Rengeteg minden történt ezidáig a szériában, a megdöbbentő események sorozatának pedig közel sincs vége! Todd Slavkin és Darren Swimmer kreátorok exkluzív interjút adtak a Shadowhunters folytatásával kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez várható a Shadowhunters folytatásában
2017. július 13. 13:30
2017. július 13. 15:19
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Willtől nem is vártam kevesebbet. Tényleg remek színész. De a legnagyobb kedvencem akkor is Alec (meg Magnus) Viszont a Tündérkirálynő is nagyon természetesen játszik. Szinte elhiszem, hogy tündér
2017. július 13. 15:32
istenem annyira várom már a következő részeket, Sebi drágám miatt iszonyúan izgatott vagyok, egyszerűen a hajamat tépem miatta de komolyan, nagyon aggódok, hogy most mi van, mert nem értem. de, Will egyszerűen fantasztikus színész, a legteheteségesebb az egész sorozatból szerintem. továbbá remélni tudom, hogy Maia és Simon, valamint Clary és Jace egymásra találnak és uff borzasztóan imádom a sorozatot, bárki bármit mond, az egyik legjobb a világon.
2017. július 13. 18:04
Hűhha, Simon és Maia kapcsolatának borzasztóan örülnék, nem beszélve Clary-ről és Jace-ről. Alec pedig a világ legnagyobb vezetőfeje, kétségtelenül a legjobb döntések megalkotója. fantasztikus a sorozat♥♥
2017. július 14. 08:47
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Nem épp a legjobb döntés "úszni a Lyn-tó tóban". Egyébként én nagyon szeretem Willt a sorozatban. Nagyon jó színész. És remélem, hogy végre összejön Clary és Jace.
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.