Augusztus 27-én (vasárnap), az Inglewood-i The Forumban kerültek kiosztásra az MTV zenei díjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
MTV Video Music Awards 2017 – Itt a nyertesek listája!
2017. augusztus 28. 05:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 28. 08:06
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Gratulálok minden nyertesnek!
2017. augusztus 28. 08:15
Pff, persze, hogy a Twenty One Pilots nyeri meg a rock kategória díjat.
2017. augusztus 28. 08:36
eddig nem hallottam Kendrick Lamar - Humble című dalát, de úgy gondoltam, ha már ennyi kategóriában nyert, akkor nem lehet olyan szörnyű. tévedtem. lehet ez annak tudható be, hogy nem épp az én műfajom a rapp, de belátom, hogy természetesen vannak jó rapp számok is. csak sajnos ez még a legkevésbé sem az. legalábbis szerintem. vizuális effekteknél is ő nyert, pedig a klip említésre se méltó.
egyre jobban csökken ennek a díjátadónak a színvonala. de azért gratulálok Taylornak és Zaynek, na meg persze Pinknek!^^
egyre jobban csökken ennek a díjátadónak a színvonala. de azért gratulálok Taylornak és Zaynek, na meg persze Pinknek!^^
2017. augusztus 28. 09:11
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Az év videója mint a Humble??!!!! Na jó végem... Ez még viccnek is rossz! Vannak sokkal jobban megrendezett klipek is nem tudom mi ez... Bezzeg Katy Perry meg nem vitt haza semmi díjat pedig a Swish Swish pont egy olyan klip lett ami megérdemelte volna ezt a díjat....
2017. augusztus 28. 09:13
BlackSoulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264842 offline |
Szeretem a twenty one pilots-ot, de nem tartom őket rockbandának Szerintem abban a kategóríában vagy a Green Day-nek, vagy a Foo Fighters-nek kellett volna megnyernie (esetleg a FOB-nak). De természetesen gratulálok nekik, ilettve a többi győztesnek is
2017. augusztus 28. 10:05
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Twenty One Pilots, mint rock? Aha, értem, mesélj még... Ezek közül még talán Ed Sheeran ér valamit.
2017. augusztus 28. 10:43
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Azért néhánnyal egyáltalán nem értek egyet. Meg elég sok díjat nem adtak át. (Pl. legjobb rendezés).
Lorde fellépése nagyon meglepett, kicsut csalódtam, mert ezt vártam egész este. De megcsinálta. Így is tökéletes volt. ❤
Amúgy ez egy hagyomány, hogy a jelöltek nem mennek el a gálákra? Szinte a jelöltek fele ott sem volt.
Lorde fellépése nagyon meglepett, kicsut csalódtam, mert ezt vártam egész este. De megcsinálta. Így is tökéletes volt. ❤
Amúgy ez egy hagyomány, hogy a jelöltek nem mennek el a gálákra? Szinte a jelöltek fele ott sem volt.
2017. augusztus 28. 12:01
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
De jó, hogy ezek közül szinte semmit/senkit nem ismerek...
2017. augusztus 28. 12:37
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Hát ez borzalmas...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.