Kettő BESTie-tag nem újította meg szerződését a YNB Entertainmenttel, így a formációhoz valószínűleg új tagok fognak majd érkezni. A két kilépett idol nyílt levelet írt a rajongókhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
BESTie: Ketten nem újítottak szerződést
2017. szeptember 14. 16:54
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Nem oszlottak fel? Pedig úgy érzem, az lesz ennek a vége hamarosan... :C Sajnos a lányok soha nem voltak népszerűek, alig ismerik őket, ezért megértem, miért nem újították meg a szerződésüket. A két kedvenc tagom maradt pont, de nem hiszem, sokat láthatom őket a színpadon. Igazságtalanság, mert több figyelmet érdemelt volna a BESTie ennél...
2017. szeptember 15. 13:11
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Sajnos én is úgy érzem, ennek feloszlás lesz a vége. Azért remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni, de mivel tényleg egy elég népszerűletlen (van ilyen szó?x"D)csapat ennek nagyobb az esélye.
Mellesleg pont a két biasom szállt ki, amit megértek, de még fájdalmasabb ez így.:C
Mellesleg pont a két biasom szállt ki, amit megértek, de még fájdalmasabb ez így.:C
2017. szeptember 15. 15:30
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline |
Érezhető volt (így nem lepődők meg), de megmondom őszintén én is inkább a feloszlásra számítottam, meg azt hittem, hogy már semmi hír se lesz róluk. Nagyon rég volt már az utolsó ptomótálásuk ideje így sajna eltűntek a köztudatból. Az meg a másik, hogy pont az a két tag lépett ki, akik a legközelebb álltak a szívemhez:[ Remélem minél hamarabb lesz róluk valami hír, hogy folytatják-e az énekes karrierjüket, mert kár lenne őket elveszíteni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.