Vanessa az októberben debütáló második évadban tűnik majd fel először a sorozatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halálos fenyegetéseket kap a Bughead-rajongóktól a Riverdale új sztárja
2017. augusztus 30. 13:48
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 30. 13:53
luca2000570új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 220747 offline |
Hihetetlen h mennyire hülyek az emberek.
2017. augusztus 30. 13:54
Pár ember annyira szánalmas és gyerekes, hogy abba fáj belegondolni. Vanessa a való életben egy nagyon aranyos, és kedves lány, és marhára nem érdemli meg a sok beszűkült látókörű, ostoba ember fenyegetését, akik őt hibáztatják egy sorozatbéli - egyébként nulla kémiával rendelkező - páros esetleges szakításáért. Ennyire nehéz megérteni, hogy egy karakter és az azt életre keltő színész két teljesen különböző ember? Értem én, hogy elvakultan szeretnek valamit, de ez már egyenesen nevetséges. Remélem, Vanessa bírja még az emberi hülyeséget.
2017. augusztus 30. 14:18
Mondom én hogy általában nem is egy karakterrel/színész(nő)vel/ párossal van a baj, hanem a rajongóikkal...
Emlékszem annó Hudsont is csesztették hogy hagyja békén Sashát mert #EmisonForever. Pislogtam is ezerrel...
Na de visszatérve... Ezek nem tudnak különbséget tenni a valóság meg a sorozat között? Lehet hogy a sorozatban gubanc lesz, attol még a valóságban nem mennek szét. Hihetetlen mennyi hülye szív feleslegesen oxigént.
Emlékszem annó Hudsont is csesztették hogy hagyja békén Sashát mert #EmisonForever. Pislogtam is ezerrel...
Na de visszatérve... Ezek nem tudnak különbséget tenni a valóság meg a sorozat között? Lehet hogy a sorozatban gubanc lesz, attol még a valóságban nem mennek szét. Hihetetlen mennyi hülye szív feleslegesen oxigént.
2017. augusztus 30. 14:22
Na ez az ami már az épelműség határát súrolja..már sokszor olvastam ilyen elvetemült rajongókról, de a mai napig le tudok ezen többenni. Ők színészek, akik kitalált karaktereket játszanak, egy kitalált világban.
2017. augusztus 30. 14:29
Úristen... A színésznő a színésznő, a karakter a karakter. Vanessa nem tehetne arról semmit, ha szakít (úgy mondom, hogy imádom Bugheadet) Jughead és Betty. Még a karakterét sem látták egy részben sem, de őt még lehet nem bírni, oké... De Vanessának halálos fenyegetéseket küldeni? Nagyon aranyos, szimpatikus lány, tényleg nem ezt érdemli. Ezek a Bughead-fanok nem is rajongók... Ez most kicsit felidegesített és sajnálom Vanessát nagyon.
2017. augusztus 30. 14:32
nem is tudom elképzelni, mi jár az ilyenek fejében...nekem eszembe se jutna a színészeket csesztetni, hiába utálom a karaktert, akit játszik.
2017. augusztus 30. 14:37
Én is nagyon szeretem Bughead "shipet", és nem örülök, Toni karakterének, de ha nem Vanessa, akkor is valaki nás jászaná Tonit. Valószínűleg olyanok írnak ilyet akiknek, anyuci telefonja belekerült a kezébe, és fel se fogja miket irogat..
2017. augusztus 30. 14:51
Aki nem tudja megkülönböztetni a sorozatot a való élettől annak nem kéne egy ilyen sorozatot néznie. Vagy egyáltalán semmilyen sorozatot.
2017. augusztus 30. 14:53
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline |
Az emberek olyan szánalmasak tudnak lenni hogy az valami elképesztő. Átlépnek minden határt. Kíváncsi vagyok rá hogy ilyenkor még is mi a retket éreznek
2017. augusztus 30. 17:06
Shadowsarcasmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 266267 offline |
wow,még el sem játszotta a szerepét,de máris utálják
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.