A Harry Potter-franchise alighanem a legnagyobb és leghosszabb életű filmsorozatok között van számon tartva, melynek forgatása körülbelül tíz évet ölelt fel. Természetesen ezidő alatt szükség volt egyes szereplők lecserélésére, és talán akadnak köztük, akiknek hiánya feltűnt, egyes váltások azonban észrevétlenek maradtak. Lássuk, kikről van szó!
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Potter-szereplők, akiket a forgatás alatt lecseréltek
2017. április 10. 14:49
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. április 10. 14:54
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Valljuk be egy igazi rajongónak azért feltűnik
2017. április 10. 15:03
Néhányról én sem tudtam, így a legnagyobb HP rajongók között sem. például Ampókon sem tűnt fel változás régebben, mikor többször is végignéztem a részeket. Azért a jó nagyját tudtam. Érdekes a cikk, jó ötlet volt az újabb és újabb HP rajongóknak.
2017. április 10. 15:27
Imádom azt a képet az ismeretlen színészről. Egyébként, amíg nem hívták fel rá a figyelmem egy videóban, addig nekem sem jutott eszembe még a feltételezés sem, hogy a harmadik részben látott Tom egyenlő az első részben is feltűnő Tommal. Voldemort lecserélése sem nagy szám annyira, tekintve hogy az első részben gyakorlatilag Mógus tarkójából kukucskált ki, szóval ha azt mondják nekem, a két színész egy és ugyanaz, akkor simán elhiszem.
2017. április 10. 15:42
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline |
Bill, Ampók, Tom, Kövér Dáma, Hermione szülei fel se tűntek. Amúgy kimaradt Crack. A halál ereklyéiben már valami fekete csávó van helyette (ez annál a résznél figyelhető meg, mikor tűz van a Szükség Szobájában)
2017. április 10. 16:09
Dorinadd, mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy nem csak a Crackot játszó színészt, hanem az egész karaktert lecserélték abban a részben, de ez nem biztos.
2017. április 10. 16:50
Idézet (Dorinadd @ 2017.04.10. 15:42)
Bill, Ampók, Tom, Kövér Dáma, Hermione szülei fel se tűntek. Amúgy kimaradt Crack. A halál ereklyéiben már valami fekete csávó van helyette (ez annál a résznél figyelhető meg, mikor tűz van a Szükség Szobájában)
A karaktert (ahogyan Nikus12 is mondta) teljesen lecserélték és Crack helyett Blaise-t rakták oda ezt a félvér hercegben megfigyelheted amikor Blaise kiröhögi Dracot a vonaton és megkérdezi Draco:
Mi olyan vicces Blaise?
Amúgy még nagyon sok embert lecseréltek, pl.: Lavender Brown, Elphias Doge, de ott van még Nigel Wespurt akiről nem kapunk különös leírást a könyvekben, de egy kicsit Colin Creevey-s beütése van.
2017. április 10. 16:52
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline |
Charlie Weasley foglalkozott sárkányokkal, nem Bill, de mindegy... Látom ért hozzá a cikk írója
2017. április 10. 17:02
A Dumbledore-váltás szerintem mindenkinek feltűnt, Ampók és a Kövér Dáma változását is észleltem én, a csaposoknál viszont eszembe se jutott, hogy ugyanarról az emberről lenne szó. Bill-t illetően @ImCapitainIronMan-nek igaza van, Bill a varázslók bankjában dolgozott és Charlie foglalkozott a sárkányokkal Romániában.
2017. április 10. 17:54
Charlie foglalkozik sárkányokkal Romániában..na, mindegy amúgy én Billen kívül mindenki feltűnt, de Tom, ő nagyon és a Kövér Dáma is
2017. április 10. 20:23
Mindegyik nekem sem túnt fel! De a legtöbbet észrevettem!
2017. április 10. 20:30
Idézet (Cande331 @ 2017.04.10. 16:50)
A karaktert (ahogyan Nikus12 is mondta) teljesen lecserélték és Crack helyett Blaise-t rakták oda ezt a félvér hercegben megfigyelheted amikor Blaise kiröhögi Dracot a vonaton és megkérdezi Draco:
Mi olyan vicces Blaise?
Amúgy még nagyon sok embert lecseréltek, pl.: Lavender Brown, Elphias Doge, de ott van még Nigel Wespurt akiről nem kapunk különös leírást a könyvekben, de egy kicsit Colin Creevey-s beütése van.
Mi olyan vicces Blaise?
Gratulálok, de Blaise, akire te gondolsz, az Zambiniként van jelen, filmben és könyvben is, igaz ez a keresztneve, de a mardekárosokat, halálfalókat és tanárokat inkább vezetéknévvel nevezzük őket, így felismerhetőbbek, ezt muszáj volt megemlítenem Megmagyaráznád Lavendert és Elphias-t? Mivel, hogy nekik ugyanaz a szerepük, szerintem (mint HP-szakértő ) kis eltérés sincsen, viszont Nigel-ről nekem is Colin jut eszembe, de mi van Colin testvérével, Dennis Creevey-vel, aki meg sem jelenik?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.