Az Utódok folytatása igencsak nagy sikernek örvendett az Egyesült Államok-beli fiatalok körében. Olyannyira, hogy sikerült megdöntenie a nézettségi rekordot is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az első résznél is többeket érdekelt az Utódok folytatása
2017. július 28. 17:59
Nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak annyit mondok, hogy China Anne McClain kellemesen meglepett.

2017. július 28. 19:15
![]() |
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 ![]() |
Ahhoz képest, hogy Disney film, és már elvesztettem hitemet bennük (a. Disney filmekben) kellemeset csalódtam. Nagyon jó volt
Igaz angolul láttam, de várom a magyar premiert is.

2017. július 28. 19:37
![]() |
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 ![]() |
Pár órája láttam angolul, és hát nekem jobban tetszett mint az első, sokkal, pedig azért is oda voltam.

2017. július 28. 23:50
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Részleteket már láttam azért én is belőle de nagyon kíváncsi vagyok a teljes filmre. Amióta meg felkerült Ursula dala a Pólót Unfortunate Souls azaz Szegény mélabús lélek Cyna feldolgozásában azóta azt hallgatom annyira jó lett. Amúgy a zenék szerintem jobbak mint az előző részben és valahogy az új karakterek azok akik viszik a pálmát. Alig várom hogy megnézhessem a teljes filmet magyarul.
2017. július 29. 10:36
![]() |
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 ![]() |
BLulu88, nekem nagyon nem tetszett a Poor Unfortunate Souls átdolgozása. Szerintem nagyon gagyi lett, és én nagy Disney rajongóként kicsit úgy érzem, meggyalázták ezzel az egyik kedvenc mesémet. Az eredeti ezerszer jobb, de talán a magyar változat még jobb (mondjuk lehet ezt csak azért mondom, mert azon nőttem fel). Mindenesetre ez az átdolgozás nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet.
Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett