A kétgyermekes énekesnőt nem érdekli, mit gondolnak a súlyáról, jól érzi magát a bőrében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zseniális módon vágott vissza Kelly Clarkson az őt súlya miatt kritizáló követőjének
2017. július 05. 07:58
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 05. 08:12
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline |
Nem értem, mi a jó abban egyeseknek, hogy egy túlsúlyos embert baszogatni kell, csak mert nem 45 kg. Ha valaki úgy érzi magát jól, akkor úgy jó neki. Az, aki baszogatja az ilyen embert, lenne ő 120 kg, s kapná vissza, sztem neki se tetszene, de igazságtalan, hogy ennyire megalázzák a túlsúlyosokat. Ennyivel azok is visszavághatnak a 45 kg-oknak (csontváz, anorexiás stb.)
2017. július 05. 08:16
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Szerintem mindenhogy gyönyörű! Nem szabadna, hogy az határozza meg az emberek véleményét, hogy mennyi a súlya, de sajnos én is nap mint nap találkozom ezekkel a problémákkal.
2017. július 05. 09:10
Ha a csesztetés hatásos fegyver lenne, egyetlen túlsúlyos ember nem létezne a világon! De csak a gúnytól még egyetlen kövért sem láttam lefogyni. Amúgy a legnagyobb baj ezzel a mai világgal, hogy mindenki mással foglalkozik, nem a saját szánalmas, tyúxaros életével. Unatkoznak, ezért belekötnek másba, ha kövér, ha sovány, ha izmos, ha szemüveges, ha nagy fülű, tökmindegy. Ez a mai társadalom beteg, egy hányadék.
2017. július 05. 13:17
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
Teljesen felesleges vkit a testsúlya/kinézete miatt alázni. Nyilván az illető is tisztában van a kinézetével, de ne legyen már bűn, ha így is ki mer menni a napra...
Viszont Kelly esetében meg felesleges a gyerekeire fogni a túlsúlyát, hiszen egész pályafutása alatt nem volt soha nádszálvékony, így azt sem értem, hogy egyes követőinek ez most miért akkora meglepetés...
Viszont Kelly esetében meg felesleges a gyerekeire fogni a túlsúlyát, hiszen egész pályafutása alatt nem volt soha nádszálvékony, így azt sem értem, hogy egyes követőinek ez most miért akkora meglepetés...
2017. július 05. 17:11
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Devilcsaj: hidd el hogy mindkét végletet bántják. Én soha nem voltam 50 kiló felett ami a 170centimhez felnőttként nagyon vékony és elég gyakran piszkálódnak. Én úgy érzem hogy a vékonyabbakat még gyakrabban fikázzák mert elfogadottabbnak számít.
2017. július 05. 17:32
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Nehéz egyes embereknek jó súlyban maradni ez a genetikától és az étvágytól függ.Valaki ehet akármennyit akkor is vékony marad.Bár régebbi Kelly Clarkson jobban nézett ki egyértelműen,de ugyanúgy szeretem a rajongóival együtt.
2017. július 05. 23:00
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Szép volt Kelly! Durva,hogy a két első számú kedvencemet folyton ezzel piszkálják,de jól megküzdenek vele.
Egyébként már nagyon várom,hogy Kelly visszatérjen,egyszerűen imádom. Sajnos a másik kedvencem,akire az immént gondoltam már nem térhet vissza soha az ő szakmájába mert ott van egy idő,ami után már képtelenség.
Egyébként már nagyon várom,hogy Kelly visszatérjen,egyszerűen imádom. Sajnos a másik kedvencem,akire az immént gondoltam már nem térhet vissza soha az ő szakmájába mert ott van egy idő,ami után már képtelenség.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.