Múlthét közepe óta játsszák a hazai mozik a Kincsemet. Herendi Gábor filmje azonnal belopta magát a közönség szívébe, a premier óta rengetegen váltottak jegyet a csodaló történetére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriási siker a Kincsem
2017. március 27. 06:39
2017. március 27. 07:35
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Fantasztikus film, mindenkinek ajánlom!❤❤
2017. március 27. 11:33
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Nagyon sokan említették, hogy klisé, hogy Amerika majmolás, hogy a látvány összecsapott, a sztori túllő a valóságon...szerintem meg, akik hasonlóakat írnak, csak túlzottan szeretnének ragaszkodni, ahhoz a sztereotípiához, hogy magyar film csak sz@r lehet.
Én sokkal kevesebbet vártam, mint amit kaptam. Azt hittem alig fog szólni Kincsemről, de tök sok dolgot bele tettek, ami a valóságban is megtörtént. A színészektől nem ájultam el, de a sztori jó volt, a látványvilág nekem elment, a lovak nagyon ügyesek voltak, az utalásokon jót nevettem, a hangulat pedig szerintem elvitte az egész filmet. Ott ültem a moziban és csak arra tudtam gondolni, hogy "wow!", ilyen is van még
Nekem a kedvenc magyar filmem lett, ajánlani tudom azoknak, akiknek legalább trailer alapján tetszett (főleg, hogy a trailer szerintem rosszabbnak mutatja a filmet, mint amiylen). Előzetes alapján sokan 16-os korhatárra akarták ítélni a filmet...nézzétek meg és rájöttök, hogy fölösleges, az erotikus szálak teljesen ízlésesen vannak tállalva.
Én sokkal kevesebbet vártam, mint amit kaptam. Azt hittem alig fog szólni Kincsemről, de tök sok dolgot bele tettek, ami a valóságban is megtörtént. A színészektől nem ájultam el, de a sztori jó volt, a látványvilág nekem elment, a lovak nagyon ügyesek voltak, az utalásokon jót nevettem, a hangulat pedig szerintem elvitte az egész filmet. Ott ültem a moziban és csak arra tudtam gondolni, hogy "wow!", ilyen is van még
Nekem a kedvenc magyar filmem lett, ajánlani tudom azoknak, akiknek legalább trailer alapján tetszett (főleg, hogy a trailer szerintem rosszabbnak mutatja a filmet, mint amiylen). Előzetes alapján sokan 16-os korhatárra akarták ítélni a filmet...nézzétek meg és rájöttök, hogy fölösleges, az erotikus szálak teljesen ízlésesen vannak tállalva.
2017. március 27. 16:28
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Még nem láttam, de nagyon jónak ígérkezik, szerintem hétvégére megérik egy mozizás a trailer remek
2017. március 27. 19:07
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline |
Sajnos nem volt alkalmam a moziban megnézni, de amint lehet majd pótolom. Nagyon szeretem a lovas filmeket, ideje volt már Kincsemről is egyet készíteni.
2017. március 27. 20:05
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline |
Sajnos a rengeteg pozitív kritika mellett olvastam igazán rosszakarókat is, de nem értek egyet azokkal akik szerint ez a film rossz. Tegnap volt szerencsém megnézni és bizony kedvet is kaptam a lovagláshoz. Nagyszerű zenék, gyönyörű steampunk ruhák, szépséges pacik.A modern elemeket nagyon szépen sikerült elhelyezni mind a dialógusokban mind a ruhákban. Végre a fiatalabb generáció is megismerheti ennek a csodálatos lónak a történetét.
2017. március 27. 20:50
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline |
IMÁDTAM!!!! 1 hete láttam a moziban és mindig is lóimádó voltam, járok is lovagolni. Fura, de először azt hittem nem lesz jó. Aztán 3 órán keresztül csak a filmről beszéltem anyával. Az a macska nagyon bejött nekem. IMÁDTAM!!!!
2017. március 27. 20:57
Nem láttam a filmet, egyelőre nem is tervezem megnézni. Sokan mondják, hogy nagy siker lett, de rengeteg olyan kommentet olvasok, hogy szörnyen feltűnő, hogy több lovat használtak Kincsem szerepére. Persze valószínűleg szörnyen nehéz megfelelő lovakat keresni, de azért mondjuk az, hogy a fején lévő jegyet olyan igénytelenül festették át, illetve hogy annyira feltűnő, hogy a kanca ló tulajdonképpen mén, nem utal valami profi megvalósításra. Illetve, azt is sok helyen hallottam, hogy nem annyira a lóról szól, ez mondjuk valószínűleg pozitívum, mert csak lovakról szóló filmet vagy sorozatot lehetetlenség csinálni, vagy ha mégis sikerül, akkor az teljességgel hihetetlen lesz, sok példát láttam már erre.
Persze, aki nem figyeli meg a lovakat annyira, vagy nem lovas szemmel nézi, mint én, lehet, hogy ezek kevésbé jönnek ki, mindenesetre nekem már az alaposan elvette a kedvem tőle, hogy rohadtul feltűnő, hogy mindig más ló van Kincsem szerepében.
Persze, aki nem figyeli meg a lovakat annyira, vagy nem lovas szemmel nézi, mint én, lehet, hogy ezek kevésbé jönnek ki, mindenesetre nekem már az alaposan elvette a kedvem tőle, hogy rohadtul feltűnő, hogy mindig más ló van Kincsem szerepében.
2017. március 28. 18:45
Én szombaton néztem meg az egyik barátnőmmel a filmet, nekünk nagyon tetszett, imádtuk! Azóta is folyamatosan szóba kerül egy-egy jelenet, mondat vagy akárcsak egy arckifejezés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, fantasztikus lett! Alig várom, hogy újra láthassam.
2017. március 29. 07:24
Hú de jó lehet Azt mondta a barátnőm hogy lehet hogy megnézik
2017. március 29. 16:52
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Idézet (Szabe @ 2017.03.27. 20:57)
Nem láttam a filmet, egyelőre nem is tervezem megnézni. Sokan mondják, hogy nagy siker lett, de rengeteg olyan kommentet olvasok, hogy szörnyen feltűnő, hogy több lovat használtak Kincsem szerepére. Persze valószínűleg szörnyen nehéz megfelelő lovakat keresni, de azért mondjuk az, hogy a fején lévő jegyet olyan igénytelenül festették át, illetve hogy annyira feltűnő, hogy a kanca ló tulajdonképpen mén, nem utal valami profi megvalósításra. Illetve, azt is sok helyen hallottam, hogy nem annyira a lóról szól, ez mondjuk valószínűleg pozitívum, mert csak lovakról szóló filmet vagy sorozatot lehetetlenség csinálni, vagy ha mégis sikerül, akkor az teljességgel hihetetlen lesz, sok példát láttam már erre.
Én értek valamennyire a lovakhoz, de szerintem egyáltalán nem feltűnő...nem kell folyton a lovat bámulni, a történetre kell figyelni és kész. Ha így ülsz neki, akkor persze, hogy az lesz. Én nem is vettem észre, hogy változtak a lovak (nyilván tudtam, hogy többen vannak). Nyugodtan megnézheted, ettől még egy nagyon jó film,a bakiktól meg csak simán tekints el...ha azt fogod figyelni, hogy: "uramisten annak tök más a jegye!" akkor persze, hogy rossz lesz...
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.