Idén már 31. alkalommal rendezték meg Kaliforniában a Wine Country Nemzetközi Filmfesztivált, ahol a Herendi Gábor rendezésében készült kalandfilm három kategóriában is díjazott lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amerikában is sikert aratott a Kincsem!
2017. október 06. 21:35
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Remek hír, igazán megérdemli
2017. október 06. 21:41
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline |
Ez a film tényleg fantasztikus, bár a cikknél megjegyezném hogy a szöveg nagyrésze konkrétan más oldalról lett bemásolva , ami azért elég érdekes, de amugy nagy jó a film...
2017. október 06. 21:58
Idézet (Eviiiiii @ 2017.10.06. 21:41)
Ez a film tényleg fantasztikus, bár a cikknél megjegyezném hogy a szöveg nagyrésze konkrétan más oldalról lett bemásolva , ami azért elég érdekes, de amugy nagy jó a film...
A forrás meg lett jelölve a cikkben, amit tudtam, átfogalmaztam benne, továbbá hozzá is írtam. Mivel minden más oldal - ahogyan én is - az MNF beszámolóját vette át, így könnyen lehetnek hasonlóságok az egyes cikkek között.
2017. október 06. 22:05
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12514 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
A 30-40-50-60's évek filmjeit szeretem, jók. Aztán volt egy korszak, ahol születtek jó filmek, de több volt a rossz, mint a jó. Aztán jött egy korszak, ahol csapnivaló volt szinte mind. Viszont örömmel látom, hogy a mozikban is, TV-ben is és sorozatokban is megerősödtünk az elmúlt 10 évben.
2017. október 07. 08:31
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Wow ez szép!! Alig várom, hogy megnézhessem újra mert nagyon szeretem!
2017. október 07. 10:23
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Szerintem is az utóbbi évek legjobb filmje lett. Nem bántam meg, hogy elmentem, és örülök a sikereinek.
2017. október 07. 14:30
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Valóban jó film volt, bár kicsit sok volt már a végére a sok esemény, és szerintem kissé elvesztette valóságszerűségét vagymit
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.