Harry Styles a Today show-ban lépett fel, ahol az Ever Since New Yorkon, Sign of the Timeson és a One Directionös Stokcholm Syndrome-on kívül új dalát is bemutatta, a Carolinát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Harry Styles – Carolina
2017. május 09. 18:22
oh sweet jesus. mikor először hallottam a dalt teljesen el voltam ájulva. egyszerűen I-M-Á-D-O-M!
2017. május 09. 19:46
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Kár hogy nem voltam ott aww az összes olyan jó volt az új szám meg awww és mikkor el neveti magát nah akkor ott haltam meg...❤❤
2017. május 09. 21:56
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Rohadt jó lesz ez az album!❤
2017. május 09. 23:21
Idézet (LadyAly @ 2017.05.09. 19:13)
Gondolom nagyon elfogultnak kell lenni, hogy tetsszen ez a szám, vagy nem tudom. Engem így első hallásra minden esetre nem fogott meg.
Ez nem elfogultságról szól, hanem különböző ízlésekről. Nyilván neked is más zene tetszik, és azoknak is, akiknek bejön a dal. Attól még, mert neked nem tetszik valami, ami másoknak igen, nem biztos, hogy másoknak "elfogultságból" tetszik.
Egyébként, hogy a témához is konkrétabban hozzászóljak, egyre jobban várom az albumot, ez a dal is igazán megfogott, bár kicsit tartottam tőle, eddig mind a négy megjelent dal tetszik, úgyhogy várom a többit is.
2017. május 10. 06:26
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Vártam ezt a dalt, mert Harry azt nyilatkozta, hogy az apukájának Des-nek ez tetszett a legjobban az egész albumról. És mivel Ő hallgatott Beatles-t, Rolling Stones-t, Queen-t, Bowie-t mikor Harry kicsi volt, meghatározva ezzel a zenei ízlését, kíváncsi voltam milyen lehet. Nem csalódtam ebben sem! Most már nagyon szeretném hallani az albumot!!!
2017. május 11. 01:39
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Ugyan úgy, ahogy a Sign of the Times nem fogott meg abszolút, úgy ez elsőre a fülembe mászott, nagyon tetszik. A Stockholm Syndrome-nál pedig elkapott a sírhatnék. Emlékszek, mikor először hallottam tőlük dalt, mégpedig a Kiss Yout és azonnal szerelmes lettem beléjük
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: