket, és amíg rájön magától is, az egy élet). A facebook is folyamatosan összeomlik, semmi szükség a történetesdire. Instagramon érthető, mert az egy képmegosztó (btw az nem is szokott lefagyni és összeomlani), FB-n nem érthető, mert ott beszélgetni akarok. Ha filterekre van szükségem, ott a snapchat, vagy amit én használok, a snow. (Ja és hadd ne mondjam hogy azok a filterek milyen mocsok primitívek.)
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. március 21. 21:13
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Tényleg egyre rosszabb lesz a facebook.
Az Instagram ezerszer jobb ennél.
2017. március 21. 23:18
Szerintem minden egyre rosszabb lesz, ami a Facebook-kal kapcsolatos. Már az is nagyon irritáló, hogy mindenképp a Messengert erőltetik, ami borzasztó, mert amire kellene, arra nem lehet használni, ellenben kapott egy rakás felesleges funkciót. De így már a hagyományos üzenetküldős rész sincs meg emiatt, pluszban az alkalmazás nagy helyet fog, sok memóriát használ... Inkább ezen kellene fejleszteni.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.