Starity

Miles Heizer szerint olyat látnának a nézők a 13 okom volt folytatásában, amit sehol máshol

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 08. 13:10 #21
- törölt felhasználó -    
Körülbelül én is 5-6 epizódot láttam a sorozatból, de egyrészt nem kötött le, másrészt nem láttam értelmét. Még általános iskolába jártam, amikor kölcsönkaptam a könyvet egyik osztálytársamtól és azóta nem értem, hogy Hannah-nak tulajdonképpen mi oka lett volna az öngyilkosságra? Egy lista miatt, pletykák miatt? Felfogom, hogy minden ember teljesen máshogy reagál le néhány szituációt, de most komolyan? Ennek semmi értelme. Nem olyan nagy cucc, mint amilyennek sokan beállítják, nyilván ez is azért kapott akkora visszhangot, mert Selena Gomez a(z egyik?) producer valamint a nevét is hozzáadta. Selena pedig olyan nagy rajongótáborral rendelkezik, hogy a sok tinédzser természetesen vevő rá és isteníti, mivel a kedvencéhez köthető valamilyen szinten. Egy teljesen negatív képet mutat a mai társadalomnak és értelmetlennek tartom, hogy képernyőre vitték. Elég érdekes, hogy régebben amikor Jay Asher megjelentette a könyvet és az azt követő években nem volt nagy durranás a könyv megjelenése, viszont most már a csapból is ez folyik. Biztos néhány szál elvarratlanul maradt, de nem hiszem, hogy ez a fő cél a folytatásnak, hanem az, hogy minél több pénzt zsebeljenek be.
2017. május 08. 13:38 #22
TinistaSwifter
TinistaSwifter
visszatérő vendég
 
StátuszI'm a dreamer, don't hurt me pls.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.09.
Hozzászólás: 320
Csatolások: 0
Azonosító: 257897
Offline offline
En az elsot vegigneztem johet a masodik minel elobb!
2017. május 10. 01:02 #23
kitty.14
kitty.14
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.03.
Hozzászólás: 1046
Csatolások: 0
Azonosító: 124080
Offline offline
@Beyla: Nos igaz te nem láttad végig így nem láthattál teljesen bele. A vége fele már olyan szintű magányt, egyedüllétet és fájdalmat érzett amiből nem tudott egyedül kijönni, úgy érte elszúr mindent és, hogy a létezése egy orbitális probléma amitől meg kell óvnia őket. A megerőszakolás sem segített abba, hogy akarja az életét... Igen, aláírom másképp kellett volna cselekednie, DE ezt egy depressziós, lelki sérült embernek nem fogod tudni megmagyarázni, máshogy éreznek dolgokat, máshogy látják a világot! Sajnos nem mindenki elég erős ehhez a világhoz lelkileg. smileeee.gif Vannak, akit jobban megviselnek kis dolgok, nagyobb fájdalmat éreznek, míg mások "mindent" kibírnak. Ezért is húz fel picit, amikor azt olvasom, hogy velem is történt ez meg az én mégsem csinálom ezt... Igen te teszed jól és örülök, hogy nem hagytad, hogy téged padlóra küldjenek ezek a dolgok, de kérlek amíg nem tudod, hogy egy ilyen lelkiállapotú ember min megy keresztül, addig ne ítélkezz! Vagyis megteheted, csak úgysem fogod érteni és ezt nem rosszból mondom, csak tapasztalat. smileeee.gif
2017. május 10. 12:07 #24
Lexavie
Lexavie
A
 
StátuszLet us be elegant or die.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.23.
Hozzászólás: 2720
Csatolások: 0
Azonosító: 262632
Offline offline
Alex az egyik legérdekesebb karakter a sorozatban számomra, így azt mondom, hogy nagyon jól teszik majd, ha kifejtik az Ő sorsát is.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok