Sok más hírességhez hasonlóan tegnap Rihanna is részt vett a Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fi londoni premierjén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezt most nem találta el! Rihanna olyan estélyit vett fel, amiből kis híján kiestek a mellei
2017. július 25. 13:50
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
1 felhasználónak tetszik:
Adan21
2017. július 25. 14:18
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
szerintem gyönyörű volt egyből kiszúrta a szemem hogy váó ilyen nagy lett Rihanna? miközben rájöttem hogy nem a legjobb fazonú ruhát viselte az este.. mindenesetre, tényleg, mint egy hercegnő ^^
2017. július 25. 14:31
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Ez a ruha nagyon béna, nem is az, hogy nem áll neki jól, de ez kb. senkin nem állna jól.
2017. július 25. 14:40
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
A vörös szín teljesen rendben van, de a ruha felső része szörnyű szabású lett szegény, csak úgy néz ki valahogy a ruha, ha kicsit lehajol benne, vagy nem látszik a ruha alja
2017. július 25. 15:08
Remélem nem fizetett ezért a ruháért sokat, mert nagyon rosszul állt rajta
2017. július 25. 16:08
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Most komolyan? Nektek soha nem jó semmi? Nem értelek titeket... Bezzeg ha akármelyik kedvencetek felvenné, meg lennétek őrülve, hogy milyen jól néz ki... >:(
2017. július 25. 16:56
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2017.07.25. 16:08)
Most komolyan? Nektek soha nem jó semmi? Nem értelek titeket... Bezzeg ha akármelyik kedvencetek felvenné, meg lennétek őrülve, hogy milyen jól néz ki... >:(
egyébként ja, egyetértek, szerintem nem ciki, volt már RiRinek ennél cikibb szerkója is. szerintem a mellével sincs gond, legalább neki nem mű, büszke lehet rá
2017. július 25. 17:05
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
"RiRi mindig is a jó ízléséről és kifogástalan megjelenéséről volt híres"
Hát ez nekem teljesen új infó volt, ugyanis számomra eddig Rihanna inkább az extrémebb vonalat képviselte, mint a kifinomult/elegánsat. Ettől függetlenül fáj ránéznem a felsőtestrére ebben a ruhában. Rendkívül előnytelen öltözék, mégha a színével és anyagával nincs is probléma.
Hát ez nekem teljesen új infó volt, ugyanis számomra eddig Rihanna inkább az extrémebb vonalat képviselte, mint a kifinomult/elegánsat. Ettől függetlenül fáj ránéznem a felsőtestrére ebben a ruhában. Rendkívül előnytelen öltözék, mégha a színével és anyagával nincs is probléma.
2017. július 25. 17:33
Nem lett volna rossz, ha nem teszi ki ennyire a mellét, sajnos nem lett nagyobb. A ruha egyébként színben jó választás.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.