Tegnap este, a Las Vegas-i T-Mobile Arenában adták át a zeneipar jelentős díjait egy nívós gálaműsor keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme az idei Billboard Music Awards nyertesei!
2017. május 22. 07:15
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. május 22. 07:30
![]() |
Beyonce Knowelsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 259111 ![]() |
Beyonce♥♥♥
Kingwomen...
Kingwomen...
2017. május 22. 07:32
BTS
büszke vagyok rájuk,büszkébb már nem is lehetnék. Kemény munkájuknak meglett az eredménye.

2017. május 22. 07:44
![]() |
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 995 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 ![]() |
Nem vagyok meglepve, a nyertesek listája kb. ugyanaz, mint mindig. Gratulálok nekik ettől függetlenül is. Jó előadók, de azért furcsa, hogy egyes szintén tehetséges előadók meg sosem kapnak ilyen neves díjat.
2017. május 22. 09:04
lehet, hogy a The Chainsmokers a névadója a Closernek, én mégis Ashley-re vagyok büszke. csak az ő előadásában még egy ilyen hétköznapi dal is remek lesz. gratulálok mindenkinek.
2017. május 22. 09:43
Valamiért nem jelent meg az előző kommentem 90%-a
Vagy csak én nem látom
Why lol
Na még egyszer
(Az a Beyoncé slayage tho O.O)
Szívből gratulálok minden győztesnek! A Can't Stop The Feelingnél felnevettem, az a dal annyira idegesítő és jó egyszerre, hogy nem csodaszám a győzelme egy kicsit sem
És nyilván, természetesen, of course, egy világméretű gratuláció a BTS-nek! <3 Szép volt fiúk, hadd szóljon, igazán megérdemeltétek! És persze csókolom az összes rajongót, aki ezt kiharcolta! :*
Vagy csak én nem látom
Why lol
Na még egyszer
(Az a Beyoncé slayage tho O.O)
Szívből gratulálok minden győztesnek! A Can't Stop The Feelingnél felnevettem, az a dal annyira idegesítő és jó egyszerre, hogy nem csodaszám a győzelme egy kicsit sem

És nyilván, természetesen, of course, egy világméretű gratuláció a BTS-nek! <3 Szép volt fiúk, hadd szóljon, igazán megérdemeltétek! És persze csókolom az összes rajongót, aki ezt kiharcolta! :*
2017. május 22. 10:27
omfg, emlékszem mikor először találkoztam a bangtan srácokkal még 2014-ben, milyen kis középszerű banda volt, az army közösséget pedig mennyire családias hangulatúnak gondoltam. Ez mára teljesen megváltozott, ami egyszerre szokatlan még számomra is, de el lehet ismerni, hogy a BTS jogosan kapja ezt a hypeot, akárcsak a díjat. Rengeteget dolgoztak (dolgoznak) az utóbbi években, megérdemlik. Ugyancsak hihetetlen volt ez az összefogás a kpop fandomok és idolok között. Úgy érzem, ezzel a srácok egy újabb szintre léptették a kpop szubkultúrát, és megmutatták a nyugati népnek: mennyire nem ugrabugrálás az, amit a színpadon leművelnek. Mellette jó volt látni, ahogy lespanciztak némelyik előadóval, rettenetesen büszke voltam rájuk. ♥
A többieknek is gratulálok, ez egy jó BBMA volt!
A többieknek is gratulálok, ez egy jó BBMA volt!

2017. május 22. 10:41
![]() |
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 ![]() |
Uuuu TØP, BTS*~~* jóóvilágvan, jóvilág:33
2017. május 22. 11:33
![]() |
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 ![]() |
A Twenty One Pilot sem szűkölködött díjak terén úgy látom <3
2017. május 22. 13:26
![]() |
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 ![]() |
utálom az ilyen díjátadókat, mert mindig ugyanazok nyernek igazából, de idén érdekelt a BTS miatt és annyira örülök annak, hogy nyertek, számomra még mindig picit hihetetlen, de rettenetesen büszke vagyok rájuk. <3
2017. május 22. 14:18
![]() |
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 ![]() |
Nagyon büszke vagyok a BTS-re hogy megnyerték a díjat. ♥
Gratulálok a többieknek is.
Gratulálok a többieknek is.
2017. május 22. 14:23
![]() |
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 ![]() |
lol nem tudtam, hogy Drake ennyire ilyen nem tom
(fogalmazás pls) én nem tartom ennyire nagy számnak. a hot nemtommi bling vagy mi, az is tök népszerű, pedig szerintem egy rakat lócitrom. Ettől függetlenül gratulálok a nyerteseknek.

2017. május 22. 14:30
![]() |
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 ![]() |
Twenty One Pilots

Kapcsolódó sztárok

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.

Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Új szerelemre talált.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.

Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Segített az énekesnőnek a híresség.