Egyelőre konkrét dátum ugyan nincs, de az biztos, hogy nyáron tér vissza a képernyőre a sorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betekintő érkezett a Teen Wolf folytatásához
2017. május 09. 09:08
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. május 09. 10:49
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Már alig várom a sorozat folytatását de.....valahogy éreztem hogy Stiles nem lesz már benne. A 6.évad A részének a vége sajnos ezt éreztette velem , de azért reménykedtem hogy visszatér a fináléba...sajnos ezzel a kis betekintővel világossá vált számomra hogy a sorozat Stiles nélkül folytatódik majd
2017. május 09. 11:14
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
STILES BENNE LESZ A 6B-BEN! Nem tudom, melyik idiota talalta ki, hogy nelkule folytatodik, de annak most szolok, hogy benne lesz.
Ja, es a sorozat junius 6-an ter vissza. :'3
Ja, es a sorozat junius 6-an ter vissza. :'3
2017. május 09. 16:10
omg, de várom már de istenem miért kell, hogy vége legyen?
2017. május 09. 16:24
Úristen, de várom már. Kedvenc sorozatom, nagyon sajnálom, hogy vége lesz. Viszont annak örülök, hogy nyilatkoztak kiskapukról, ha ilyen jó egy széria, a nyitott lezárás a legmegfelelőbb mindenknek. Biztosan szuper jó lesz.
2017. május 09. 16:45
Biztosabbnak látszik, hogy a lovasok visszatérnek? Már nem azért, de ebben a rövidke kis betekintőben egyértelműen látszott, hogy a VADÁSZOK térnek vissza. Dylan távozásáról már akkor lehetett tudni, amikor még csak a 6A-t forgatták. Az egyik producer/rendező még meg is osztott egy képet, hogy az utolsó epizódot forgatták vele. Hiszen amikor megsérült az egyik filmjének a forgatásán minden csúszott amiben ő szerepelt. S ha jól emlékszem akkor ő a filmeket választotta a Teen Wolf helyet. De azt, hogy valóban mi az igazság azt csak a 6B-ben fogjuk megtudni
2017. május 09. 18:40
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Nagyon nagyon izgatott vagyok az új evaddal kapcsolatban, viszont Stiles nélkül nem lesz az igazi
2017. május 09. 20:04
obriener0223új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261541 offline |
Nyugalom emberek Stiles benne lesz...jaj mert egy 2 perces sneak peekben nem volt benne úristen...legyen már fantáziátok lehet épp a jeepel ment kimenteni őket, vagy ilyesmi...kizárt, hogy a szellemlovasok újra őt rabolják el, nevetséges lenne..nem akarok senkit sem megsérteni de ne legyetek naívak, és mindennek a pozitív oldalát nézzétek, Dylan 100% hogy nem hagyná ott a sorozatot az utolsó 10 rész előttXDD és Stilest az egyik legfontosabb karaktert sem írnák ki, ugyan már...egyébként Dylan visszament a forgatásra mikor Tyler Hoechlin is ott volt.
2017. május 10. 12:13
Csak azért, mert a betekintőben nem szerepelt Stiles, az nem jelenti azt, hogy nem lesz benne a folytatásban. Rajta kívül is voltak olyan karakterek, akik ezúttal nem tűntek fel. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, hiszen Stiles nélkül Teen Wolf nincsen. Meg hát egyébként is..az utlsó 10 rész előtt nem lenne értelme otthagyni a stábot.:'D
2017. május 27. 16:40
hu, hát én már napok óta annyira rohadtul izgatott vagyok
egyébként már vannak dátumok
de istenem csak azt nem értem miért kellett az utolsó tíz részre így elcseszni Malia karakterét
egyébként már vannak dátumok
de istenem csak azt nem értem miért kellett az utolsó tíz részre így elcseszni Malia karakterét
2017. május 27. 16:51
Idézet (Wiictory @ 2017.05.19. 16:05)
Az a jó, hogy én már megnéztem felirattal a SorozatBarát-on :D
azokat a részeket is, amik most nyáron fognak megjelenni?:)
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.