Kettő BESTie-tag nem újította meg szerződését a YNB Entertainmenttel, így a formációhoz valószínűleg új tagok fognak majd érkezni. A két kilépett idol nyílt levelet írt a rajongókhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
BESTie: Ketten nem újítottak szerződést
2017. szeptember 14. 16:54
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem oszlottak fel? Pedig úgy érzem, az lesz ennek a vége hamarosan... :C Sajnos a lányok soha nem voltak népszerűek, alig ismerik őket, ezért megértem, miért nem újították meg a szerződésüket. A két kedvenc tagom maradt pont, de nem hiszem, sokat láthatom őket a színpadon. Igazságtalanság, mert több figyelmet érdemelt volna a BESTie ennél...
2017. szeptember 15. 13:11
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Sajnos én is úgy érzem, ennek feloszlás lesz a vége. Azért remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni, de mivel tényleg egy elég népszerűletlen (van ilyen szó?x"D)csapat ennek nagyobb az esélye.
Mellesleg pont a két biasom szállt ki, amit megértek, de még fájdalmasabb ez így.:C
Mellesleg pont a két biasom szállt ki, amit megértek, de még fájdalmasabb ez így.:C
2017. szeptember 15. 15:30
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Érezhető volt (így nem lepődők meg), de megmondom őszintén én is inkább a feloszlásra számítottam, meg azt hittem, hogy már semmi hír se lesz róluk. Nagyon rég volt már az utolsó ptomótálásuk ideje így sajna eltűntek a köztudatból. Az meg a másik, hogy pont az a két tag lépett ki, akik a legközelebb álltak a szívemhez:[ Remélem minél hamarabb lesz róluk valami hír, hogy folytatják-e az énekes karrierjüket, mert kár lenne őket elveszíteni.
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: