Charlie Puth-ot rendkívül megviselte Bella Thorne félrekacsintása, erről pedig dalt is írt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne-ról szól Charlie Puth új kislemeze?
2017. április 22. 22:56
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
komolyan már hiányoltam ezt a hülye csajt, ezért éreztem magam olyan szarul mert napokig nem volt cikk róla, de most már megnyugodtam mert olvashatok róla. Nem is tudom mi lenne velem nélküle, imádom amikor cikkek jelennek meg róla.
Viccet félretéve a falat tudnám kaparni tőle, lassan már úgy ahogy Palvin Barbikától szoktam pedig azt sem tudom ki ez és nem is akarom megtudni. Na jó elég ebből
Viccet félretéve a falat tudnám kaparni tőle, lassan már úgy ahogy Palvin Barbikától szoktam pedig azt sem tudom ki ez és nem is akarom megtudni. Na jó elég ebből
2017. április 23. 09:56
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Ha legalább a dal jó lenne...
2017. április 23. 10:20
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Amúgy Bella elmagyarázta egy interjúban, hogy már nem volt együtt akkor Tyler-rel, mégis úgy lett most is megírva a cikk, hogy "Bella Tyler Posey-vel folytatott kapcsolata alatt kezdett el találkozgatni Charlie-val."
2017. április 23. 13:26
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Szerintem ez csak szimpla dalszöveg és valaki reklámot akar csinálni.
2017. április 23. 14:08
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Charlie alázta meg Twitteren Bella-t és még ő van kiakadva? Leállíthatná magát már igazán, mert akkor is ő posztolgatott mindenfélét Belláról, meg lehordta mindennek. Szerintem ő egy egyszámos idióta, aki Selena-n és Bella-n akar felkapaszkodni. Hangja pedig lenne, kár, hogy nyomorék.
2017. április 23. 14:12
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
˝You just want attention, you don't want my heart
Maybe you just hate the thought of me with someone new˝
Ez a szöveg, sokkal inkább saját magáról, mintsem Bella-ról szól.
Maybe you just hate the thought of me with someone new˝
Ez a szöveg, sokkal inkább saját magáról, mintsem Bella-ról szól.
2017. április 24. 14:33
1. Ez a dal borzalmas.. 2. Örülök, hogy napok óta van újra Belláról hír, már azt hittem beteg lett, de mivel arról nem volt cikk nem tudtam hova tenni. 3. Bellarina.19 egyetértek, azaz nincs rendesen megfogalmazva a cikk. 4. Ha róla szól akkor sincs igaza.
2017. április 24. 19:32
Számomra a zeneiparban kevés undorítóbb dolog van annál, mint amikor valaki szakítós-lejáratós dalokkal kapaszkodik fel. Bármennyire is el vannak ájulva ettől a Charile-tól, ha tényleg Bellára utalgat a dalban (ő sem a kedvencem gyenge hangon), akkor lesüllyedt nálam Taylor Swift szintjére, ahonnan már nem igen van lejjebb.
2017. április 30. 17:45
rebeka91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.12. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 263609 offline |
Honann kéne tudniuk hogy ez igaz? (eggyikőjük sem a kedvencem) És ha az, akkor miért a mi dolgunk? A bulvár folyamatosan csak elferdíti a dolgokat, és mindent nagyobbítanak. Úgy kell elképzelni, mint a meseírást. Van egy adott, igazi megtörtént/ vagy előre kitalált téma, és kitalált fantáziadús ötletekkel gazdagítják.
2017. április 30. 17:48
Nem vagyok a híve ezeknek az "írok rólad egy dalt" típusú dolgoknak. Ha baja van Bellával, üljön le vele és beszéljék meg.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.