Rossz hír a Queen's-ek számára: júniusra csúszott a beígért T-ara májusra ígért visszatérése, valamint két tag (Boram és Soyeon) szerződése lejárta végett nem tart a csapattal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csúszik a T-ara visszatérése
2017. május 15. 18:14
Ahh, sajnálom, az egyik kedvenc lánybandám:// így hogy 2 tag is elhagyja a bandát, nem lesz az igazi, de nagyon kíváncsi leszek.
2017. május 15. 18:39
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Nekem is az egyik kedvenc lány bandám(volt). Sajnálom hogy a visszatérésüknél/elbúcsúzásuknál nem lesz ott az összes tag.:c
2017. május 15. 18:45
Az elsők között voltak évekkel ezelőtt, akiket egész nap hallgattam. Szeretem őket most is, sajnálom, hogy ez lett a vége. De egyszer minden véget ér xd
2017. május 15. 19:47
Sajnálom, hogy így ér véget ez is. De szorítok nekik, hogy a jövőbeli terveik összejöjjenek.
2017. május 15. 21:39
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 936 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline |
Annyira szomorú vagyok emiatt....a kedvenc lánybandámat is elérte ez a feloszlási hullám Imádom őket pedig! A 4 legkedveltebb tagom legalább megmarad. Soyeon meg Boram legalább ezt az utolsó visszatérést kibírhatta volna.
2017. május 17. 09:35
A cikkben annyi hiba van, hogy a megmaradt tagok nem újítottak, hanem akkor jár le a szerződésük.
2017. május 17. 09:37
Idézet (Vick019 @ 2017.05.15. 21:39)
Annyira szomorú vagyok emiatt....a kedvenc lánybandámat is elérte ez a feloszlási hullám Imádom őket pedig! A 4 legkedveltebb tagom legalább megmarad. Soyeon meg Boram legalább ezt az utolsó visszatérést kibírhatta volna.
Se Boramnak se Soyeonnak nem ajánlottak fel szerződéshosszabbítást. Szólóban is akartak debütálni, amit az MBK szintén nem engedett meg.
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.