A Fifth Harmony a The Tonigh Show-ban járt, ahol előadták a Down-t. Harmadik stúdiólemezük pedig augusztusban érkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így hangzik a 5H dala, a Down, élőben
2017. július 26. 17:54
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Na ez ütős lett.
2017. július 27. 14:22
így remek a dal
az eredeti szerintem lapos lett, élőben jobban szól
2017. július 27. 22:58
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Ritkán hallgatom a Fifth Harmony-t, főleg, mert eddig nekem az élőben előadott dalaik nagyon gyengék voltak - nem csak a táncos koreográfia miatt, hanem, mert nem olyan erős a hangjuk élőben, mint a stúdióban. Ez a daluk viszont tetszik, végighallgattam és a dallamát könnyen megszerettem. Jó munkát végeztek, ha így folytatják, a live előadásaik is szuperek lesznek.
2017. július 28. 11:55
Harmatgyenge. Látszik, hogy Camila nélkül már nincs meg bennük az a plusz, mert hiába mondják a Harmonizerek, hogy így jobb a csapat, csak saját magukat csapják be. Nem tudnak úgy teljesíteni, mint anno, ennek a dalnak semmi értelme nincs és nekem például egyáltalán nem is tetszik. A csapatban az egyedüli akit értékelni tudok az Lauren és esetleg Normani, a többieket sajnos nem. Illetve engem még az is zavar, hogy továbbra is Fifth Harmony a nevük, rájuk nézek és egyszerre érzem azt, hogy vicces és szánalmas is, hogy nem változtattak nevet.
2017. július 28. 12:04
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (Flurry @ 2017.07.28. 11:55)
Harmatgyenge. Látszik, hogy Camila nélkül már nincs meg bennük az a plusz, mert hiába mondják a Harmonizerek, hogy így jobb a csapat, csak saját magukat csapják be. Nem tudnak úgy teljesíteni, mint anno, ennek a dalnak semmi értelme nincs és nekem például egyáltalán nem is tetszik. A csapatban az egyedüli akit értékelni tudok az Lauren és esetleg Normani, a többieket sajnos nem. Illetve engem még az is zavar, hogy továbbra is Fifth Harmony a nevük, rájuk nézek és egyszerre érzem azt, hogy vicces és szánalmas is, hogy nem változtattak nevet. 
Már nem azért, hogy kötözködjek, de azért nem váltottak nevet, mert így ismerték meg őket a rajongók, és feleslegesnek tartották most átváltani a nevüket. Ettől maradtak ugyanúgy Fifth Harmony, de látszik, nem tudtál erről semmit.
2017. július 28. 13:37
Idézet (Lisanne @ 2017.07.28. 12:04)
Már nem azért, hogy kötözködjek, de azért nem váltottak nevet, mert így ismerték meg őket a rajongók, és feleslegesnek tartották most átváltani a nevüket. Ettől maradtak ugyanúgy Fifth Harmony, de látszik, nem tudtál erről semmit. 
Mielőtt okosnak hinnéd magad, elárulom gyorsan, hogy tudatlan vagy, mivel pontosan tudtam erről mindent.
2017. július 28. 15:34
Alattam szólókhoz hozzászólva: szerintem jobb hogy maradt a Fifth Harmony. A "Lauren & the Vocalists" nem hangzik túl jól, pedig nagyon találó lenne.
2017. július 28. 15:38
nincs rossz hangjuk, de ez a dal... hallgathatatlan.
2017. július 28. 15:42
Mindjárt másképp hangzik a dal így. Semmi vonaglás, semmi sallang, így sikerült a pocsék dalból középszerűt alkotni.
Viszont az ilyen élő fellépéseknél nagyon kijön, hogy azzal hogy Camila kivált, Lauren lett az abszolút kakukktojás: erősen kilóg felfelé, jelenleg az egyetlen lány, akinek még normális szólókarriert tudok jósolni. Normaniék működhetnének háromtagú lánybandaként, a szólókarrierhez túlságosan tizenkettő egy tucatok.
Amúgy Lauren ruhája telitalálat volt, veszettül dögös
Viszont az ilyen élő fellépéseknél nagyon kijön, hogy azzal hogy Camila kivált, Lauren lett az abszolút kakukktojás: erősen kilóg felfelé, jelenleg az egyetlen lány, akinek még normális szólókarriert tudok jósolni. Normaniék működhetnének háromtagú lánybandaként, a szólókarrierhez túlságosan tizenkettő egy tucatok.
Amúgy Lauren ruhája telitalálat volt, veszettül dögös
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: