Olvasol?
2012. július 24. 13:56
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
magazinokat és a breakin downt
2012. július 25. 20:59
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Sose nézz vissza!
2012. július 31. 15:49
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Most éppen Philippa Gregory - A másik királynő c. könyvét olvasom. Nagymamám vette meg, és amikor nála jártam 'elkoboztam' tőle.
Egyébként érdekes egy könyv.
2012. augusztus 01. 23:49
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Imádok olvasni.Kedvenc könyv sorozataim a Gyűrűk Ura,Assasins Creed és a Bridgerton Család.Ezeket bármikor bár hanyadszor eltudnám olvasni mert annyira imádom őket.
2012. augusztus 02. 00:27
|
|
Biuss1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 219 Csatolások: 56 Azonosító: 178730 offline
|
Én szoktam olvasni. Most jelenleg nem olvasok. Várom a szent johanna gimi 7.részét. Ajánlom mindenkinek a könyvet,mert a legtöbb örömötöket ebbe szerzitek.én imádom a könyvet és izgatottan várom a folytatást.
2012. augusztus 04. 15:54
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Jelen pillanatban ezt olvasom. Nicholas Sparks - Menedék. Nagyon tetszik
2012. augusztus 04. 21:50
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Igen.
Most olvastam ki (megint) Nicholas Sparks lenyügőző könyvét a Szerelmünk Lapjait(mindenkinek ajánlom)és most Crystal Hand első könyvét olvasom az Angyalsorsot.
Most olvastam ki (megint) Nicholas Sparks lenyügőző könyvét a Szerelmünk Lapjait(mindenkinek ajánlom)és most Crystal Hand első könyvét olvasom az Angyalsorsot.
2012. augusztus 04. 21:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Persze. Én rendszeresen olvasok.
Legutóbb Scott Westerfeld Csúfok című könyvét olvastam. Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek a könyvet. Nemsokára elkezdem a második részt, a Szépeket. Szerintem tényleg nagyon tanulságos, izgalmas és rabul ejtő könyv.
Azután meg majd jön a harmadik rész, a Különlegesek. Imádom ezt a könyvet. És szerintem több rész nem is lesz, azt hiszem, ez egy trilógia. Nekem a legjobban a Különlegesek borítója tetszik.
Legutóbb Scott Westerfeld Csúfok című könyvét olvastam. Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek a könyvet. Nemsokára elkezdem a második részt, a Szépeket. Szerintem tényleg nagyon tanulságos, izgalmas és rabul ejtő könyv.
Azután meg majd jön a harmadik rész, a Különlegesek. Imádom ezt a könyvet. És szerintem több rész nem is lesz, azt hiszem, ez egy trilógia. Nekem a legjobban a Különlegesek borítója tetszik.
2012. augusztus 07. 17:37
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Licia Troisi: Égvilág - Gyilkosok szektája
Tehetséges az írónő. Részletesen leírja a főszereplő érzéseit, gondolatait, emlékeit. Az egész regény sötét és baljós hangulatú, van benne pár vérfürdő, éhezés, kegyetlenség, harc... Nekem tetszik a története, ugyanakkor sokszor érződik rajta némi erőltetettség... Az írónő jól ismert fantasy-elemeket beletömködve próbálta izgalmasabbá tenni. Aki mindenáron über-egyedi regényre vadászik, annak ez nem jó választás; de mint mondtam, eszméletlenül jól van megírva, és a klisék ellenére is fenn tudja tartani az érdeklődésem.
Bár még "csak" az 1/3-ánál járok (elég nagydarab szegényke), pontozom: 10/8
Tehetséges az írónő. Részletesen leírja a főszereplő érzéseit, gondolatait, emlékeit. Az egész regény sötét és baljós hangulatú, van benne pár vérfürdő, éhezés, kegyetlenség, harc... Nekem tetszik a története, ugyanakkor sokszor érződik rajta némi erőltetettség... Az írónő jól ismert fantasy-elemeket beletömködve próbálta izgalmasabbá tenni. Aki mindenáron über-egyedi regényre vadászik, annak ez nem jó választás; de mint mondtam, eszméletlenül jól van megírva, és a klisék ellenére is fenn tudja tartani az érdeklődésem.
Bár még "csak" az 1/3-ánál járok (elég nagydarab szegényke), pontozom: 10/8
2012. augusztus 07. 20:06
E. L. Jamestől A szürke ötven árnyalata című könyvet. Mit ne mondjak, kicsit meghökkentő a történet, de tetszik. Alig várom a folytatást, ami szerencsére hamarosan megjelenik magyarul is.
2012. augusztus 12. 19:20
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Tudom nagyon ciki, hogy 25 éves létemre ez a könyv még kimaradt az életemből, de most elolvastam és azt kell mondanom, hogy Dan Brown egy zseni. Komolyan, felesleges is írni a könyvről mást, elég annyi, hogy nem lehet letenni
2012. augusztus 14. 10:56
Kami Garcia, Margaret Stohl: Beautiful Darkness (Lenyűgoző Sötétség)
Az első rész is nagyon tetszett, de a második... valami elképesztő. Sokkal jobban tetszik, mint a Beautiful Creatures. Sokkal több a látomás benne és azok is jól vannak megírva. Nem olyan tipikus fantasy, hanem végre olyan, amiről még nem olvastam. Csak egy dologra vagyok kíváncsi, hogy Link mi a fenét művelt a főszereplő, Ethanék pincéjében kilenc éves korában. Ha úgy ér véget a könyvsorozat, hogy ez nem derül ki, akkor megőrülök.
mindjárt kiolvasom, úgyhogy a végétől lehet, hogy megváltozik a véleményem, de eddig: 10/9 - Ajánlom mindenkinek!
Az első rész is nagyon tetszett, de a második... valami elképesztő. Sokkal jobban tetszik, mint a Beautiful Creatures. Sokkal több a látomás benne és azok is jól vannak megírva. Nem olyan tipikus fantasy, hanem végre olyan, amiről még nem olvastam. Csak egy dologra vagyok kíváncsi, hogy Link mi a fenét művelt a főszereplő, Ethanék pincéjében kilenc éves korában. Ha úgy ér véget a könyvsorozat, hogy ez nem derül ki, akkor megőrülök.
mindjárt kiolvasom, úgyhogy a végétől lehet, hogy megváltozik a véleményem, de eddig: 10/9 - Ajánlom mindenkinek!
2012. augusztus 14. 11:23
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Én jelenleg ezeket olvasom: Suzanne Collins: Futótűz, Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Susan Hill: A fekete ruhás nő, Nalini Singh: Angyalcsók, Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története, Douglas Clegg: Álomország (mentségemre legyen, ezt már 1× elolvastam), Stephenie Meyer: a burok, Stephen King: Borzalmak városa, Cally Taylor: A mennyország várhat, George R. R. Martin: Trónok harca. Meg még egy jobbagyféltekés rajzolási útmutatót... egy kicsit el vagyok havazva.
2012. augusztus 16. 22:13
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Nagyon imádok olvasni.
jelenleg ezek a könyvek vannak nálam a könyvtárból:
- L.J. Smith: Vámpírnaplók: Stefan Naplója (a kezdetek)
- Cecily von Ziegesar- Bad Girl 2
- P.C. Cast + Kristin Cast: A Préda (Éjszaka Háza)
- Claira Loup: Amikor Életemben Először
jelenleg ezek a könyvek vannak nálam a könyvtárból:
- L.J. Smith: Vámpírnaplók: Stefan Naplója (a kezdetek)
- Cecily von Ziegesar- Bad Girl 2
- P.C. Cast + Kristin Cast: A Préda (Éjszaka Háza)
- Claira Loup: Amikor Életemben Először
2012. augusztus 17. 11:51
Én is rendszeresen olvasok, ki sem bírnám anélkül
Legutoljára, az "Ábel a rengetegbent" olvastam, mert az volt a kötelező
Most egy sorozatnak fogok nekiállni, csak elfelejtettem a címét
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.

2 felhasználónak tetszik: