Samuel személyében plusz egy fiatal tehetséggel bővült a k-pop zenei palettája.
A teljes cikkhez kattints ide!
K-pop szólódebütálás: Samuel
2017. augusztus 03. 14:34
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
FruFruChan
2017. augusztus 03. 15:07
Sok sikert kivánnok neki,remélem összejön neki minden,aranyos!
2017. augusztus 03. 16:24
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Csalódott voltam, hogy nem lett benne a top 11-ben, ő volt a kedvencem az összes trainee közül. Nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy szólóban fog debütálni. Imádom az összes számot az albumról, és sok sikert kívánok neki a továbbiakban is
2017. augusztus 03. 19:24
Imádom ezt a srácot. Én nem követtem figyelemmel a Produce 101-et (sajnos, már bánom), de amikor hallottam róla, hogy kiesett, és hogy mennyien siratják, utána néztem, kiről is van szó. Elképesztően tehetséges ez a fiú, fantasztikus a mozgása, és nem utolsó sorban borzasztó intelligens. Teljes szívemből gratulálok neki a sikeres debüthöz, és nagyon szurkolok neki a továbbiakban is! ♡
A dal és a klip nekem nagyon tetszik első meghallgatásra is, csodás hangja van, a mozgása pedig szintén nem elhanyagolandó tényező. Nagyon várom már azt az időd, amikor ő is befut már az iparba. ♡
A dal és a klip nekem nagyon tetszik első meghallgatásra is, csodás hangja van, a mozgása pedig szintén nem elhanyagolandó tényező. Nagyon várom már azt az időd, amikor ő is befut már az iparba. ♡
2017. augusztus 03. 20:29
rettentően vártam Samu debütálásat, mert egy hatalmas tehetség ez a srác és nagyon bántam, hogy nem jutott be a top 11-be. most már egyébként kevésbé bánom, hogy nem került be, így legalább nem lesz az a probléma, hogy kevés részt kap.
2017. augusztus 03. 20:30
Én sem követtem a Produce 101-et, de miután ma láttam a sixteent utánanéztem hogy kiről is van szó. Örülök, hogy debütált, nekem a sixteen nagyon tetszik és jó kis debüt dal lett. Nagyon tehetséges srác.
2017. augusztus 03. 21:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A kommenteket olvasva valami sokkal ütősebbre számítottam. Szerintem teljesen felejthető a dal.
2017. augusztus 03. 22:09
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
én nagyon vártam, hogy bekerüljön a 11be, sajnáltam is mikor nem sikerült neki. :/ de pont a napokban olvastam, hogy debütálni fog és vártam is, de őszintén szólva jobbra számítottam, valami hiányzik belőle, legalábbis én így érzem.
2017. augusztus 04. 14:12
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Nagyon vártam a debütjét, szerintem nagyon aranyos es tehetséges a srác. Bár meg kell hogy mondjam nekem a dal nem tetszik,valami ütősebbre számítottam én is, de ezt leszámítva szerintem nagy tehetség,és sikeres jövő áll előtte szóval támogatni fogom~
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.