Az iCarly sztárja és felesége egy hónapja és pár napja jelentették be Instagramjukon, hogy szülői örömök elé néznek, egy napja pedig kiderült a kicsi milyen nemű.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, milyen nemű gyermeket hord szíve alatt Nathan Kress felesége
2017. augusztus 15. 09:02
2017. augusztus 15. 09:25
Szerintem Nathan csak viccnek szánta. A képen is látszik menyire örül hogy kis lánya lesz. Egyébként gratulálok nekik !
2017. augusztus 15. 09:26
Nemár! Nathan ezt egy vicces, aranyos köszöntésnek szánta a kislányuknak. Nyilvánvaló, hogy nem fog így tenni, ez csak egy jópafa vicc. Az én apukám is szokott ilyeneket mondani, hogy előkapja a sörétes puskát, ha egy fiú a közelembe jön, de nyilván ő sem gondolja komolyan. Részben megértem a kommentelő álláspontját, de miért kellett egy ilyen dolog miatt elrontanj a boldogságukat?
2017. augusztus 15. 09:29
nikiiii2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 1 Azonosító: 234521 offline |
Már minden kis kiírás nőgyűlölő? Az isten szerelmére, nekem az apukám mindig ezt mondogatja! Természetes, hogy az apukák meg akarják védeni a gyerekeiket, főleg a lányokat. Amúgy is, Nathan szerintem csak viccelt - nem fog légpuskával a tornácon üldögélni. A gyerekének pedig majd biztosan megengedi, hogy maga válasszon párt, maximum majd jól megizzasztja első alkalommal. Általában ez így van, nem?
Nem kell ennyire komolyan venni mindent.
Nem kell ennyire komolyan venni mindent.
2017. augusztus 15. 09:43
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Most komolyan? Ez egy kis vicces és aranyos dolog akart lenni, szerintem egy kis törődés és védelmezés keveréke egy leendő apuka kicsit tudatlan megfogalmazásában, tök cuki
2017. augusztus 15. 10:30
jó ég ez csak egy poén volt, ennyire komolyan kell már venni mindent?
2017. augusztus 15. 10:44
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
Mindig is kedveltem ezt a srácot, sok boldogságot nekik!
De ő nem a Nickelodeonnál volt? Vagy játszott a Disneynél is?
A kommentelőt meg valahol meg tudom érteni, még akkor is, ha ez nyilvánvalóan csak egy szakállas poén akart lenni. Ettől függetlenül a szexizmus és az ehhez kapcsolódó, ebből kifejlődő agyrémek pont az ilyen kis elszólásokban és vicces odamondogatásokban gyökereznek; ha megszokod, akkor már úgy sem fog feltűnni, ha vki nem poénból mondja...
Viszont akármilyen is a helyzet az USA-ban, azért nehogy már pont a fegyveren akadjon ki vki egy ilyen fegyverb*zi országban...
De ő nem a Nickelodeonnál volt? Vagy játszott a Disneynél is?
A kommentelőt meg valahol meg tudom érteni, még akkor is, ha ez nyilvánvalóan csak egy szakállas poén akart lenni. Ettől függetlenül a szexizmus és az ehhez kapcsolódó, ebből kifejlődő agyrémek pont az ilyen kis elszólásokban és vicces odamondogatásokban gyökereznek; ha megszokod, akkor már úgy sem fog feltűnni, ha vki nem poénból mondja...
Viszont akármilyen is a helyzet az USA-ban, azért nehogy már pont a fegyveren akadjon ki vki egy ilyen fegyverb*zi országban...
2017. augusztus 15. 13:32
A mai világban is nagy probléma, hogy elnyomják a nőket. De lassan szerintem átesünk a ló túloldalára és a feminizmus átcsap valami egész másba. Ezt mutatja ez a komment is. Nem Nathan tudatlanságára vagy felelőtlenségére utal, hogy ilyet kiír, hanem a kommentelőről mondja el ezt. Nathannak és a feleségének csak gratulálni tudok, biztos aranyos lesz a kisbabájuk
2017. augusztus 15. 14:21
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline |
Gratulálok nekik! A kommentelőről meg nincs is mit mondanom...elég szánalmas, hogy mások örömét ilyen szinten akarja elrontani, arról nem is beszélve, hogy semmi humorérzéke nincs.
2017. augusztus 15. 14:39
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Gratulálok nekik
A kommentelő meg idióta. Én megértem az álláspontját, de nem kell ilyen komolyan venni. Egyéb iránt, az én apám annak idején közölte velem, hogy ha nem tetszik neki a választottam, akkor agyonver engem. Állítólag viccnek szánta, de akkor is... Ehhez képest a fenti poén semmi.
A kommentelő meg idióta. Én megértem az álláspontját, de nem kell ilyen komolyan venni. Egyéb iránt, az én apám annak idején közölte velem, hogy ha nem tetszik neki a választottam, akkor agyonver engem. Állítólag viccnek szánta, de akkor is... Ehhez képest a fenti poén semmi.
2017. augusztus 15. 15:52
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Gratulálok és jó a humorérzékük. Egyébként pedig általában az apák jobban óvják a lányaikat, de az anyák is tudnak néha túlozni, ha a fiúkról és választottjáról van szó. (Gondoljunk csak az anyós viccekre)
2017. augusztus 15. 15:58
Esküszöm,ez az ember aki ezt kommentelte hülye.Nathanéknak gratulálok,sok boldogságot.
És egyébként nyilván minden apa félti a lányát,az enyém is ezt mondogatja mindig,hogy puskát fog de nem gondolja komolyan.Komolyan,hogy lehetnek ilyen buta emberek?Vagy csak egyszerűen olyan aki ennyire nem érti a viccet.Én sem vagyok olyan aki mindenből viccet csinál de ezt még én is értem,szóval nem értem a problémát.
És egyébként nyilván minden apa félti a lányát,az enyém is ezt mondogatja mindig,hogy puskát fog de nem gondolja komolyan.Komolyan,hogy lehetnek ilyen buta emberek?Vagy csak egyszerűen olyan aki ennyire nem érti a viccet.Én sem vagyok olyan aki mindenből viccet csinál de ezt még én is értem,szóval nem értem a problémát.
2017. augusztus 15. 17:02
Még mindig olyan gyerek feje van van ennek a srácnak
2017. augusztus 16. 08:22
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline |
Az gáz ha nem is tudtam hogy neki van felesége? És leragadtam még az ő karrierjét illetően az Icarly-nál
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.