Most kezdtem el Stpehen King - Az -t.
egy jó ideig lesz mit olvasnom
Olvasol?
2012. április 21. 21:48
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
2012. április 23. 20:12
Sophie Kinsella - Tudsz titkot tartani?
Életemben nem nevettem ennyit egy könyvön. Nagyon jó a humora az írónőnek, csak ajánlani tudom ezt a könyvet mindenkinek.
Életemben nem nevettem ennyit egy könyvön. Nagyon jó a humora az írónőnek, csak ajánlani tudom ezt a könyvet mindenkinek.
2012. április 28. 10:54
Épp most fejezem be az Éhezők Viadala-trilógiát!!!
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. április 28. 21:47
Én nagyon szeretek olvasni Most olvasom az Éhezők Viadal harmadik részét
2012. május 01. 16:53
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Most fejeztem be Jessica Day Georgetól az Éjféli bál című könyvet. Imádtam, nagyon sajnálom hogy vége
2012. május 02. 17:24
Caroline Graham-Legördül a függöny... (Kisvárosi gyilkosságok)
Imádom
Imádom
2012. május 02. 20:12
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Stephen King: The Shining
Nem vagyok King rajongó, de ez egy kifejezetten remek könyv tőle. Egy nap alatt elolvastam, nehéz letenni. 9.5/10 Kár, hogy olyan gyenge lett a filmváltozat...
Terry Goodkind: Sword of Truth sorozat
Mivel a Legend of the Seeker csak két évadot élt meg és már nagyon hiányzott Cara, nemrég elkezdtem olvasni a könyveket, amiből a sorozatot készítették. Röviden: rajongóktól is olvastam már jobban megírt történeteket...
A Stone of Tears végén kezdtem, akkor lépett színre Cara. Azóta is főleg csak azokat a részeket olvasom, ahol vagy ő, vagy a többi Mord-Sith szerepel. És ugyebár ők mindig ott vannak Richard vagy Kahlan mellett. De a Naked Empire óta a többiekről is majdnem mindent elolvasok. Kicsit kezdenek érdekesebbek lenni, és muszáj valamivel lekötnöm a figyelmem, mert másképp hagynám az egészet a fenébe.
A kihagyott részekkel semmit nem vesztek, vagy olyan dolgokról van szó, amit később úgyis még milliószor megismétel, vagy csak egyszerűen túl unalmasak a történések. Például a Pillars of Creation könyvnek csakis a legvégét éri meg elolvasni, mikor Richard, Kahlan és Cara is feltűnik. Jennsen idegesítő, buta és később összefoglalva megtudjuk, mi történt vele. Illetve egy Mord-Sith, Nyda, szerepel még két jelenetben, azok jók.
Amíg ment a sorozat, a könyvek rajongói elég sok kritikával éltek. Most, hogy ismerem őket, már csak mosolygok rajtuk. Szerintem jobban volt megírva a Seeker. A felrótt hibák nagy részét meg lehet magyarázni, ráadásul ugyanazok, hatványozottan, elmondhatóak a könyvekről is, csak ott nehezebb kimagyarázni a dolgokat...
Az igaz, hogy Goodkind felállított pár szabályt, de rendszeresen bővíti vagy megszegi őket, imádja a deus ex machinát használni, az idióta filozófiáját állandóan az arcodba vágja, és a két főszereplő nem túl szimpatikus. Richard egy önző, arrogáns s*ggfej, aki néha tud jól viselkedni. Kahlan sokszor butának van beállítva, aki egyébként kedveséhez hasonlóan alig bír uralkodni az érzelmein.
A Mord-Sith szereplők vannak a legjobban megírva, bár persze velük kapcsolatban is lehet bőven panaszkodni. Miattuk talán megéri végigszenvedni a könyveket.
5/10
Nem vagyok King rajongó, de ez egy kifejezetten remek könyv tőle. Egy nap alatt elolvastam, nehéz letenni. 9.5/10 Kár, hogy olyan gyenge lett a filmváltozat...
Terry Goodkind: Sword of Truth sorozat
Mivel a Legend of the Seeker csak két évadot élt meg és már nagyon hiányzott Cara, nemrég elkezdtem olvasni a könyveket, amiből a sorozatot készítették. Röviden: rajongóktól is olvastam már jobban megírt történeteket...
A Stone of Tears végén kezdtem, akkor lépett színre Cara. Azóta is főleg csak azokat a részeket olvasom, ahol vagy ő, vagy a többi Mord-Sith szerepel. És ugyebár ők mindig ott vannak Richard vagy Kahlan mellett. De a Naked Empire óta a többiekről is majdnem mindent elolvasok. Kicsit kezdenek érdekesebbek lenni, és muszáj valamivel lekötnöm a figyelmem, mert másképp hagynám az egészet a fenébe.
A kihagyott részekkel semmit nem vesztek, vagy olyan dolgokról van szó, amit később úgyis még milliószor megismétel, vagy csak egyszerűen túl unalmasak a történések. Például a Pillars of Creation könyvnek csakis a legvégét éri meg elolvasni, mikor Richard, Kahlan és Cara is feltűnik. Jennsen idegesítő, buta és később összefoglalva megtudjuk, mi történt vele. Illetve egy Mord-Sith, Nyda, szerepel még két jelenetben, azok jók.
Amíg ment a sorozat, a könyvek rajongói elég sok kritikával éltek. Most, hogy ismerem őket, már csak mosolygok rajtuk. Szerintem jobban volt megírva a Seeker. A felrótt hibák nagy részét meg lehet magyarázni, ráadásul ugyanazok, hatványozottan, elmondhatóak a könyvekről is, csak ott nehezebb kimagyarázni a dolgokat...
Az igaz, hogy Goodkind felállított pár szabályt, de rendszeresen bővíti vagy megszegi őket, imádja a deus ex machinát használni, az idióta filozófiáját állandóan az arcodba vágja, és a két főszereplő nem túl szimpatikus. Richard egy önző, arrogáns s*ggfej, aki néha tud jól viselkedni. Kahlan sokszor butának van beállítva, aki egyébként kedveséhez hasonlóan alig bír uralkodni az érzelmein.
A Mord-Sith szereplők vannak a legjobban megírva, bár persze velük kapcsolatban is lehet bőven panaszkodni. Miattuk talán megéri végigszenvedni a könyveket.
5/10
Peszti
2012. május 03. 13:04
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Most olvastam ki a Vámpírnaplók 5. részét.
Jelenleg az Olsen-titok 2.-tőt olvasom. Szeretem az ilyen önéletrajzi könyveket is,már ha ezt annak lehet nevezni.
Jelenleg az Olsen-titok 2.-tőt olvasom. Szeretem az ilyen önéletrajzi könyveket is,már ha ezt annak lehet nevezni.
2012. május 04. 11:46
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
Vérvonal 3. ~ Jégnász
2012. május 04. 19:59
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Ismét Simone Elkeles Tökéletes kémia című könyvét olvasom...
Brandy
2012. május 07. 18:35
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Idézet (Lilyrose @ 2012.05.05. 11:08)
Régen nem sokat olvastam, de aztán megkaptam Agatha Christie Órák című könyvét és nem tudtam letenni. Most éppen a Szent Johanna Gimi könyvsorozatot olvasom, odavagyok érte.
SZJG
Amúgy most épp én is egy Agatha Christie könyvet olvasok Egy macska a galambok között című regényét Eddig tetszik
2012. május 08. 20:54
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Éppen ma kezdtem el a Trónok harcát előtte pedig az Éhezők viadalát olvastam de mivel a harmadik rész nekem túl unalmas volt ezért inkább félbehagytam
2012. május 16. 23:18
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Stephen King - Atlantisz gyermekei
Kicsit nem az lett belőle, amire számítottam, de kellemesen csalódtam sőt... kicsit meg is hatódtam rajta a Setét Torony sorozattal való kapcsolat miatt.
+újraolvastam Darren Shan Vámpírkönyveit és ismét rá kellett jönnöm, mennyire szeretem. Olyan kis egyszerű, de nagyszerű
Kicsit nem az lett belőle, amire számítottam, de kellemesen csalódtam sőt... kicsit meg is hatódtam rajta a Setét Torony sorozattal való kapcsolat miatt.
+újraolvastam Darren Shan Vámpírkönyveit és ismét rá kellett jönnöm, mennyire szeretem. Olyan kis egyszerű, de nagyszerű
Christo
2012. május 17. 20:28
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Tegnap olvastam ki ezt a könyvet:
Imádom
Imádom
2012. május 18. 16:34
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline |
Paige Toon:Daisy nyomában.
Eszméletlenül jó könyv.Tegnap vettem ki a könyvtárból,de már csak pár lap és kiolvasom.Ajánlom mindenkinek aki szeretni a F1-et és a szerelmes könyveket.
Eszméletlenül jó könyv.Tegnap vettem ki a könyvtárból,de már csak pár lap és kiolvasom.Ajánlom mindenkinek aki szeretni a F1-et és a szerelmes könyveket.
2012. május 18. 16:40
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Igen,most épp Jane Austintól a Büszkeség és balitéletet
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.