Rihanna és Cara Delevigne sem tudta megmenteni a Valerian és az ezer bolygó városa bevételét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dunkirk, a világ legnépszerűbb filmje most, és lenyomta a Valeriant, ami viszont megbukott
2017. július 26. 14:38
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Biztos Harry Styles-t is csak azért tették bele a filmbe, mert tudták, hogy minden csaj azért van oda, (bár szerintem igen hülyén néz ki, de ez az én véleményem, a hangja végülis jó) és persze, hogy azért elmennek megnézni a moziba, hogy őt nézzék. A Valeriant nagyon tudom ajánlani, tényleg vicces, és látványos film. A Gru 3 is szuper lett, nem is vártam mást. A Pókembert a nővérem látta a moziban, arról is jókat hallottam.
2017. július 26. 15:05
Idézet
A Dunkirk a világ legnépszerűbb filmje most
Gondolom, az amerikai box office adatokról beszélünk most.
2017. július 26. 15:14
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Nolan neve már egy brand a filmiparban... Képtelenség, hogy az ő nevével egy film olyat bukjon, hogy legalább a büdzsét ne tudja visszahozni.
Még hollywoodi mércével is hatalmas pénzekből készült a Valerian, esélyes, hogy nem lesz képes visszahozni csak a felét se, hiszen a kritikusok szerint elég gyengus. A végén min kritikailag, mind pénzügyileg bukta lesz.
Még hollywoodi mércével is hatalmas pénzekből készült a Valerian, esélyes, hogy nem lesz képes visszahozni csak a felét se, hiszen a kritikusok szerint elég gyengus. A végén min kritikailag, mind pénzügyileg bukta lesz.
2017. július 26. 16:06
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Azért ne legyünk már ennyire elájulva ettől a filmtől. 60%-nál többet nem adnék rá, pedig sokak szerint hú de jó film. NEM! Erről szó nincs. Egynek elmegy a sok háborús film közé, de azért ne essünk már túlzásokba. Sokkal jobb filmek is mennek az ilyen szemetektől. És tudom miről beszélek, moziban láttam, amit már bánok. A Wonder Woman-hez meg csak annyit, hogy bár szeretem a szuperhősös filmeket, ez a Csodanő nekem egy kicsit sok volt.
1 felhasználónak tetszik:
dominoizzy
2017. július 26. 16:09
Idézet (Cara Delevingne2017 @ 2017.07.26. 14:38)
Biztos Harry Styles-t is csak azért tették bele a filmbe, mert tudták, hogy minden csaj azért van oda, (bár szerintem igen hülyén néz ki, de ez az én véleményem, a hangja végülis jó) és persze, hogy azért elmennek megnézni a moziba, hogy őt nézzék. A Valeriant nagyon tudom ajánlani, tényleg vicces, és látványos film. A Gru 3 is szuper lett, nem is vártam mást. A Pókembert a nővérem látta a moziban, arról is jókat hallottam.
Ha ez így lenne akkor Harry a főszerepet kapta volna meg..de nem így történt. Egy szimpla mellékszerepet kapot, akit bárki más is el tudott volna játszani. És akkor mi van azzal, ha az ő rajongói csak miatta mentek el megnézni? Ezért nevezik őket rajongóknak, mert minden érdekli őket, ami a hőn szeretett sztárral kapcsolatosak
2017. július 26. 16:14
Nekem kifejezetten tetszett a Dunkirk, hiszen a II. világháború olyan "eseményét" mutatták be, amiről eddig nem készült film. Aki szereti az ilyen típusú filmeket, az biztos jó véleménnyel lesz róla. Az meg, hogy egy újabb háborús film ez...és? Mindkét világháború országok/népek sorsàt változtatta meg, így nem csoda, hogy ennyi filmet készítenek belőle. És eddig egyetlen egyel se találkoztam, ami hasonlított volna a másikra.
2017. július 26. 16:20
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2017.07.26. 16:06)
Azért ne legyünk már ennyire elájulva ettől a filmtől. 60%-nál többet nem adnék rá, pedig sokak szerint hú de jó film. NEM! Erről szó nincs. Egynek elmegy a sok háborús film közé, de azért ne essünk már túlzásokba. Sokkal jobb filmek is mennek az ilyen szemetektől. És tudom miről beszélek, moziban láttam, amit már bánok. A Wonder Woman-hez meg csak annyit, hogy bár szeretem a szuperhősös filmeket, ez a Csodanő nekem egy kicsit sok volt.
bár tisztelem a véleményed, de szemétnek nevezni a Dunkirk-öt eléggé meredek húzás. nem kell, hogy tetsszen, de kritikát mondani valamiről kulturáltan is lehet.
2017. július 26. 16:31
személy szerint nekem nagyon tetszett a Valerian and the City of a Thousand Planets, ezért remélem, hogy lesz majd folytatása
ugyan a VATCOATP jobban bejöttem nekem, mint a Dunkirk, viszont az a film is fantasztikus, így nem csodálom, hogy ennyire népszerű!
ugyan a VATCOATP jobban bejöttem nekem, mint a Dunkirk, viszont az a film is fantasztikus, így nem csodálom, hogy ennyire népszerű!
2017. július 26. 16:40
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline |
Háborús filmből nagyon kevés van, olyan meg mégkevesebb, ami jó. A Dunkirk viszont az egyik legjobb ilyen alkotás. Realisztikus és egy olyan történetet mondd el, ami sok embert megmozgat. Ha nekem választanom kéne a Valerian vagy eközött, akkor kétségtelen, hogy a Dunkirk nyerne és nem azért, mert Harry szerepel benne hanem olyan mondanivalója van, amit az érett nézők fognak fel.
2017. július 26. 17:09
N_évi024visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.05. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 254541 offline |
Nem láttam a Valeriant, de a Dunkirket igen, és szerintem ez a film egyszerűen tökéletes lett. A színészek szimpatikusak (ez azért fontos egy filmél..), jól meg van rendezve + valósághű, és már maga a történet is érdekes. Imádtam ☺
2017. július 26. 19:14
Mondhatja nekem bárki, hogy nem a Styles-gyerek miatt van most ekkora tömeghisztéria körülötte, ha annyira jelentéktelen mellékemberként kezelné mindenki, akkor miért emelte ki a cikkíró is ennyire, hogy "olyan szereplőgárdát kapott, mint". A zeneiparban bőven tett le az asztalra, a többi része ízlések és pofonok kérdése, de a filmiparban ő egyelőre óriási nagy senki ahhoz, hogy ennyire fel legyen sztárolva, hogy mindenhol vele legyen reklámozva.
2017. július 26. 19:53
Idézet (Gothic01 @ 2017.07.26. 19:14)
Mondhatja nekem bárki, hogy nem a Styles-gyerek miatt van most ekkora tömeghisztéria körülötte, ha annyira jelentéktelen mellékemberként kezelné mindenki, akkor miért emelte ki a cikkíró is ennyire, hogy "olyan szereplőgárdát kapott, mint". A zeneiparban bőven tett le az asztalra, a többi része ízlések és pofonok kérdése, de a filmiparban ő egyelőre óriási nagy senki ahhoz, hogy ennyire fel legyen sztárolva, hogy mindenhol vele legyen reklámozva.
Lehet, hogy kiemelte a szereplőket, de ez minden nagy felhajtást kapó filmnél így van. És ha figyelmesen olvastad volna a cikket és nem akartad volna ennyire leszólni azt, hogy Harry szerepel benne akkor láthattad volna, hogy több nevet is felsorolt: Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Harry Styles, és Fionn Whitehead.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.