Olvasol?
2010. december 19. 17:14
Idézet (kateblock @ 2010.11.01. 10:42)
Wow milyen a könyv?
Nagyon jó volt Csak ajánlani tudom
2010. december 24. 11:29
Anne Fortiertől szeretném elolvasni a Júlia című könyvet! És remélem azt kapom karácsonyra!!!
2010. december 24. 13:38
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Domcicc @ 2010.12.06. 22:49)
Bret Easton Ellis - Nullánál is kevesebb
Huh, én elvileg szülinapomra megkapom.
Joyce Carol Oates: Nemi erőszak - Szerelmi történet
2010. december 25. 17:47
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Jelenleg Cesar Millan legelső könyvét olvasom. Magyarul az a címe, hogy a Csodálatos Kutyadoki. Elég hülye cím egy ilyen komoly könyvnek, de nem a címe a lényeg, hanem a tartalma. Egyre inkább megerősödik bennem az érzés, hogy ez az ember zseniális.
2010. december 25. 19:50
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline |
Don Winslow Barbár állatok
Remek könyv, cselekmény röviden: adott két dél-kaliforniai srác Ben és Chon, van egy közös jól menő vállalkozásuk ( marihuánával kereskednek), továbbá van egy közös barátnőjük O(phelia) ( igen mindkét sráccal lefekszik, de ez őket nem zavarja ). Ezt az idilli helyzetet zavarja meg a Baja Kartell, a mexikói-amerikai határvidék rettegett drogmaffiája, akik némi részesedést szeretnének a Ben és Chon virágzó üzletéből, és hogy a szándékukat nyomatékosítsák elrabolják O-t, a váltságdíj pedig 20.000.000 dollár. A srácok válaszként egy merész tervet eszelnek ki, amely ha beválik nemcsak O-t kapják vissza, hanem pénzüket is. A terv a tökéletes, megvalósítás is annak indul azonban..
Maga történet nem túl eredeti, de ami mégis különlegessé, egyedivé, letehetetlenné teszi könyvet az, a párbeszédek, és az író ironikus elbeszélő stílusa.
Egy kis részlet:
http://konyves.blog.hu/2010/10/04/don_winslow_barbar_allatok_reszlet
Remek könyv, cselekmény röviden: adott két dél-kaliforniai srác Ben és Chon, van egy közös jól menő vállalkozásuk ( marihuánával kereskednek), továbbá van egy közös barátnőjük O(phelia) ( igen mindkét sráccal lefekszik, de ez őket nem zavarja ). Ezt az idilli helyzetet zavarja meg a Baja Kartell, a mexikói-amerikai határvidék rettegett drogmaffiája, akik némi részesedést szeretnének a Ben és Chon virágzó üzletéből, és hogy a szándékukat nyomatékosítsák elrabolják O-t, a váltságdíj pedig 20.000.000 dollár. A srácok válaszként egy merész tervet eszelnek ki, amely ha beválik nemcsak O-t kapják vissza, hanem pénzüket is. A terv a tökéletes, megvalósítás is annak indul azonban..
Maga történet nem túl eredeti, de ami mégis különlegessé, egyedivé, letehetetlenné teszi könyvet az, a párbeszédek, és az író ironikus elbeszélő stílusa.
Egy kis részlet:
http://konyves.blog.hu/2010/10/04/don_winslow_barbar_allatok_reszlet
2010. december 27. 00:32
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
igen, szoktam olvasni.
nem rég olvastam ki Betty Mahmudi: Lányom nélkül soha c. könyvét, azóta nem vettem egyet sem a kezembe, és a téli szünet végéig a kötelező olvasmány kivételével nem is fogok.^^
nem rég olvastam ki Betty Mahmudi: Lányom nélkül soha c. könyvét, azóta nem vettem egyet sem a kezembe, és a téli szünet végéig a kötelező olvasmány kivételével nem is fogok.^^
2010. december 27. 00:35
Natascha Kampusch: 3096 nap című könyvét. Lenyűgöző, alig bírom letenni. Igazán érdemes elolvasni. Bár sokan azt hiszik most már azt ír le amit akar, de szerintem nem így van.
2010. december 28. 21:38
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline |
Utoljára két Agatha Christie könyvet olvastam: Tíz kicsi néger, Találkozás a halállal
Nagyszerű könyvek! Igazi krimi a javából! Alig bírtam letenni őket, főleg a Tíz kicsi néger c. könyvet. (Egy-egy nap alatt elolvastam mindkettőt )
Nagyszerű könyvek! Igazi krimi a javából! Alig bírtam letenni őket, főleg a Tíz kicsi néger c. könyvet. (Egy-egy nap alatt elolvastam mindkettőt )
2010. december 28. 21:42
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Szoktam és szeretek olvasni, bár a korosztályomban (14-15) és az ismerőseim között csak a hajvasalók használati utasítását olvassák el az emberek (vagy még azt se...).
Most ezt végeztem ki 3 nap alatt:
Paulo Coelho: Brida
nem volt rossz de néha nekem már elvakult
Most ezt végeztem ki 3 nap alatt:
Paulo Coelho: Brida
nem volt rossz de néha nekem már elvakult
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2011. január 01. 17:44
Én éppen a Mau Mau-t olvasom, Leslie L. Lawrence-től
2011. január 02. 18:02
Jelenleg Karen Chance-től olvasom a Megérint a sötétség-et. Ha azzal végeztem akkor még nem tudom,hogy mit olvasok majd,mert van hét könyv amit kaptam karácsonyra és azok közül nehéz lesz majd választani.
2011. január 04. 18:06
Nagyon sokat szoktam olvasni, de most éppen nem olvasok semmit.
2011. január 07. 14:04
ZitaaTrioo. <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 261 Azonosító: 138464 offline |
szeretek olvasni de persze nem azt, ami kötelező.
azok közül egyetlen egyet tudok mondani ami megfogott az pedig A Pál utcai fiúk. Gimibe járok már de itt még egyet sem olvastam ki szóval nem tudok onann mondani
Imádom olvasni a Harry Potter összes kötetét.Szeretem még mármint kb 13 éves koromban olvastam a 16 leszek Olsenes könyvet.az is nagyon bejött akkor.
azok közül egyetlen egyet tudok mondani ami megfogott az pedig A Pál utcai fiúk. Gimibe járok már de itt még egyet sem olvastam ki szóval nem tudok onann mondani
Imádom olvasni a Harry Potter összes kötetét.Szeretem még mármint kb 13 éves koromban olvastam a 16 leszek Olsenes könyvet.az is nagyon bejött akkor.
2011. január 07. 14:18
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline |
Szeretek olvasni. Inkább a fantasy könyvek felé hajlok, de minden témájú könyvet szívesen elolvasok, ami érdekel.
Nemrég megkaptam Hubert Selby Rekviem egy álomért könyvét, a film sokszori megnézése után nagyon érdekelt.
Juli Zeh- Sasok és angyalok ezt is most olvastam. Nem volt rossz könyv, igaz, kicsit befejezetlennek éreztem.
Most olvasom: Paulo Coelho -Az alkimista ~eddig tetszik.
Nemrég megkaptam Hubert Selby Rekviem egy álomért könyvét, a film sokszori megnézése után nagyon érdekelt.
Juli Zeh- Sasok és angyalok ezt is most olvastam. Nem volt rossz könyv, igaz, kicsit befejezetlennek éreztem.
Most olvasom: Paulo Coelho -Az alkimista ~eddig tetszik.
2011. január 07. 20:53
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Igen.Imádok olvasni.Most épp a 3-dik Vámpírnaplók könyvet olvasom,aztán most vettem ki a könyvtárból a Klikk 3-at és 4-et..Harry Potter,Alkonyat könyvek,Bad Girl,Beach Girl,Klikk,4-en egy gatyában,Jean Austin..Bármi...
2011. január 07. 21:06
Idézet (Zitaa @ 2011.01.07. 14:04)
szeretek olvasni de persze nem azt, ami kötelező.
Igen, ez valahogy rám is jellemző A kötelezőek közül általánosban mindent elolvastam (szigorúan fogtak bennünket), de itt gimibe semmit. Nekem csak az Arany Ember tetszett, bár azzal is 3 hónapot szenvedtem anno. Nálam a kötelező szó taszító, amire rá van aggatva, attól én távol maradok.
Ellenben egyetlen HP-t sem olvastam ezidáig, nem is nagyon tervezem
Nálam most valahogy a horror a nyerő, Stephen Kingre kattantam rá
2011. január 07. 21:13
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
szeretek olvasni... most épp egy Agatha Christie könyvet olvasok.
2 felhasználónak tetszik:
AdamLambertrulz,
Porcicca
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.