Az ember azt hinné, két év távlatából az énekesnő már el is felejtette ex-vőlegényét, ám ez nem így van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Savanyú a szőlő? Perrie Edwards beszólt exének
2017. július 31. 13:39
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 31. 13:45
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Nincs eléggé reflektorfényben, csak az a baja.
2017. július 31. 13:45
én még mindig bírom Pezzt, de már ideje túltennie magát Zaynen
2017. július 31. 13:46
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Azt mondta, hogy „like I did”, mint az eredetiben, csak elcsuklott a hangja és ezen nevettek. Az már más kérdés, hogy lehet szándékos a rímelés Hadid nevére, de a felvételen nem azt énekli.
2017. július 31. 13:53
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Elég nehezen kivehető, de ha tényleg ezt énekli, akkor ez már szánalmas... Azzal, hogy itt üzenget az amúgy boldog párkapcsolatban élő Zaynnek, Perrie csak a saját féltékenységét és túllépésre való képtelenségét reklámozza.
Chamberlain meg csak búfelejtő, aki nem bizonyul elég hatásosnak, ha mellette is csak Zaynékkel foglalkozik.
Chamberlain meg csak búfelejtő, aki nem bizonyul elég hatásosnak, ha mellette is csak Zaynékkel foglalkozik.
2017. július 31. 13:56
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Ez elég szánalmas, és szegény Giginek semmi köze ehhez.
2017. július 31. 14:00
maga az a dal is nagyon undorító lett, ezzel az átköltéssel meg még rosszabb.
2017. július 31. 14:13
adrianaedwardsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 265771 offline |
Gyönyörűek vagytok. A videót nem is rakták bele, és ezért nem tudhatjátok, mit is énekelt Perrie. Miért kell őt szidni folyton hogy hírnévéhes, k*rva, stb??
Miért jó az nektek? Elvégre, Zayn volt az, aki egy hülye sms-ben dobta ki a menyasszonyát aztán pedig rá pár hétre már mással randizgatott. A dalban azt énekli hogy like i did. Ti vagytok a szánalmasok, hogy a pletykáknak hisztek.
Nem azért mondom ezt, mert Mixer vagyok, és Perrie a kedvencem, de szálljatok már magatokba, és mondjuk nézzétek meg a videót aztán pampogjatok.
Perrieről pedig le lehet szállni, mert rohadtul elegem van már, hogy minden kis szarért őt kell bántani, hol ott csak énekelte a szöveget és félre csuklott a hangja. Instagrammon is a halálba kell küldeni érte és a pasiját is zaklatni kell? Hát gyönyörűek vagytok Zigisek. Gratulálni tudok. xx
Miért jó az nektek? Elvégre, Zayn volt az, aki egy hülye sms-ben dobta ki a menyasszonyát aztán pedig rá pár hétre már mással randizgatott. A dalban azt énekli hogy like i did. Ti vagytok a szánalmasok, hogy a pletykáknak hisztek.
Nem azért mondom ezt, mert Mixer vagyok, és Perrie a kedvencem, de szálljatok már magatokba, és mondjuk nézzétek meg a videót aztán pampogjatok.
Perrieről pedig le lehet szállni, mert rohadtul elegem van már, hogy minden kis szarért őt kell bántani, hol ott csak énekelte a szöveget és félre csuklott a hangja. Instagrammon is a halálba kell küldeni érte és a pasiját is zaklatni kell? Hát gyönyörűek vagytok Zigisek. Gratulálni tudok. xx
2017. július 31. 14:22
diadravucz00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249150 offline |
Tökmindegy hogy "Hadid"-ot, vagy "Like I did"-et mondott, Zayn többet is érdemelne ennél.✋ vegülis sms-ben dobta ki a menyasszonyát és pár hétre rá már mással volt.
Ami meg azt illeti Alex és Perrie nagyon boldogok együtt, semmi olyasmiről nincs szó, hogy Perrie még mindig Zayn után vágyakozna.
De ami jár az jár.
Ami meg azt illeti Alex és Perrie nagyon boldogok együtt, semmi olyasmiről nincs szó, hogy Perrie még mindig Zayn után vágyakozna.
De ami jár az jár.
2017. július 31. 14:31
A cikk írójának csak annyit üzennék, hogy ha hiteles cikket akar írni, akkor tegye bele azt a felvételt, amin Perrie elvileg ezt mondja.
2017. július 31. 14:33
szintikeee10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 209294 offline |
Nem akarok okoskodni de tényleg csak elcsuklott aa hangja és az eredetit énekelte , tudom mivel élőben hallgattam
2017. július 31. 14:34
Láttam a felvételt és egyáltalán nem 'Hadidot' énekelt, hanem az eredeti szöveget, ami a 'Like I did'....
2017. július 31. 14:34
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Ez most kicsit sem volt szép Perrietől sőt inkább nevetséges és gyerekes..
2 éve történt az egész azóta elvileg ő is boldog párkapcsolatban él akkor miért kell még mindig megjegyzéseket tennie az ex-re?!
Amúgy szerintem is Hadid-ot énekel mert a videóban amikor Perrie énekli utána a többiekkel még nevetgélnek is rajta hogy mit mondott...
2 éve történt az egész azóta elvileg ő is boldog párkapcsolatban él akkor miért kell még mindig megjegyzéseket tennie az ex-re?!
Amúgy szerintem is Hadid-ot énekel mert a videóban amikor Perrie énekli utána a többiekkel még nevetgélnek is rajta hogy mit mondott...
2017. július 31. 14:40
Dab queenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 261747 offline |
Esetleg a ha belinkelték volna a videót az sok mindent megmagyarázott volna. Ugyanis a videóban Perrie nem Hadid-ot mond hanem Like I did.Azért hallani úgy mivel 1.Akcentusa van 2.Levegőt vett mivel egy embernek az is kell
Egyébként nem értem mi ez a nagy felhajtás mikor nem először adják elő ezt a a számot a lányok
Vagy tévednék?
Egyébként nem értem mi ez a nagy felhajtás mikor nem először adják elő ezt a a számot a lányok
Vagy tévednék?
2017. július 31. 14:43
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Hol lehet megnézni azt a videót?!
2017. július 31. 15:23
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Amúgy gratuálok a cikk írónak, mert megint bekavarta a sz*rt
Perrie nem direkt énekelte a Hadid-ot, csak, ahogy mondta, hogy 'I did' úgy lehetett érteni..és ez feltűnt nekik is és röhögtek rajta.
csupán ennyi történt, nem értem mit kell ennyire felfújni.
Perrie nem direkt énekelte a Hadid-ot, csak, ahogy mondta, hogy 'I did' úgy lehetett érteni..és ez feltűnt nekik is és röhögtek rajta.
csupán ennyi történt, nem értem mit kell ennyire felfújni.
2017. július 31. 15:32
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline |
Perrie a dal megjelenése óta így énekli, és nem azt hogy Hadid, hanem, hogy I did... Két éve volt, lett egy új barátja, egy okos felnőtt nő. Nem hiszem, hogy pont most kezdené el őket szapulni. Ez hülyeség!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.