A Rolling Stone magazin összeállított egy listát arról, hogy szerintük melyek a világ legjobb metálalbumai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek minden idők legjobb metálalbumai
2017. június 29. 07:00
![]() |
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 ![]() |
2017. június 29. 08:59
![]() |
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 ![]() |
Hm, én hiányolom a Whitesnake-től az 1987 c. albumot. Igaz, hogy van bennem elfogultság, de szerintem az egyik legjobban összerakott anyag. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla, na mindegy. Nálam az az első.

2017. június 29. 11:57
![]() |
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 ![]() |
Van pár amit hiányolok, de nagyon jó albumok vannak összeszedve!
2017. június 29. 13:48
Marilyn Manson, Mötley Crüe, Avenges Sevenfold <3 Szeretem a felsorolt albumaikat, az A7X-nek ez a legjobb munkája, de Mansonnál a Mechanical Animalson kívül szerintem szinte az összes lekörözi a megjelenített albumot.
2017. június 30. 09:43
![]() |
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 ![]() |
Rögtön a Master of Puppetset kerestem, mikor megnyitottam a cikket, és nem is kellett csalódnom. Azt viszont sajnálom, hogy a szimfonikus metál jeles képviselői csak ilyen "alacsony" helyezést kaptak :c
2017. június 30. 09:49
![]() |
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 ![]() |
Kicsit azért furának tartom, hogy a metálnak külön ágait nem szedik szét, és egy lapon értékelik az Evanescence-t pl. Slipknottal, Anthraxszal, Slayerrel.... Valahogy én nem tudom egymás mellé tenni a kettőt, mert teljesen más. De azért örülök Slipknotnak, Evanescence-nek, Avenged Sevenfoldnak,
2017. június 30. 09:49
![]() |
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 ![]() |
Marilyn Mansont kihagytam.-.
2017. június 30. 16:20
Avenged Sevenfold, Evanescence, Dream Theater, Manowar, Lamb Of God, Twisted Sister, Venom, Scorpions, Death, Queensrÿche, Faith No More, Sodom, Napalm Death, Emperor, Opeth, Type O Negative, Def Leppard, Slipknot, Rainbow, Slayer, Exodus, Mötley Crüe, Judas Priest, Pantera, Iron Maiden, Black Sabbath, Van Halen, Metallica, Megadeth, Korn, Sepultura, RATM, Danzig, Anthrax, Dio, Ozzy, Motörhead... Szórakoztok velem? Hogy lehet ezeket egyáltalán sorba rakni?
Mindnek első hely járna.
Egyébként egyetértek band_obsessed_idiottal, tényleg nem emlegethetőek ezek a bandák egy lapon, azért a thrash és a glam közti különbség ordít, a többit pedig ne is említsük.
(Hiányolom a listáról a Skid Rowot, Alice Coopert, meg egy rakás nagyszerű csapatot, de annyi gond legyen.)
A Def Leppardnak ellenben nagyon örülök, pláne, hogy egy olyan albumuk szerepel a listán, ami még Steve Clark idejéből való, szerény véleményem szerint azok sikerültek a legjobban. A Mötley Crüe meg nem meglepő, hogy a listán szerepel, de, hogy kétszer is felbukkantak, annak csak még jobban tudok örülni.:3
Remek cikk lett!

Egyébként egyetértek band_obsessed_idiottal, tényleg nem emlegethetőek ezek a bandák egy lapon, azért a thrash és a glam közti különbség ordít, a többit pedig ne is említsük.
(Hiányolom a listáról a Skid Rowot, Alice Coopert, meg egy rakás nagyszerű csapatot, de annyi gond legyen.)
A Def Leppardnak ellenben nagyon örülök, pláne, hogy egy olyan albumuk szerepel a listán, ami még Steve Clark idejéből való, szerény véleményem szerint azok sikerültek a legjobban. A Mötley Crüe meg nem meglepő, hogy a listán szerepel, de, hogy kétszer is felbukkantak, annak csak még jobban tudok örülni.:3
Remek cikk lett!
2017. június 30. 16:26
![]() |
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 ![]() |
Ha Avenged Sevenfold nem lett volna itt, meg is lepődöm
Egyébként most lehet, hogy párat meg is hallgatok a fentiek közül, mert nagyon elhanyagoltam néhány bandát

Egyébként most lehet, hogy párat meg is hallgatok a fentiek közül, mert nagyon elhanyagoltam néhány bandát

2017. július 25. 08:21
![]() |
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 ![]() |
lehet én nem vagyok elég figyelmes de Mötley Crüe Dr.Feelgood lemez azért itt lenne nálam

2017. szeptember 12. 08:21
hiányolok egy párat, de sok van amiket imádok ♥
Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Még mindig alig hiszi el, hogy elment az énekes.