Tegnap este, a Las Vegas-i T-Mobile Arenában adták át a zeneipar jelentős díjait egy nívós gálaműsor keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme az idei Billboard Music Awards nyertesei!
2017. május 22. 07:15
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. május 22. 07:30
Beyonce Knowelsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 259111 offline |
Beyonce♥♥♥
Kingwomen...
Kingwomen...
2017. május 22. 07:32
BTS büszke vagyok rájuk,büszkébb már nem is lehetnék. Kemény munkájuknak meglett az eredménye.
2017. május 22. 07:44
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Nem vagyok meglepve, a nyertesek listája kb. ugyanaz, mint mindig. Gratulálok nekik ettől függetlenül is. Jó előadók, de azért furcsa, hogy egyes szintén tehetséges előadók meg sosem kapnak ilyen neves díjat.
2017. május 22. 09:04
lehet, hogy a The Chainsmokers a névadója a Closernek, én mégis Ashley-re vagyok büszke. csak az ő előadásában még egy ilyen hétköznapi dal is remek lesz. gratulálok mindenkinek.
2017. május 22. 09:43
Valamiért nem jelent meg az előző kommentem 90%-a
Vagy csak én nem látom
Why lol
Na még egyszer
(Az a Beyoncé slayage tho O.O)
Szívből gratulálok minden győztesnek! A Can't Stop The Feelingnél felnevettem, az a dal annyira idegesítő és jó egyszerre, hogy nem csodaszám a győzelme egy kicsit sem
És nyilván, természetesen, of course, egy világméretű gratuláció a BTS-nek! <3 Szép volt fiúk, hadd szóljon, igazán megérdemeltétek! És persze csókolom az összes rajongót, aki ezt kiharcolta! :*
Vagy csak én nem látom
Why lol
Na még egyszer
(Az a Beyoncé slayage tho O.O)
Szívből gratulálok minden győztesnek! A Can't Stop The Feelingnél felnevettem, az a dal annyira idegesítő és jó egyszerre, hogy nem csodaszám a győzelme egy kicsit sem
És nyilván, természetesen, of course, egy világméretű gratuláció a BTS-nek! <3 Szép volt fiúk, hadd szóljon, igazán megérdemeltétek! És persze csókolom az összes rajongót, aki ezt kiharcolta! :*
2017. május 22. 10:27
omfg, emlékszem mikor először találkoztam a bangtan srácokkal még 2014-ben, milyen kis középszerű banda volt, az army közösséget pedig mennyire családias hangulatúnak gondoltam. Ez mára teljesen megváltozott, ami egyszerre szokatlan még számomra is, de el lehet ismerni, hogy a BTS jogosan kapja ezt a hypeot, akárcsak a díjat. Rengeteget dolgoztak (dolgoznak) az utóbbi években, megérdemlik. Ugyancsak hihetetlen volt ez az összefogás a kpop fandomok és idolok között. Úgy érzem, ezzel a srácok egy újabb szintre léptették a kpop szubkultúrát, és megmutatták a nyugati népnek: mennyire nem ugrabugrálás az, amit a színpadon leművelnek. Mellette jó volt látni, ahogy lespanciztak némelyik előadóval, rettenetesen büszke voltam rájuk. ♥
A többieknek is gratulálok, ez egy jó BBMA volt!
A többieknek is gratulálok, ez egy jó BBMA volt!
2017. május 22. 10:41
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline |
Uuuu TØP, BTS*~~* jóóvilágvan, jóvilág:33
2017. május 22. 11:33
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
A Twenty One Pilot sem szűkölködött díjak terén úgy látom <3
2017. május 22. 13:26
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
utálom az ilyen díjátadókat, mert mindig ugyanazok nyernek igazából, de idén érdekelt a BTS miatt és annyira örülök annak, hogy nyertek, számomra még mindig picit hihetetlen, de rettenetesen büszke vagyok rájuk. <3
2017. május 22. 14:18
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Nagyon büszke vagyok a BTS-re hogy megnyerték a díjat. ♥
Gratulálok a többieknek is.
Gratulálok a többieknek is.
2017. május 22. 14:23
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
lol nem tudtam, hogy Drake ennyire ilyen nem tom (fogalmazás pls) én nem tartom ennyire nagy számnak. a hot nemtommi bling vagy mi, az is tök népszerű, pedig szerintem egy rakat lócitrom. Ettől függetlenül gratulálok a nyerteseknek.
2017. május 22. 14:30
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Twenty One Pilots
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.