Nyolc hátborzongató gyilkosság történetét hoztuk el most neked: melyik borít ki a legjobban?
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyolc brutális gyilkosság, amiktől garantáltan kifutnál a világból – I. rész
2017. szeptember 10. 20:58
A második a legdurvább.
Szeretek brutális dolgokról olvasgatni, érdekesnek találom ezeket a sztorikat. xd Mégis mi foroghat az ilyen emberek fejében?
Szeretek brutális dolgokról olvasgatni, érdekesnek találom ezeket a sztorikat. xd Mégis mi foroghat az ilyen emberek fejében?
2017. szeptember 10. 21:11
Szerintem ezeknél az embereknél az a szint érhető el, ahol már tényleg nem tudnak épp ésszel gondolkodni.. 3 napig a nő húsából evett? Undorító :/
2017. szeptember 10. 22:49
A japán férfi nagyon durva,az orosz nagyitól rendesen besz*rtam ez a mosoly uramisten,az utolsó páron csak így néztem,a buszos csávó meg így miaf*sz???
2017. szeptember 11. 04:52
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
Az ilyen eseteknél szívem szerint a szemet szemért elvet alkalmaznám az elkövetőkön. És hogy a fenébe nem tudtak 60(!) gyilkosságot rábizonyítani arra az elmeroggyantra? Li esetében meg remélem a "szabadlábon védekezhet" azt jelenti, hogy zárt osztályon van (bár így is kérdéses, hogy miért nem villamosszékben).
2017. szeptember 11. 16:37
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Ez érdekes volt, várom a további cikkeket. Szeretem a brutális dolgokat, na.
De azért néhány valóbn nagyon durva, még én is elképedtem.
De azért néhány valóbn nagyon durva, még én is elképedtem.
2017. szeptember 11. 17:19
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
szörnyű Az iskolambol is most gyilkoltak meg egy 17 eves lányt Hihetetlen....
2017. szeptember 11. 20:45
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Jó cikk volt, legyen még sok ilyen! Amúgy ezeket az embereket nem kéne hibáztatni, a nagy részük mentálisan beteg, ergo nem feltétlenül tudják kontrollálni tetteiket, szal nem kéne őket hibáztatni... bár kétség kívül brutálisak
2017. szeptember 12. 00:21
Minden vágyam egy személyes beszélgetés egy hozzájuk hasonlóan őrült emberrel. Nagyon érdekel, mi jár a fejükben.
2017. szeptember 12. 11:46
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline |
A 3.-ból film is van, rohadt beteg >.<
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.