Starity

Bella Thorne-ról szól Charlie Puth új kislemeze?

2017. április 22. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlie Puth-ot rendkívül megviselte Bella Thorne félrekacsintása, erről pedig dalt is írt.

hirdetés
Bella Thorne-ról szól Charlie Puth új kislemeze?
Fotó: Seventeen

Twitteren kezdődött a románc: a fiatalok a közösségi médián kezdtek flörtölni, majd pár héttel később már több hivatalos eseményen is együtt látták őket. Azonban amilyen hamar kezdődött, olyan hamar véget is ért, mivel Bella Tyler Posey-vel folytatott kapcsolata alatt kezdett el találkozgatni Charlie-val.

A színésznő azonban nem nevezte volna ilyen komolynak a kapcsolatukat, legújabb interjújában arról beszélt, hogy jogában áll randizni, és totál kiakadt exére, mivel egy csaló hírébe hozta.

Szó szerint az ajtaján dörömböltem, és folyamatosan hívogattam, hogy mégis, mi a f.sz?!

– magyarázta Bella a Harper's Bazaarnak.

Úgy néz ki, Charlie most elárulta a történet másik oldalát az új dalában, ami az Attention, avagy Figyelem címet kapta. Természetesen a Twitter és a YouTube-kommentszekció már tele van találgatásokkal, hogy vajon valóban Bella áll-e a múzsa képében, azonban ezt mindenkinek joga van eldönteni.

Körbe-körbe-körbe jársz, hogy beszennyezd a nevemet (...) Azon gondolkozom, amikor az enyém voltál (...) De ma este nem jössz velem haza / Csak figyelmet akarsz / nem akarod a szívemet

– hangzik a dalszöveg.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek