Íme 11 olyan film, amit az internet a ~tökéletes~ csajos estéhez ajánl. Popcornt előkészíteni!
A teljes cikkhez kattints ide!
11 legjobb film egy csajos estéhez
2017. május 20. 11:26
Hát ha én áthívnám magamhoz a a barátaimat filmezni, és ezek közül valamelyiket kell választaniuk, a saját otthonomból kivágnának engem, az biztos.
2017. május 20. 11:37
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline |
Én az igényességet hiányolom a listáról. Legalább valami képet, és rövid tartalmat lehetett volna írni minden filmhez, ehelyett így kapunk egy listát filmcímekkel
2 felhasználónak tetszik:
Jacqueline,
Grace Benning
2017. május 20. 11:41
Dirty dancing!
A többinél sokkal jobb csajos filmek vannak, nem értem miért ezeket választották.
A többinél sokkal jobb csajos filmek vannak, nem értem miért ezeket választották.
2017. május 20. 11:48
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Nagyon jó lista! <3 Büszkeség és Balítélet!
2017. május 20. 12:09
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Hát nem tudom... Ha én a barátnőimmel filmet nézek, akkor vagy vígjátékok vagy akciófilmek jönnek szóba, nem klisékkel telenyomott romantikus filmek. Alapvetően semmi bajom a romantikus filmekkel, ha nem tocsog a nyálban, de ez a lista nekem nem igazán jön be.
2017. május 20. 12:38
egy kérdés; why? a saját szememet kaparnám, ha egy percet is meg kéne néznem az Alkonyatból, vagy a Csillagainkban a hibából. plusz, sosem értettem ezt a beskatulyázós baromságot. lehet, hogy a legtöbb tinédzser lány kedvenc kategóriája a romantika, és orrba-szájba csak ezzel vannak elfoglalva, de személy szerint engem borzasztó hidegen hagy. ezerszer inkább néznék sorozatokat, mint például a TWD, a The 100, az Orphan Black, vagy ha már aktualizálódok, akkor Pokémon. komolyan. teljesen felesleges hülyeségek ezek a listák, nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, és azt mondom, mindenki nézzen azt, amit szeretne, ne azt, amit egy ostoba lista előír nekik.
2017. május 20. 12:58
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Szerintem a horror filmek ugyan ilyen jók. Ebből a listából láttam sok filmet, de amit egynél többször megnéztem az a Dögölj meg John Tucker. Nekem nem pont ez lenne a csajos filmek listám, és főleg nem ennyire romcsi nyálas.
2017. május 20. 13:14
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Ez aztán tényleg nagyon hasznos, kiválogatták a legnagyobb közhely mainstream filmeket.
2017. május 20. 13:14
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Titanic
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2017. május 20. 13:39
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
A csajos este a barátnőmékkel egy jó nagy adag American Horror Story és Shameless nézésből áll , nem nyáladzós csöpögős filmekből. Lehet hogy valakinek ezek jönnek be , de nekem és a baráti körömnek semmi kép sem.
2017. május 20. 14:27
Nem tudom, én nem igazán nézek ilyen nyálas, romantikus filmeket, amiben nincs semmi akció. Max a Twilight-trilógia ebből amit úgyahogy megnézek, mert azért van benne valami akció(meg amúgyis szeretem a vámpírokat. TVD az egyik kedvenc sorozatom volt <3). Én ha romantikus filmet nézek akkor is inkább egy romantikus vígjáték. De amit mindenképpen tudok ajánlani mindenkinek az a Csajok bosszúja/The other woman. Az a valaha volt legjobb film, amit láttam. Mondjuk nem egy romantikus fajta film, inkább vígjátéknak mondanám, de egyszerűen megunhatatlan, és szerintem(bár ízlések és pofonok)egy ilyen jobban illik egy csajos estéhez. És egyetértek az egyik előttem szólóval, ezek a filmek inkább randikra jók, mint csajos estékre. Bár kinek hogy.
2017. május 20. 15:01
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Nikus12 @ 2017.05.20. 11:55)
én is hiányolom a rövid tartalmat a filmekről, plusz ezek inkább tényleg romantikusak, mintsem csajosak...sokkal jobban illenének egy randira, mint egy pizsibulira.
Nem is igaz, ott van pár kép is
Nálam ezekből a Titanic kivételével egy sem férne be a top 100-ba 'csajos film' kategóriában. Mondjuk a John Tuckerest bírtam a moziban, eléggé lehúzták, de volt benne valami kis plusz, ami miatt kedvelem, de a 100-ba az sem férne be.
Amit hiányolok mindenképpen az a Mielőtt felkel a Nap trilógia és a Harry & Sally
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.