Olvasol?
2012. március 12. 12:22
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Helmut Schoeck könyvet olvasok éppen.
2012. március 12. 14:27
én inkább a könyvtárbajárós, ott újságotolvasó és onnan kölcsönző típus vagyok
kivettem legutóbb egy orosz krimit, a címe A balta. egy oldal után belefájdult a szemem a sok orosz névbe,úgyhogy anyának adtam ,ő egy éjszaka alatt kivégezte
a másik amit legutóbb olavastam az elizabeth gilbert-től az eat pray love volt, nagyon jó kis könyv, csak kissé unalmas. aki szereti a csajos témafejtegetéseket,azoknak ajánlom
kivettem legutóbb egy orosz krimit, a címe A balta. egy oldal után belefájdult a szemem a sok orosz névbe,úgyhogy anyának adtam ,ő egy éjszaka alatt kivégezte
a másik amit legutóbb olavastam az elizabeth gilbert-től az eat pray love volt, nagyon jó kis könyv, csak kissé unalmas. aki szereti a csajos témafejtegetéseket,azoknak ajánlom
2012. március 12. 20:14
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline |
Nem rég végeztem Lauren Kate Fallen című könyvével. Meg kell mondjam ennek csak a vége tetszett. Az eleje elég lagymatag volt, de főleg az idegesített, hogy Luce nem ért soha semmit. Összességében végül is nem volt olyan rossz, a végére kezdtek ki tisztulni a dolgok. Mellesleg a vége elég lezáratlan (legalább is nekem) Remélem, hogy lesz még folytatás.
Mostanában mindenhol hallom, hogy milyen jó ez a könyv és a barátnőm is nagyon szereti és kölcsön adta nekem, hogy elolvassam. Ez a könyv pedig Suzanne Collins-tól Az Éhezők Viadala. Még nem volt belőle időm olyan sokat elolvasni, meglehetősen az elején tartok. Így az elsőre elég furcsa, hogy jelenidőben írja a sztorit, de biztosan jó lesz.
Mostanában mindenhol hallom, hogy milyen jó ez a könyv és a barátnőm is nagyon szereti és kölcsön adta nekem, hogy elolvassam. Ez a könyv pedig Suzanne Collins-tól Az Éhezők Viadala. Még nem volt belőle időm olyan sokat elolvasni, meglehetősen az elején tartok. Így az elsőre elég furcsa, hogy jelenidőben írja a sztorit, de biztosan jó lesz.
2012. március 12. 20:16
Én most kezdtem az Alkonyatot olvasni, és szerintem nagyon jó
2012. március 14. 20:43
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Ma benéztem a könyvesboltba és majdnem lementem hídba, mikor az egyik kedvenc könyvsorozatom, a Bartimeus-Trilógiának újabb kötetét fedeztem fel. Egy másik sztori, ugyanazzal a főszereplővel, remélhetőleg szintén egy trilógia kerekedik belőle.
Szóval Jonathan Stroud - Salamon király gyűrűje (Bartimeus 4.).
Szóval Jonathan Stroud - Salamon király gyűrűje (Bartimeus 4.).
2012. március 16. 20:50
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Nemrég kezdtem el könyvismertető gyanánt Nemere István: A titokzatos padlás c. könyvét! Nem rossz, de ha tehetném nem ezt olvasnám... Csak sajnos az irodalomtanárom nem fogadja el a Twilight-ot és hasonló könyveket
2012. március 21. 18:42
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Az egyik osztálytársam padján találtam a könyvet, és beleolvastam majd amikor már kb. fél órája olvastam - nem az órán,hanem már az órák végén - inkább elkértem és itthon folytattam. Egyébként ez a könyv a Khady: Megcsonkítottak és megalázottak.
2012. március 21. 18:48
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline |
Most éppen az Alkonyatot kezdtem el olvasni
2 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
patrícia4
2012. március 25. 09:23
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Vavyan Fable
Fattyúdal (de már mióta érdekel a könyv, csak lassan haladok vele, mondjuk párhuzamosan olvastam más könyveket ezzel együtt... na de majd most)
Fattyúdal (de már mióta érdekel a könyv, csak lassan haladok vele, mondjuk párhuzamosan olvastam más könyveket ezzel együtt... na de majd most)
2012. március 26. 13:50
Születésünk titkai
Hogy miért, azt magam sem tudom.
Hogy miért, azt magam sem tudom.
2012. április 02. 23:51
Mostanában sajnos kevés időm volt, de a lehutolsó könyv amit olvastam az az Éhezők Viadala volt. Bevallom először féltem tőle, a körülötte terjengő tinihiszti, és a Twilight-os összehasonlítások miatt. Viszont egy kellemes csalódás volt. Pörgős, értelmes, jól összerakott és izgalmas. Sőt nem is tipikus tinikönyv, mert meg van benne a komolyság is. Beleszerettem, egy nap alatt kiolvastam. Mondjuk nagyon hajaz a Battle Royalra, és tudom, hogy az eredetit kell jobban szeretni, de engem ez fogott meg jobban. Le a kalappal az írőnő előtt, kedvenceim egyike lett a könyv.
2 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
Selly 13
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.